Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

de én hiába tépem a számat.

Meg minek az egységet összekovácsolni, ha mindenki a saját útját járja?

Minek küzdjek a csapat érdekeiért ha egyáltalán nem akartok élni a lehetőségeinkel.

Inkább össze-vissza vásárolunk, pedig a gyárit is megkaphatnánk olcsón.

Ott van a Bolha esete Johnnynak, szakadjak meg ha nem kaptuk volna meg olcsóbban a Tormásiban de a Karcsi adott 10 %-ot hurrá!

Nem a % mértéke számít, hanem az hogy mennyit kell kifizetned!

Tudom, hogy Paja intézte a fékemet két éve és igen szép kedvezményt kaptam, ezt nem felejtettem el, de hiszem, ha következetesen élünk, jobb lehet (olcsóbb).

és a számla kérdés sem mindegy. van ott még egy áfa is :)

Elküldve
Kész lett már? Sikerült összepakolni? :)

Kedden fognak neki, eddig szaladgáltam az anyag után, hf. javítás stb...

"Inkább össze-vissza vásárolunk, pedig a gyárit is megkaphatnánk olcsón."

És nem a legolcsóbb cuccokat vettem ! lehetőleg gyári minőséget vettem mindenből ! :)

Elküldve
de én hiába tépem a számat.

Meg minek az egységet összekovácsolni, ha mindenki a saját útját járja?

Minek küzdjek a csapat érdekeiért ha egyáltalán nem akartok élni a lehetőségeinkel.

Inkább össze-vissza vásárolunk, pedig a gyárit is megkaphatnánk olcsón.

Ott van a Bolha esete Johnnynak, szakadjak meg ha nem kaptuk volna meg olcsóbban a Tormásiban de a Karcsi adott 10 %-ot hurrá!

Nem a % mértéke számít, hanem az hogy mennyit kell kifizetned!

Tudom, hogy Paja intézte a fékemet két éve és igen szép kedvezményt kaptam, ezt nem felejtettem el, de hiszem, ha következetesen élünk, jobb lehet (olcsóbb).

és a számla kérdés sem mindegy. van ott még egy áfa is :)

Egyrészt én még semmi jót nem láttam abból,hogy neked hordom a számlákat,másrészt a tormási elmehet a ¶csába.A balesetnél tanúsított hozzáállásuk nekem örökre elvette a kedvem attól,hogy egyetlen csavart is náluk vegyek,vagy bármit velük csináltassak meg.

Arról nem is beszélve,hogy amikor Bazsinál bent vagyok,látom micsoda kedvvel dolgoznak ott a szerelők,mennyire vannak jól megfizetve stb stb nem adnám nyugodtan a kezükbe a gépem.

Elküldve
:)

Amúgy írtam ma egy mógernek a használtautón, mert árult Veki küszöbspoilert.A'szonta, ha megvan még, 8e.-ért enyém a pár.Már csak v.mi eszköz kell, ami arra jár......

Nyilván nem íbéjen kellett volna anno keresnem...... :)

Elküldve
Amúgy írtam ma egy mógernek a használtautón, mert árult Veki küszöbspoilert.A'szonta, ha megvan még, 8e.-ért enyém a pár.Már csak v.mi eszköz kell, ami arra jár......

Nyilván nem íbéjen kellett volna anno keresnem...... :)

5literből megjárjuk! :)

Elküldve
5literből megjárjuk! :)

Első körből hátha jár arra céges verda, no meg Magyar Posta......Ha céges nem jár, és Posta drága, akkor Dieselfüst! :)

Lassan elkezdhetek spórolni kasztnisporejktre.... :)

Elküldve

febr 9-én tuti megyek pestre ha kell lehozom.

Elkelt az Astra :) jöhet a Toyota

Losi: Sajnos az adatbázis nem tartalmaz járművet a megadott feltételekkel.

Elküldve
Johnny te meg amúgy is renitens vagy :) én sem kaptam tőled pénzt a hiphopműszakira ugye?

Majd meglátjuk neked,hogy állna a szád,ha bemész majd és elhajtanak.Több szempont miatt sem fogom nyalni a tormási seggét!

A hiphop müszaki témát meg jobb,ha nem feszegeted,nincs kedvem összebalhézni emaitt,bőven tudnék mit az orrod alá dörgölni.

Elküldve
nincs kedvem összebalhézni emaitt,bőven tudnék mit az orrod alá dörgölni.

jobb ha te sem :)

a barátságunk úgy is többet ér, csak ne bszogass

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.