zsolesz1 Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 90-ig valszeg partyban lehet még az 1.4Twinport is, de utána gyalázatos ruhát kap.A DTi nehezebb eset.Ott van nyomaték rendesen.240NM. Hali!Dizel moci visz könnyü kaszniban rágós lehet.
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Hogy akkor miért nem zavartunk el.... :D :P :lol: :huh: :D :D Csabi, ne hagy magad nehogymár egy olajkályha szégyent hozzon a benyásokra. Nem is fogom, de most muszáj volt, mert aki velem volt, mondta, hogy most hadjam... :P
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Egyszer már én is birkóztam vele.... :P :huh: Igen az egy Dti C Corsa.... Majd csak emberére akad... :lol: :D :D De akkora autóval, mind a Tied, esélyed sincs 1 ilyen kis ótóval szemben ... :P :P Megtalált, csak nem jó időben :P :D
J0hnny Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Csabi, ne hagy magad nehogymár egy olajkályha szégyent hozzon a benyásokra. Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :huh:
J0hnny Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Nem is fogom, de most muszáj volt, mert aki velem volt, mondta, hogy most hadjam... :lol: Nem szorít a rövid póráz? :huh:
J0hnny Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Majd csak emberére akad... :huh: :lol: :D El kell kérni Fux-tól a 20NE Corsát vagy szólni kell Demónak! :D
Udi Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 GSICsabi! Csak 1 kis elektronika és E85...simán meglesz... :huh:
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Nem szorít a rövid póráz? :lol: Ez nem erről szól, Te is tudod! Gondolom, ha melletted ülnek, Te sem nyomod olyankor annyira... :huh:
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 GSICsabi! Csak 1 kis elektronika és E85...simán meglesz... :huh: OKé, majd az elektronikára visszatérünk... :lol:
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :lol: Hát, a nyertesek! :huh: :D
Gepard Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :D Most másztam elő a szék alól. :huh: :lol:
warwolf Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Ez nem erről szól, Te is tudod! Gondolom, ha melletted ülnek, Te sem nyomod olyankor annyira... :huh: Jaja!Akkor ohne áll@tkodás...... :lol:
ENDYKA Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Berlina: Sok boldog születésnapot kívánok neked!
Udi Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Boldog Szülinapot! - Halász Judit előadásában küldeném Berlinának! :huh: Losi! Megjött az FFV/E85 cucc, meg kellene nézni egyik injektor csatinak a bekötését hátha csak az enyém volt fordított polarítású... :lol: Mobilon elérhető vagyok!
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :huh: Melyik kategóriában? :lol: Boldog Szülinapot Berlinának!
Gepard Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Melegszik mellettem az ebédem. Bureket fogok kajcsizni. Tomi tudja miért írom. (nosztalgia)
warwolf Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Losi! Megjött az FFV/E85 cucc, meg kellene nézni egyik injektor csatinak a bekötését hátha csak az enyém volt fordított polarítású... :lol: Mobilon elérhető vagyok! Oksa! :huh:
Tarhonyás Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Melegszik mellettem az ebédem. Bureket fogok kajcsizni. Tomi tudja miért írom. (nosztalgia) Jó étvágyat!(megvolt?)
Gepard Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Megvolt. (igaz a zárójelet nem is értem) :huh:
tomi023 Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 GSI vs. DTI ? még jó hogy nekem DTI-m van :huh: :lol: :D persze nem voltál egyedül...duma Wolfi meg nem szerelmes :D Az a baj, hogy korán elváltjátok, Te is meg Johnny is anno...pedig hányszor mondtam.. megvan: ezzel lehet én versenyeztem, most visszaadta :D
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 GSI vs. DTI ? még jó hogy nekem DTI-m van :lol: :D :D persze nem voltál egyedül...duma Wolfi meg nem szerelmes :D Az a baj, hogy korán elváltjátok, Te is meg Johnny is anno...pedig hányszor mondtam.. megvan: ezzel lehet én versenyeztem, most visszaadta :P Először is, nem voltam egyedül! :P és ez nem duma :P Másodszor, a Te DTi-d közel sem megy annyira, de ezt már tapasztalhatad még Békéscsabán... :P amikor csak a hátsó lámpáimat láttad... :P Harmadszor, nem is váltottam, egyfolytában 3.-ban voltam... :huh:
warwolf Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 BOLDOG SZÜLINAPOT, BERLINA ZOLI! Kisit megkésve, de csatlakozom!!
Recommended Posts