Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
"ez egy szép nap a halálra"

(klingon kedvenc szólásmondás, de csak magyarul tudom)

(max angolul meg németül) :huh: :lol:

Én ejtőernyős pólókon láttam sokat.......elég nehéz volt hozzájutni anno! :)

Elküldve

Tomi hozott nekem BUBU-t! :) :D Céép kék ótó volt, csodás hanggal......De sajnos családinak nem lenne jó..... :)

wrxsti2003_43.jpg

S, Tomi, nem mondtam igazat.Az STi 280LE.A síma WRX "csak" 220LE..... :)

Elküldve

Losi rámhozta a rontást!

Cella szakadésos lett az akksim. A Kiskasza féle cégnél még jó volt, ott Losi rámormolta az igét és 150m-rel később megállt. Új akku :) 19.000 Ft ...hopp...

Elküldve
Losi rámhozta a rontást!

Cella szakadésos lett az akksim. A Kiskasza féle cégnél még jó volt, ott Losi rámormolta az igét és 150m-rel később megállt. Új akku :) 19.000 Ft ...hopp...

Nemértek a voodoo dolgokhoz! :)

Amúgy Kiskasza eladán mosmá' viszonylag sürgősen a szélvészt.650e.ft a kikiáltási ára, de 6K-ért is vihető.Ha v.ki tud v.kit.....

Elküldve
...

Amúgy Kiskasza eladán mosmá' viszonylag sürgősen a szélvészt.650e.ft a kikiáltási ára, de 6K-ért is vihető.Ha v.ki tud v.kit.....

Elfekvő alkatrészek esetleg? Kagylóülés, négypontos öv, ne'fürgyé le matrica...

Elküldve
Elfekvő alkatrészek esetleg? Kagylóülés, négypontos öv, ne'fürgyé le matrica...

Egyben az egész.Amúgy neki is bőven 1M felett volt a projekt vége.......Még így is, hogy bontós..

Elküldve

Ismerek v.kit akit érdekelne, a neve: WOLFI! :) :)

Elküldve
Papíros neki a gép? Képeket hol lehet nézni róla?

Ezeket a gépeket nem lehet lepapírozni, mert közel 7k. lenne.Képek nem igazán készültek róla, talán v.hol a Corsa tuning témában fellelhető róla néhány kép.Minjá végig bújom, és belinkelem ide!

Amúgy a műszakija és zöldkarija rendben van. :)

1011201669_cid_K_p004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt van még pár kép......

Itt is....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.