J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Nekem frankón ennyi a testzsír%om! :) Le lett mérve! :) Szal én baromi jóó vagyok! :D Hát nem vagy éppen szalonnának való! ;) Nem baj,majd kolbásznak jó lesz! :huh: Húsmalac! :lol:
warwolf Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Hát nem vagy éppen szalonnának való! :) Nem baj,majd kolbásznak jó lesz! :huh: Húsmalac! :lol: Kisit érdekesen beszél a szakkomentátor, de a videó jó! :) KLIKK!
Tarhonyás Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 nem mondták, hogy a sárga kupak alá kell tölteni nem mellé :huh: miféle sárga kupak? :lol: :)
Tarhonyás Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Fogyid milyen?Mert ha az is megemelkedett, akkor lehet célszerű lenne mérni némi kompressziót.Ha az okés, akkor jöhet a szelepszárszimering.... :huh: Fogyi nem emelkedett, én is erre gondoltam! Csak most nincs idő megcsinálni, kell az autó. Ha kész lesz a C-Max, akkor majd lesz vele vmi. Lehet, hogy piac!
warwolf Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 C20XE-vel? :huh: Elég lenne bele az NE is! :) :lol:
warwolf Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 :lol: egyezerforintos telifény: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...forum/89_u4.jpg http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc.../forum/7_u3.jpg Nagyon tutik! :huh: :) De van egy másik téma, oda is be lehetne linkelni őket.Corsa-Tigra/Corsás képek...... Zoli!Jössz holnap talira?Volna egy kiszedett alapjárati léptető, amit szeretnék odaadni, hogy az UH-s kütyüdbe bele tudnád-e tenni?
berlina Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 megpróbálok átmenni, vagyis idöben hazaérni, mostanában csak 10-re sikerül...
berlina Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 de nem mégse, inkább csak holnap mennék át megnézni Nyertem-e sevi kombit...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 de nem mégse, inkább csak holnap mennék át megnézni Nyertem-e sevi kombit... Rendben, akkor össze kellene talizni, és átadnám!Vettem a régi helyett egy újat, de ez sem 100as...... :huh: Dobsz PÜ.ben egy tel.számot?
aXXon Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Van raktárról 250grammos Tchibo familym 6 darab és egy Wiener Extra, darabonként 286ftos egységáron. Ugyanitt 20gigás winyó eladó.
warwolf Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Továbbítottam az önéletrajzod!! Hívni akartalak mánn', hogy mijaszitu........
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 én is esélyes vagyok ám a 3 sevire. :lol: meg cd-re. bármi is van rajta, ami ingyen van, jöhet. :) bár erről az a mondás jut eszembe, hogy a kollégista főiskolás mindent megeszik, ami ételnek látszik és ingyen van... :huh:
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 bár erről az a mondás jut eszembe, hogy a kollégista főiskolás mindent megeszik, ami ételnek látszik és ingyen van... :huh: és ami akciós a boltban :lol:
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül)
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Szerintem 1milka körül.
warwolf Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Gepárd éppen most intézi az övét, szal tud majd adni helpet!
Gepard Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Gondolom kölcsönre vennétek, ebben az esetben: Hiteles tulajdoni lap kell 2-3 alkalommal ez 4000Ft/db Hiteles térképmásolat: 3000Ft Címjegyzékbe vétel 6000Ft Közjegyzői díj (függ az igényelt kölcsön nagyságától) Kb:20-50.000Ft Értékbecslői díj Kb: 30.000Ft Számlanyitási díj: 50-100.000Ft Ügyvédi díj kb:50.000Ft Nagyjából, összesen: 200.000Ft Ja és van még az illeték azt most nem tudom, hogy mennyi, mert sok tényező befolyásolja. Legrosszabb esetben 10%-a lakás árának. (faterom fizetett ennyit a Balatonnál) de első lakásnál vannak kedvezmények, és ott 4-6% körüli az összeg, de ezt nem tudom pontosan. Közben rátaláltam A lakásvásárlási illeték négymillió forintig a vételár 2%-a, négymillió feletti rész 6%-a. Garázs, és egyéb nem lakás céljára szolgáló ingatlan átírási illetéke 10%. Ezen felül a jelenleginek ki kell fizetni az összes rezsiköltségét. Plusz még amit az újba akarsz, de az meg már opcionális, ti döntitek el mikor mit, és attól függ a mennyi.
warwolf Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Losi! :lol: Egyelőre az a legvalószínűbb, hogy az autó egyedi példány marad, bár nem kizárt, hogy az eredeti Type-RR-hez hasonlóan ebből is készül majd egy kisebb sorozat a legtehetősebb japán Mugen-rajongóknak, vagy forgalmazni kezdik az autó különleges alkatrészeit. Jellemző...... :huh:
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Gepard: köszönöm.... (hát, durva sok pénz, ebből lehetne venni egy kadett gsi-t, amit már régóta szeretnék... :huh: )
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 pl ezt: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024
Recommended Posts