Kacsero Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Szép trófea lenne, de ne feledjük, hogy az a gép hátsókerekes, és 288LE.De szerencsére a GSi meg baromi jól fordul, hála a futóművének! :D Meghát, ahogy elnéztem a srác, nemigazán volt a helyzet ura... de idegesítette, hogy beelőztem ;) Mert a cifra palotánál lefordultam, és utánna egyből be a Klapka utcába, mert ott volt dolgom... :lol: De láttam, hogy a micsu jött utánnam a Rákóczira...de nem talált... :) :) Utánna meg húztam haza, mert nem akartam semmiféle versenybe újból belemenni :huh: Természetesen tisztába vagyok vele, hogy nem nagyon lenne esélyem, dehát sikerült kihasználnom a sofőr "bénázását..." is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Superman :huh: Öcsémet figyelmeztettem, hogy amit rólam hall, az nem úgy volt sosenem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Öcsémet figyelmeztettem, hogy amit rólam hall, az nem úgy volt sosenem! :) :huh: :lol: :) Mármint hogy nem nyergeltél át az óra szerelő szakmába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ööö... Konkrétumokat nem említettem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tomi! Összegyűjtöttünk itthon egy csomó aprót. Pénteken odaadhatom neked, vagy szpmbaton nyitva van a "boltotok"? Hétközben sajnos nem vagyok kecskeméten. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 én leadtam egy imserősnek, aki egyéb nemes célra gyűjtött Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tomi! Összegyűjtöttünk itthon egy csomó aprót. Pénteken odaadhatom neked, vagy szpmbaton nyitva van a "boltotok"? Hétközben sajnos nem vagyok kecskeméten. Köszi Pénteken is jó szerintem,de Tomi hétvégén nem dologzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 -2 fok van.......jelenleg.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tv-ben -5-ig ígérték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tv-ben -5-ig ígérték. Kivi leszek, hogy indul reggel a Veki.Ha nehezen, akkor egyelőre visszaállok benyára.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Kivi leszek, hogy indul reggel a Veki.Ha nehezen, akkor egyelőre visszaállok benyára.... :lol: Komolyan mondom,tisztára olyanok vagytok Udival,mint valami rossz dízelesek! Azt nézitek milyen hideg van,kannáztok,kevertek...mi lesz még? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Komolyan mondom,tisztára olyanok vagytok Udival,mint valami rossz dízelesek! Azt nézitek milyen hideg van,kannáztok,kevertek...mi lesz még? :huh: Fluxuskondenzátor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez mekkora feltünést keltene itthon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Losi! Nem kell pánikolni nekem -8 fokban is beindult csak egy kicsit trükközni kell! :) Akinek volt Skodája anno az ismeri ezt a procedurát: - Rövid indítózás (5-6 msp) - Várunk 15-20 msp-et - Rövid indítózás ilyenkor már szokott "ígérni" a moci azaz van pár biztató röffenés... :huh: - Várunk megint 15-20 msp-et - Rövid indítózás a legtöbbször már ilyenkor pöccre beindul, ha nem akkor ismételjük meg az előbbi eljárást! - Beindult a moci akkor még érdemes kb. 30-40 msp-et járatni, utána már lehet indulni nem lesz probléma. Ha nem akarsz így "szenvedni" akkor tankolj E85-höz kb. 10-20 % 95-ös benyát akkor első pöccre fog indulni mint régen. :D Johnny! Képzeld el sokan néznek dízelesnek és volt olyan aki mondta, hogy cseréljek izzítógyertyát és akkor elsőre be fog indulni.... :lol: Amikor elmondom, hogy mi van benne és miért indul nehezen hidegben akkor azt hiszik, hogy szórakozok velük...tessék hátra fáradni egy kis "szippantásért"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Udi! Így ezzel a módszerrel nem lehet lepárlónak használni a kocsit? :lol: Ha igen, akkor ősszel szerzek cefrét! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 milyen bután fog kinézni a benzines izzítással :huh: aprót inkább pénteken THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 :huh: :lol: :) Lambda kicserélve.Várom a fejleményeket...... 7végén?lesz V2000 hackelés Bazsinál?Mer' akkor csak kimejek skubázni! :) Céép ótót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 7végén?lesz V2000 hackelés Bazsinál?Mer' akkor csak kimejek skubázni! :huh: Céép ótót! :lol: én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Lesz hekkelés igaz még Bazsival ma fogok beszélni erről... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Lesz hekkelés igaz még Bazsival ma fogok beszélni erről... :) Sztem már kezd hozzászokni, hogy mindig mejünk hozzá! :huh: Lassan vinni kellene neki v.mi szuvenírt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Tempomat kellene neki....csak nem olcsó dolog...de ha sokan vagyunk összedobhatjuk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 :) Lassan vinni kellene neki v.mi szuvenírt! :) ma vittem neki egy 7-es imbusz fejet a krovához. suvenír :huh: hogy ne legyen gond a féknyereg levétel :lol: Udi ha fehérrel írsz azt is elolvasom :D oké! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Tempomat kellene neki....csak nem olcsó dolog...de ha sokan vagyunk összedobhatjuk. :lol: Bólogatós smile! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Írhatam volna így is: R2D2 üzenete Skájvóker Lajosnak :huh: - . -- .--. --- -- .- - -.- . .-.. .-.. . -. . -. . -.- .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- -.-. ... .- -.- -. . -- --- .-.. -.-. ... -.. --- .-.. --- --. .-.-.- .-.-.- .-.-.- -.. . .... .- ... --- -.- .- -. ...- .- --. -.-- ..- -. -.- ... ... --.. . -.. --- -... .... .- - .--- ..- -.- :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts