warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Omegát kellene venned.... :lol: :) Amekkora kotla, azt is billegetetné a szél......Bezzeg az Astra ültetve nem inogott! :) A kicsitsenem. :D De mielőtt még kombinálna bárki is, a Veki nem lesz építgetve.Csak üzemben tartva, aztán annyi. :huh: Murva drága hozzá minden tuningdolog..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 most jön Johnny, hogy szerezzél Kraz-t, azt csak a tornádó emelgetné.... :huh: nem veszel valami játszósautót magadnak, amit lehet farigcsálni............? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nem veszel valami játszósautót magadnak, amit lehet farigcsálni............? Nincs rá keret.Inkább félrerakom a péézet, mert még vár a Vekire a lambdaszonda csere után egy normális riasztó beszerelése, aztán pedig tavasszal egy lakatolás, mert hervad a bal oldalon a küszöb, több helyen.Szal erre is lesz még mit költeni, mire rendben lesz, úgy ahogy én szeretném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Bezzeg az Astra ültetve nem inogott! :) A kicsitsenem. :) Astra GSi...mást nem mondok. :huh: De mielőtt még kombinálna bárki is, a Veki nem lesz építgetve. Ugyan ki kombinálna má'? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 most jön Johnny, hogy szerezzél Kraz-t, azt csak a tornádó emelgetné.... ;) :lol: Hát igen!A Kra3 az Kra3! :huh: nem veszel valami játszósautót magadnak, amit lehet farigcsálni............? Ezt mondom én is neki,de mostanában egy csavart nem húzhatok meg Dezsőn,mert rögtön levagyok b@szva miért nem szóltam! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Ez kééééééééééééééééééééééééészz!!! :huh: Én sírva röhögök rajta! :lol: És nem részeg,alapból ilyen! :) Főleg a vége ütőőőős! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kombayn Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Sziasztok !!! Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (vagy ha van Albertirsa közelében,esetleg Kecsón )? Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene. Elörre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Lenne 1 kérdésem F astrás kollégák... :huh: egy csöves, két csöves, gázos-vizes ( ja az én vagyok....) :lol: :) Van az áron kívül jelentős különbség? A témához passzoló topicban nem sokat találtam erről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Lenne 1 kérdésem F astrás kollégák... :huh: egy csöves, két csöves, gázos-vizes ( ja az én vagyok....) :lol: :) Van az áron kívül jelentős különbség? A témához passzoló topicban nem sokat találtam erről.... Ha megtartós a buli, akkor SACHS.Ha olcsóbb, akkor LIP GASTECHNIK v. C. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Sziasztok !!! Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (vagy ha van Albertirsa közelében,esetleg Kecsón )? Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene. Elörre is köszönöm. Kméten hamarabb.Amúgy mi baja a fürgének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez kééééééééééééééééééééééééészz!!! nagyon élvezte a riporternő is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ha megtartós a buli, akkor SACHS.Ha olcsóbb, akkor LIP GASTECHNIK v. C. Engem nem annyira a márkák, hanem ez az 1 csöves 2 csöves olajos gázos mizéria érdekelne.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Engem nem annyira a márkák, hanem ez az 1 csöves 2 csöves olajos gázos mizéria érdekelne.... :huh: Ezt találtam róla: 1. Az egycsöves, magasnyomású gázzal töltött lengéscsillapítók, ahol nagyon szűkreszabott a beépítési méret vagy a beépítés helyzete, mást nem tesz lehetővé. Megismerhető a megrendelési számról, mely 23-26-tal, vagy 23-30-cal kezdődik. 2. A kétcsöves lengéscsillapítók nyomásmentes kivitele az extrém terhelésekre vannak tervezve, ahol a hosszú élettartam is fontos, illetve a beépítési paraméterek lehetővé teszik a használatát. Megrendelési szám: 23-80, 82, 84, 86, 87, 88, 90. 3. A kétcsöves alacsonynyomású gázos lengéscsillapítók ugyanúgy rendkívüli terhelésre vannak gyártva, de finomabbra, komfortosabbra állítható mint a nyomásmentes, kétcsöves lengéscsillapítók. Megrendelési szám: 23-8040, 8041, 8240, 8640, 8641, 8741. Egyik fő előnye a kétcsöves lengéscsillapítónak a 4x4-es járművekben való felhasználáskor a kevésbé érzékeny kivitele a külső sérülésekkel szemben. Az egycsöves lengéscsillapítóknál a váz külső sérülése megakadályozza a dugattyú mozgását. Az összes általunk ajánlott KONI lengéscsillapító kinyúlási fokozatra állítható, némely típusnál beépített állapotban is. Típusonként változóan vannak hagyományos házzal, rugós, vagy gólyalábas kivitelben, csakúgy mint patronos kivitelben. A SPORT megjelölésű lengéscsillapító háza keményebb összehangolással készült, valamint a RAID megjelölés már nagyon sok távutazó vágya. Nagyobb ház, nagyobb henger, meglehetősen nagyobb olajtartalom, és egy hidraulikusan szabályozott végkinyúlás a garancia a tartós teljesítményre extrém körülmények között is. A normálistól nagyobb beépítési mérete a Heavy Track Raid-nek sajnos csak néhány autóba való beépítést tesz lehetővé, mint: Land Rover, Mercedes G, Toyota Landcruiser, Nissan Patrol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Ez szakszerű és kimerítő válasz volt....köszönöm szépen.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az előbb a kiskörúton összeakadtam 1 szép piros mitcsu 3000 GT-vel :lol: Az egyenesben, a szinháznál kissé elhúzott, :huh: de a kada kananynálmár ott voltam mellette és a posta kanyarban már kissé hátrébb is szorult... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az előbb a kiskörúton összeakadtam 1 szép piros mitcsu 3000 GT-vel :) Az egyenesben, a szinháznál kissé elhúzott, :lol: de a kada kananynálmár ott voltam mellette és a posta kanyarban már kissé hátrébb is szorult... ;) :D Azért csak ésszel,hideg még az aszfalt! :huh: Nekem ma reggel a katona után kanyarban akart egy lada samarás betartani,valahogy nem bírta tartani kanyarban a tempót...nem is tudom mé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mindent köszi Johnny! A sört öcsém törleszti! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mindent köszi Johnny! A sört öcsém törleszti! :huh: Nm öregem!Ezé vagyunk szesztesók! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Azért csak ésszel,hideg még az aszfalt! :huh: Csakis úgy... :) Mondjuk azért annyira nem is toltuk,csak kicsit, mert volt még forgalom is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem öregem!Ezé vagyunk szesztesók! :huh: Oké koma, akkor várjál türelemmel, idén biztos összefutunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Mondjuk azért annyira nem is toltuk,csak kicsit, mert volt még forgalom is... :lol: Nincs kedvem C corsát legózni mostanában! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 most akkor találkoztatok vagy nem?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Oké koma, akkor várjál türelemmel, idén biztos összefutunk. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Az előbb a kiskörúton összeakadtam 1 szép piros mitcsu 3000 GT-vel :lol: Az egyenesben, a szinháznál kissé elhúzott, :huh: de a kada kananynálmár ott voltam mellette és a posta kanyarban már kissé hátrébb is szorult... :D :) Szép trófea lenne, de ne feledjük, hogy az a gép hátsókerekes, és 288LE.De szerencsére a GSi meg baromi jól fordul, hála a futóművének! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nincs kedvem C corsát legózni mostanában! :huh: Nyugi, ahhoz nekem sincsen kedvem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts