corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Pjocnak is boldog szülinapot!!!! :lol: Errefelé hűdeállatpiszoknagy szélvihar van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Errefelé hűdeállatpiszoknagy szélvihar van. :huh: Erre is az van... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 pedig ma kirándultunk volna a barátnőimmel - hát ennek stornó.... Gepard!, láttam, hogy kerestél a régi telefonomon: május óta új számom van, nem tudom, most ki a telszámfelelős, esetleg megadnám neki az újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 :huh: :lol: Rommá zúzta a Ferrari F430 SpidertEz azért nem akkora ritkaság ám... Amcsiban szinte mindennapos. Nézzétek csak: egy új AUDI R8 szétzúzva BMW M5: (a mázlija, hogy Ausztráliában történt... és ott jobb oldalon ül a sofőr...) 2008 Nissan 350Z (vonattal találkozott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 De akkor nézzük a durvábbakat... ENZO FERRARI volt egyszer... csak úgy mint ez is: vagy mint ez... a háttérben, messze látjátok az autó elejét... ez pedig a motorja :huh: Ez pedig egy Murci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 egyébként pedig sziasztok! És boldog szülinapot kívánok én is a tegnapi ünnepelteknek! :huh: Apropóóó! Valahol fent van a neten a KTV-s híradó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 egyébként pedig sziasztok! Apropóóó! Valahol fent van a neten a KTV-s híradó? Szeva! Elvileg ITT fent van! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Szeva! Elvileg ITT fent van! :huh: melyik nap volt? csütörtök? péntek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 melyik nap volt? csütörtök? péntek? Aszem péntek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Aszem péntek! 2008. január 25. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 2008. január 25. Az péntek!Hol itt a gond akkor? :huh: Inkább vágd ki a lényeges részt és feltoljuk valahová,mondjuk youtube-ra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 aha, péntek! :huh: Nagyon királyos lett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 aha, péntek! :lol: Nagyon királyos lett! :) Hát azért gyúrni kell még,de kezdésnek nem rossz! Majd amikor félórás müsorunk lesz minden héten! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kiskőrös felé, Páhit elhagyva lehetett kidőlt fákat kerülgetni.Kb. 5-6-ra emléxem ami lazán az útra volt dőlve.Kiskőrös alatt pedig taliztam a tűzoltókkal is, éppen fát vágtak......Remek kis idő van.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Kiskőrös felé, Páhit elhagyva lehetett kidőlt fákat kerülgetni.Kb. 5-6-ra emléxem ami lazán az útra volt dőlve.Kiskőrös alatt pedig taliztam a tűzoltókkal is, éppen fát vágtak......Remek kis idő van.... :huh: Akkor a vadkerti haverok tuti nyomják a szolit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az péntek!Hol itt a gond akkor? :huh: Inkább vágd ki a lényeges részt és feltoljuk valahová,mondjuk youtube-ra! Nincs itt gond :lol: Majd délután talán megvágom, most vasárnapi ebéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 akkor most ne induljak ki motorozni / gyakorolni? :lol: :huh: :) tegnap voltam edzésen... és most kicsit gyakorolni akartam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Így utólag : Boldog születésnapot ENDYKA! Köszönöm a jókívánságokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 akkor most ne induljak ki motorozni / gyakorolni? :lol: :huh: :D tegnap voltam edzésen... és most kicsit gyakorolni akartam... :) 1 sport ember nem siránkozhat 1 kis szél miatt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 1 sport ember nem siránkozhat 1 kis szél miatt... :huh: Legfeljebb majd lemászik a fáról amire ráfújta a szél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Legfeljebb majd lemászik a fáról amire ráfújta a szél! :huh: Ezt most úgy elképzeltem... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Ezt most úgy elképzeletem... :huh: :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Bugatti: Az a bizonyos Enzo: Pagani Zonda: A mákos: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 1 sport ember nem siránkozhat 1 kis szél miatt... :huh:Na ja... csak lehet, hogy nem ez a legjobb idő az egykerekezés gyakorlásához / megtanulásához! :) (na meg az orrkerékhez) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Ezt most úgy elképzeletem... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts