Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Valamit nagyon benéztél, mert ez a bal! :lol: A Vectrás kényelmes fajta. Nem könyököl, hanem klímázik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Valamit nagyon benéztél, mert ez a bal! ;) .......hm.........olyan 1formák! :lol: :) :) A Vectrás kényelmes fajta. Nem könyököl, hanem klímázik! :D Muszáj, mert nincs kül. fűtés! :D Amúgy én is inkább hosszútávon fogom használni, mert itt a városban arra a pár km.re nem sok értelme van, nem hűti le az utasteret.......ami nemkicsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én meg csak letekerem az ablakokat tökig. Aztán 120 környékén tavasszal huss, a középső szellőzőből csak úgy szállnak az őszi falevelek, és a télen elcsapott veréb tollai! :huh: Nincs az a klíma, ami ilyen élményekkel szolgálna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én meg csak letekerem az ablakokat tökig. Aztán 120 környékén tavasszal huss, a középső szellőzőből csak úgy szállnak az őszi falevelek, és a télen elcsapott veréb tollai! :huh: Nincs az a klíma, ami ilyen élményekkel szolgálna! :) Ez a feeling megvolt a Corsánál is, hiszen nyírfa alatt állt, szal komolyabb tempónál elég vadregényessé változott az utastér! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem szerencsére nagy az ajtó, tehát nagy az ablak is, így a cúg mindent kivisz a kocsiból. :lol: De pl tavaly érdekes volt, hogy egy hatalmas döglött darazsat is kirántott a szél. Az hogy került a szellőzőmbe? Szegény Dóri (utasom volt, vittem a Nyugatiba Túrkevéről) jól megíjedt. :) A levelet már épp megszokta, erre egy zombi dongó tép el az orra előtt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Érdekes ezt én is tapasztaltam. Pedig fenyőfák alatt szokott a legtöbbet állni, de valahogy mégsem örökzöld levelek jönnek ki belőle sosem, nem is értem... Biztos a Mantás zombik hordják bele :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Persze, erről is ők tehetnek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Persze, erről is ők tehetnek! :lol: Ki más? :huh: Te Stefan!Nem akarnád végre bekékíteni a neved a órumban?Jóól mutatna ott, hogy MOTE klubtag! :) Elég csak a 3500ft-os tagságit átutalnod, aztán szólni Mkéknek, hogy helyzet van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ki más? :huh: Te Stefan!Nem akarnád végre bekékíteni a neved a órumban?Jóól mutatna ott, hogy MOTE klubtag! :lol: Elég csak a 3500ft-os tagságit átutalnod, aztán szólni Mkéknek, hogy helyzet van! :) Már folyamatban van, illetve még csak az én részemről, csak tengap nem volt nálam szinte egy fillér sem. Ma meg még nem tudom mikor szabadulok ki egy kicsit a melóból, hogy beugorjak az OTP-hez. Valószínűleg lesz egy késő délutáni ebédszünetem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Már folyamatban van, illetve még csak az én részemről, csak tengap nem volt nálam szinte egy fillér sem. Ma meg még nem tudom mikor szabadulok ki egy kicsit a melóból, hogy beugorjak az OTP-hez. Valószínűleg lesz egy késő délutáni ebédszünetem :lol: Királyság.Aztán sztem a GSi sexció úgy is lecsap rád kicsit! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Királyság.Aztán sztem a GSi sexció úgy is lecsap rád kicsit! :lol: Majd leszedem a GSi feliratot és kicserélem valami 1.0, 1.2 feliratra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Persze már! Matchbox matricát nem teszel rá? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Persze már! Matchbox matricát nem teszel rá? :huh: hmm... nem is rossz ötlet... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hmm... nem is rossz ötlet... :) :huh: Sztem az már le van védve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tudom, én is láttam már valahol. De hol? Demó, nem emlékszel, hol láthattam Matchbox matricát egy 1.4-es A Corsán? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tudom, én is láttam már valahol. De hol? Demó, nem emlékszel, hol láthattam Matchbox matricát egy 1.4-es A Corsán? :huh: :lol: Én kispókon láttam valamikor. Kulcs is volt rajta, ami forgott, ahogy járt a motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Valamit nagyon benéztél, mert ez a bal! ;) A Vectrás kényelmes fajta. Nem könyököl, hanem klímázik! :lol: Höhö!Pedig a legnagyobb királyság nyáron: ablak le tökig,ordító metál és könyök ki...csak lassan csapatunk,minden pics@t megbámulunk! :) Ez a feeling megvolt a Corsánál is, hiszen nyírfa alatt állt, szal komolyabb tempónál elég vadregényessé változott az utastér! :) Tanúsítom! :D Elkértem a Fürgét Lositól,elkerülőn megtépem a bajszát! 160-nál melegem lett :huh: mondom nyomjnuk zimankót.Bekapcs és egy komplett konfettieső csapott ki a szellőzőkből! :D Nem győztem utána takarítani! :D Nekem szerencsére nagy az ajtó, tehát nagy az ablak is, így a cúg mindent kivisz a kocsiból. ;) De pl tavaly érdekes volt, hogy egy hatalmas döglött darazsat is kirántott a szél. Az hogy került a szellőzőmbe? Szegény Dóri (utasom volt, vittem a Nyugatiba Túrkevéről) jól megíjedt. :D A levelet már épp megszokta, erre egy zombi dongó tép el az orra előtt. ;) Ejjj Sanya!Dinka vagy! :D Azt kellett volna mondanod,hogy megcsípte és te szájrátéttel gyógyítasz vagy azonnal kitudod szívni a mérget! :D Azt,hogy hol csípte volna meg a fantáziádra bízom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tomi! Kapás van! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tomi! Kapás van! :huh: Nem lesz jó, mert nem dupladigitklímásbixenonos, és olcsóbb mint 2M! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 a szekciónak olyan autó kell amit lehet hekkelni. Pl Chyga Senije Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 a szekciónak olyan autó kell amit lehet hekkelni. Pl Chyga Senije Eladná? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem lesz jó, mert nem dupladigitklímásbixenonos, és olcsóbb mint 2M! :huh: Mindjárt besírok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mindjárt besírok! :huh: Neríjá'na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Neríjá'na! :huh: Vögyé nekem gyíkos polót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Vögyé nekem gyíkos polót! :huh: Sorhatot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts