Udi Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 A fék szerintem 236-os lehet 230-as még nem láttam Opelnél... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangya Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 A fék szerintem 236-os lehet 230-as még nem láttam Opelnél... :huh: Igen Udinak igaza van , a féktárcsa 236-os , amikor cseréltük még tudtam pontosan. Ebben az Ascona felniben benne van a GM ,és ET 43-as ,az Astra pedig 49-es. Tudom hogy 4 Astra felnit kéne vennem ,de most másra lett elköltve a pénzecske , de azt mondták hogy az a pici ET difi nem olyan nagy probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ezt lehet meglessük ma délelött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 6mm nem nagy difi egy keréknél, csak annyi, hogy beleér vagy nem. Nekem a Vectra alufelnije olyan 3-4 mm-re fut a nyeregtől. és gyári, csak rávaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Asszem meló előtt elugrom, és megszakértem az ATS-eket.Mert német a felni.De ha 5'5X14-es, akkor símán felmegy a 256-ra.Ha kisebb, akkor nem.Amúgy a gyári felnik kivétel nélkül passzolnak a másik szekérre, nagyáltalánosságban.Persze a Veki 284-re nem megy fel értelemszerűen a 14-es felni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ezt lehet meglessük ma délelött! tipp-topp kis gépnek látszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Asszem meló előtt elugrom, és megszakértem az ATS-eket. A felni méretei: 4X100, ET49, 5'5X14.Agyátmérő 56.5mm. Szal ez detto mint a gyári lemezfelni.Ennyi....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ezt lehet meglessük ma délelött! "Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben!" Meg is vettétek ? Ha igen, akkor mi ez ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 "Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben!" Meg is vettétek ? Ha igen, akkor mi ez ? :lol: Nem vették meg, mert bár nagyon szépen csillogott a gépsas, de határozottan Diesel hangja volt a meghasalt hidrotőkék miatt. Így egy "miautónk" lett végül a szerencsés befutó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 "Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben!" Meg is vettétek ? Ha igen, akkor mi ez ? :) Egy kis corsa volt, de nem mi vettuk meg. Nem igen volt szep hangja, inkabb dieselhez hasonlitott :lol: Probalt vakitani a csavo, hogy kicsi penzes baja van, de nem bizok en az ilyesmiben. Maradt a suzuki. 93-as, lakatos feleségéé volt 6 éve. 2002-ig vezett szervízkönyv, akkor 70.000 volt szervíz. 6 év alatt az öreg elmondása szerint valós, hogy 40.000-et mentek vele, így elvileg 111.000 km van a gépben. Márha igaz amit mondanak. Pár éve vett az öreg egy 2001-es suzukit, és annak a kárpitait, üléseit kapta meg a kicsike. 2009.01-ig műszaki, kereken 1 év zöldkártya. Fehér, semmi extra. Jó lesz ez pár évig a banyának, remélem :huh: Jah és mindez 290.000ért jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mehet bele az E85 simán elektronika nélkül... :huh: A totalcar-os tesztben egy Swiftbe tisztán E85-öt tankoltak, 25e km-t mentek vele minden gond nélkül. Néha kigyullad a check lámpa a szegény keverék miatt, de el is alszik pár másodperc múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mehet bele az E85 simán elektronika nélkül... :lol: A totalcar-os tesztben egy Swiftbe tisztán E85-öt tankoltak, 25e km-t mentek vele minden gond nélkül. Néha kigyullad a check lámpa a szegény keverék miatt, de el is alszik pár másodperc múlva. Még kb. 150km, és én is átállok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mehet bele az E85 simán elektronika nélkül... :lol: A totalcar-os tesztben egy Swiftbe tisztán E85-öt tankoltak, 25e km-t mentek vele minden gond nélkül. Néha kigyullad a check lámpa a szegény keverék miatt, de el is alszik pár másodperc múlva. Elöbb még átíratom, stb... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 én meg az étolajra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 én meg az étolajra :huh: Beszállsz az El Bundi láncba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 hacsak úgy nem :lol: Valahonnan szerezni kell mert a metro kúton is 289 a D A Shell-ről nem is beszélve, dehát ruskót csak nem tankolok mint tudjuk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Miket töltötök ti a kocsiba???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Miket töltötök ti a kocsiba???? Én legszívesebben vizet töltenék bele! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Én legszívesebben vizet töltenék bele! :lol: :) Környezetvédelem mindenek előtt! :D :huh: :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Környezetvédelem mindenek előtt! ;) :huh: :lol: :) :) Pedig az ólomtól alacsonyabban fekszik a verda... (Mantások! Ismerősen hangzik?) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Pedig az ólomtól alacsonyabban fekszik a verda... (Mantások! Ismerősen hangzik?) :huh: Hamarosan elkezdik gyártani a 60cm széles Mantákat.Mindezt azért, hogy végre mind2 oldalon ki lehessen könyökölni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Na be lehet fejezni!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Na be lehet fejezni!!!! :huh: Mutass már képet a könyöködről légyszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mutass már képet a könyöködről légyszi! :lol: Kérésed parancs! :huh: Szóval ilyen egy Mantás könyöke. A Vectrásé is ilyen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Kérésed parancs! :huh: http://kepfeltoltes.hu/080116/k_ny_k_www.k...ltoltes.hu_.jpg Szóval ilyen egy Mantás könyöke. A Vectrásé is ilyen? :) Csak egy gond van a képel.Ez a jobb könyököd.Ez sosem lóg ki az ablakon amikor vezetsz! :lol: A vectrás nem lóg ki az ablakon, mert baróó messze van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts