Kacsero Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Szép trófea lenne, de ne feledjük, hogy az a gép hátsókerekes, és 288LE.De szerencsére a GSi meg baromi jól fordul, hála a futóművének! :D Meghát, ahogy elnéztem a srác, nemigazán volt a helyzet ura... de idegesítette, hogy beelőztem ;) Mert a cifra palotánál lefordultam, és utánna egyből be a Klapka utcába, mert ott volt dolgom... :lol: De láttam, hogy a micsu jött utánnam a Rákóczira...de nem talált... :) :) Utánna meg húztam haza, mert nem akartam semmiféle versenybe újból belemenni :huh: Természetesen tisztába vagyok vele, hogy nem nagyon lenne esélyem, dehát sikerült kihasználnom a sofőr "bénázását..." is...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Superman :huh: Öcsémet figyelmeztettem, hogy amit rólam hall, az nem úgy volt sosenem! :lol:
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Öcsémet figyelmeztettem, hogy amit rólam hall, az nem úgy volt sosenem! :) :huh: :lol: :) Mármint hogy nem nyergeltél át az óra szerelő szakmába?
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Ööö... Konkrétumokat nem említettem. :huh:
Suba Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Tomi! Összegyűjtöttünk itthon egy csomó aprót. Pénteken odaadhatom neked, vagy szpmbaton nyitva van a "boltotok"? Hétközben sajnos nem vagyok kecskeméten. Köszi
corsarulez Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 én leadtam egy imserősnek, aki egyéb nemes célra gyűjtött
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Tomi! Összegyűjtöttünk itthon egy csomó aprót. Pénteken odaadhatom neked, vagy szpmbaton nyitva van a "boltotok"? Hétközben sajnos nem vagyok kecskeméten. Köszi Pénteken is jó szerintem,de Tomi hétvégén nem dologzik.
warwolf Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Tv-ben -5-ig ígérték. Kivi leszek, hogy indul reggel a Veki.Ha nehezen, akkor egyelőre visszaállok benyára.... :huh:
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Kivi leszek, hogy indul reggel a Veki.Ha nehezen, akkor egyelőre visszaállok benyára.... :lol: Komolyan mondom,tisztára olyanok vagytok Udival,mint valami rossz dízelesek! Azt nézitek milyen hideg van,kannáztok,kevertek...mi lesz még? :huh:
warwolf Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Komolyan mondom,tisztára olyanok vagytok Udival,mint valami rossz dízelesek! Azt nézitek milyen hideg van,kannáztok,kevertek...mi lesz még? :huh: Fluxuskondenzátor! :lol:
Udi Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Losi! Nem kell pánikolni nekem -8 fokban is beindult csak egy kicsit trükközni kell! :) Akinek volt Skodája anno az ismeri ezt a procedurát: - Rövid indítózás (5-6 msp) - Várunk 15-20 msp-et - Rövid indítózás ilyenkor már szokott "ígérni" a moci azaz van pár biztató röffenés... :huh: - Várunk megint 15-20 msp-et - Rövid indítózás a legtöbbször már ilyenkor pöccre beindul, ha nem akkor ismételjük meg az előbbi eljárást! - Beindult a moci akkor még érdemes kb. 30-40 msp-et járatni, utána már lehet indulni nem lesz probléma. Ha nem akarsz így "szenvedni" akkor tankolj E85-höz kb. 10-20 % 95-ös benyát akkor első pöccre fog indulni mint régen. :D Johnny! Képzeld el sokan néznek dízelesnek és volt olyan aki mondta, hogy cseréljek izzítógyertyát és akkor elsőre be fog indulni.... :lol: Amikor elmondom, hogy mi van benne és miért indul nehezen hidegben akkor azt hiszik, hogy szórakozok velük...tessék hátra fáradni egy kis "szippantásért"... :)
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Udi! Így ezzel a módszerrel nem lehet lepárlónak használni a kocsit? :lol: Ha igen, akkor ősszel szerzek cefrét! :huh:
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 milyen bután fog kinézni a benzines izzítással :huh: aprót inkább pénteken THX
warwolf Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 :huh: :lol: :) Lambda kicserélve.Várom a fejleményeket...... 7végén?lesz V2000 hackelés Bazsinál?Mer' akkor csak kimejek skubázni! :) Céép ótót! :D
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 7végén?lesz V2000 hackelés Bazsinál?Mer' akkor csak kimejek skubázni! :huh: Céép ótót! :lol: én is!
Udi Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Lesz hekkelés igaz még Bazsival ma fogok beszélni erről... :huh:
warwolf Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Lesz hekkelés igaz még Bazsival ma fogok beszélni erről... :) Sztem már kezd hozzászokni, hogy mindig mejünk hozzá! :huh: Lassan vinni kellene neki v.mi szuvenírt! :lol:
Udi Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Tempomat kellene neki....csak nem olcsó dolog...de ha sokan vagyunk összedobhatjuk. :huh:
tomi023 Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 :) Lassan vinni kellene neki v.mi szuvenírt! :) ma vittem neki egy 7-es imbusz fejet a krovához. suvenír :huh: hogy ne legyen gond a féknyereg levétel :lol: Udi ha fehérrel írsz azt is elolvasom :D oké!
warwolf Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Tempomat kellene neki....csak nem olcsó dolog...de ha sokan vagyunk összedobhatjuk. :lol: Bólogatós smile! :huh:
Udi Elküldve Január29, 2008 Elküldve Január29, 2008 Írhatam volna így is: R2D2 üzenete Skájvóker Lajosnak :huh: - . -- .--. --- -- .- - -.- . .-.. .-.. . -. . -. . -.- .. .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- -.-. ... .- -.- -. . -- --- .-.. -.-. ... -.. --- .-.. --- --. .-.-.- .-.-.- .-.-.- -.. . .... .- ... --- -.- .- -. ...- .- --. -.-- ..- -. -.- ... ... --.. . -.. --- -... .... .- - .--- ..- -.- :) :lol:
Recommended Posts