mélykék76 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 kész Elnök Úr! ismétlem Elnök Úr! :D Nidzsáááááááááááá, japóóóóóó, nidzsáááááááááááá :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 kész Elnök Úr! ismétlem Elnök Úr! :D Rendben akkor intézkedek időpont ügyében. Valamint jelezném Endykának, hogy ha gondolja akkor most még van lehetősége adományt eljuttatni hozzánk. Maci, Mélykék: :D :huh: :lol: Amúgy látta valaki tegnap este az Oscar című filmet? Szerintem az egyik legnagyobb Sly film. Nekem nagyon bejön. "Finucci kifelé" "- szépek a lánya diftongusai - biztos az tetszett meg a sofőrnek is" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Nidzsáááááááááááá, japóóóóóó, nidzsáááááááááááá :huh: :lol: Arigatóóóóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 hú de jó neked nekem van némi pénz bajom is :lol: Volt már olyan,hogy nem volt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Rendben akkor intézkedek időpont ügyében. Valamint jelezném Endykának, hogy ha gondolja akkor most még van lehetősége adományt eljuttatni hozzánk. Maci, Mélykék: :P :huh: :lol: Amúgy látta valaki tegnap este az Oscar című filmet? Szerintem az egyik legnagyobb Sly film. Nekem nagyon bejön. "Finucci kifelé" "- szépek a lánya diftongusai - biztos az tetszett meg a sofőrnek is" ...."főnők most ne küldjön ki, mert elvesztem a fonalat"... :D :D :D Hopá ! Meg is lett az 1000-dik... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 "...persze hogy tudtam, csak nem sejtettem.""" :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Joee Jössz este ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Joee Jössz este ? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 ok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Akkor ma a lépcsőházban alszol!Szólok is Timinek,hogy tegye ki a kosztot az ajtó elé! :huh: Szted miért vettem kombit? :lol: Amúgy kisit megviccolt, mert mosás után v.mi bepárásodott, aztán 3 hengeres volt olykor a szekér.De szerencsére megjavult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Amúgy kisit megviccolt, mert mosás után v.mi bepárásodott, aztán 3 hengeres volt olykor a szekér.De szerencsére megjavult. :huh: Éljen a mechanikus dízel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Éljen a mechanikus dízel! :lol: Már amikor beindul ugye..... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Már amikor beindul ugye..... :D :huh: Már amikor nem rossz helyen van a rejtett kapcsoló! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Már amikor nem rossz helyen van a rejtett kapcsoló! :huh: Látod?Egy meghibásodási lehetőséggel töb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Látod?Egy meghibásodási lehetőséggel töb! :huh: Ki is b@szom belőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ki is b@szom belőle! :huh: Majd ha benne lesz az XE! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Majd ha benne lesz az XE! :D :lol: Van dízel XE? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Nekem mááá vóóót... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Van dízel XE? :huh: Akkor ittest Anité, Mor16V-é, Redi gépe.......Soroljam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Amúgy látta valaki tegnap este az Oscar című filmet? :huh: :lol: nagy kedvenc!! nekem pl. Arnold Svájcinégertől is az Ikrek c. film tetszik a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 LOSI LOSI! Játszós autó :huh: Muhahahahaha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Már amikor nem rossz helyen van a rejtett kapcsoló! :huh: De lehet, hogy csak nem bootolt a laptop a rossz helyen lévő mágnes miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok! Először is boldog új évet mindenkinek! Idén is tovább folytatódik a kecskeméti szekció számára a kávé és írható dvd akcióm. A "food" szegmens bővül és gyorsabb lesz a kiszolgálás, ugyanis munkahelyet váltok és így nem kell innentől Szolnokra rohangálni, ha energiaital kell például Tominak, vagy a Suzukis cartársnak, Zsoltinak :huh: Természetesen a régi cégemtől is tudunk továbbra is a jól megszokott árakon vásárolni! Na és most jön a lényeg. Pár hónapja álláskeresők után érdeklődtem itt, akkor többen jeleztétek, hogy lenne köztünk olyan, akit érdekel. Úgyhogy most jöjjön aminek jönnie kell : Kecskeméti dohány/édesség/egyéb raktárba keresünk raktáros kollégát! Raktárosi tapasztalat előny, de nem feltétel. Rendesen bejelentett pénz, korrekt munkáltató, versenyképes fizetés. Ha érdekli valamelyikőtöket, szóljatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok! Ha érdekli valamelyikőtöket, szóljatok! Jelen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Jelen! :huh: Küldj önéletrajzot az emilemre, továbbítom a főnökömnek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts