tomi023 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 lefoglalták az astrát :) én meg a hiace-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Udi! Csak érdeklődöm, hogy mikor kell utalni?Ha 7végére össze akarjuk dobni amit kell....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Amúgy 20%-ban hozzá keverheted a benyához is, attól még nem lesz baja a kisgépnek. Elvileg 30%, de ugye mindenki mást mond. Nekem most 20%-ban van keverve. A kutas srác azt mondta, hogy 50%-ban keveri, és egy éves fiestában használja egy jó ideje. Majd én is kísérletezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ezt a kannázgatást :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Bagoly..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Kannás bagoly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 hol vannak az opelesek? netán mindenki off márkára nyergelt és nem mer írni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 hol vannak az opelesek? netán mindenki off márkára nyergelt és nem mer írni :) Hát, nem mi vettünk más márkát a napokban... :lol: :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Hát, nem mi vettünk más márkát a napokban... :lol: :lol: :) :) nini egy opeles, nídmán gsi-s :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 nini egy opeles, nídmán gsi-s :) :) :) mivan vazze... nincs asszony, hogy itt vagy ilyenkor? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 mivan vazze... nincs asszony, :) :) nem nagyon van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 bocs h közbevágok Pisti: ma mértük: modemmel a sebesség az épületben 185 Kb/s, stabilan telefonnal: 10-40 Kb/s ugyanott, de tegnap Cegléden 100Kb/s-et mértem ugyanazzal a telefonnal. ha szerzel windowsos laptopot megpróbálok szerezni egy modemet a hétvégére oszt kimehetünk mérni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ha szerzel windowsos laptopot megpróbálok szerezni egy modemet a hétvégére oszt kimehetünk mérni Csak windowson megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 nemtom, nemkem nincs modemem, viszont hup-on tavaly olvastam linuxra fölhekkelték, nemhiszem, h nagy babra lenne, csak mókolni kell vele, de wines gépen: a modem gépredugva föltelepíti magát, kb 3 perc és futkos a net Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 korábban nézegettem, hogy 4-5 ezer hsz-el le voltunk maradva a debreceni topictól, a Zenebutik sokat dobott de a cartársak aktivitása is dícséretre méltó! Már csak egy 1000-es a különbség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Már csak 999.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 korábban nézegettem, hogy 4-5 ezer hsz-el le voltunk maradva a debreceni topictól, a Zenebutik sokat dobott de a cartársak aktivitása is dícséretre méltó! Már csak egy 1000-es a különbség :) Azt azért vedd figyelembe, hogy ott van mackó, aki nagyon-nagyon sokat pletyizik... és néha csak chat szinten beszélgetnek/offolnak...:) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Azt azért vedd figyelembe, hogy ott van mackó, aki nagyon-nagyon sokat pletyizik... és néha csak chat szinten beszélgetnek/offolnak...:) :) Mééééé ? Ez nem a Kecskemét és környéke -CHAT ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Azt azért vedd figyelembe, hogy ott van mackó, aki nagyon-nagyon sokat pletyizik... és néha csak chat szinten beszélgetnek/offolnak...:) :) én/mi meg az off/pletyi? :D ugyan már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 korábban nézegettem, hogy 4-5 ezer hsz-el le voltunk maradva a debreceni topictól, a Zenebutik sokat dobott de a cartársak aktivitása is dícséretre méltó! Már csak egy 1000-es a különbség :) Hamar be fogjátok érni. Ott megállt az idő. És az élet is csak döcög... (mármint fórumilag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Hamar be fogjátok érni. Ott megállt az idő. És az élet is csak döcög... még parázslik. Picit bele kell fújni, meg tenni rá pár dolgot, hogy újra lángoljon. Jó lenne, ha nem aludna ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Akkor hajrá. Ha lesz valami mozgásféle, akkor lendítek rajta én is. De a semmire nem igen tudok válaszolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Ganyéé' idő van most így koránreggel..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Itt még most jó az idő!Se köd ,se jég, se eső! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Irsa halál volt..reggel az előttem 2vel közlekedő lesatuzott, mert megijedt a ködtől...párjával helyet cserélt..de az hogy a mögöttük lévőkkel mi lesz azt le..arták, dudáltunk, de még nekik állt feljebb.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts