Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Amúgy 20%-ban hozzá keverheted a benyához is, attól még nem lesz baja a kisgépnek.

Elvileg 30%, de ugye mindenki mást mond. Nekem most 20%-ban van keverve.

A kutas srác azt mondta, hogy 50%-ban keveri, és egy éves fiestában használja egy jó ideje.

Majd én is kísérletezem.

Elküldve

bocs h közbevágok

Pisti:

ma mértük: modemmel a sebesség az épületben 185 Kb/s, stabilan

telefonnal: 10-40 Kb/s ugyanott, de tegnap Cegléden 100Kb/s-et mértem ugyanazzal a telefonnal.

ha szerzel windowsos laptopot megpróbálok szerezni egy modemet a hétvégére oszt kimehetünk mérni

Elküldve

nemtom, nemkem nincs modemem,

viszont hup-on tavaly olvastam linuxra fölhekkelték, nemhiszem, h nagy babra lenne, csak mókolni kell vele,

de wines gépen: a modem gépredugva föltelepíti magát, kb 3 perc és futkos a net

Elküldve

korábban nézegettem, hogy 4-5 ezer hsz-el le voltunk maradva a debreceni topictól, a Zenebutik sokat dobott de a cartársak aktivitása is dícséretre méltó!

Már csak egy 1000-es a különbség :)

Elküldve
korábban nézegettem, hogy 4-5 ezer hsz-el le voltunk maradva a debreceni topictól, a Zenebutik sokat dobott de a cartársak aktivitása is dícséretre méltó!

Azt azért vedd figyelembe, hogy ott van mackó, aki nagyon-nagyon sokat pletyizik... és néha csak chat szinten beszélgetnek/offolnak...:) :)

Elküldve
Azt azért vedd figyelembe, hogy ott van mackó, aki nagyon-nagyon sokat pletyizik... és néha csak chat szinten beszélgetnek/offolnak...:) :)

Mééééé ?

Ez nem a Kecskemét és környéke -CHAT ? :) :D

Elküldve

én/mi meg az off/pletyi? :D

ugyan már :)

Elküldve

Hamar be fogjátok érni. Ott megállt az idő. És az élet is csak döcög... (mármint fórumilag)

Elküldve
Hamar be fogjátok érni. Ott megállt az idő. És az élet is csak döcög...

még parázslik. Picit bele kell fújni, meg tenni rá pár dolgot, hogy újra lángoljon.

Jó lenne, ha nem aludna ki.

Elküldve

Irsa halál volt..reggel az előttem 2vel közlekedő lesatuzott, mert megijedt a ködtől...párjával helyet cserélt..de az hogy a mögöttük lévőkkel mi lesz azt le..arták, dudáltunk, de még nekik állt feljebb.. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.