tomi023 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 BUÉK! Én sem küldtem smst, ne haragudjatok, mindenkinek nagyon köszönom a jókívánságokat! Nem is rossz a fehér-fekete fényezés kombináció a GSI-n :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Máté már alig várta, hogy beröffencsük a trakit.... :huh: :lol: :D :D Amúgy meg BUÉK mindenkinek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nem is rossz a fehér-fekete fényezés kombináció a GSI-n :huh: Ugye? :lol: De Te ezt nem tudhatod, mert csak fehét ótóid vannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ugye? :lol: De Te ezt nem tudhatod, mert csak fehét ótóid vannak... :D Hát nem t'om........Johnnynak a bordón nem áll jól...... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Hát nem t'om........Johnnynak a bordón nem áll jól...... :huh: :lol: Persze, mert az tarka, mint a tehén... :D De felesbe,úgy hogy: fekete-fehér talán elmenne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Tegnap reggel garázsban állt a verda kb. 2 Celsius melegben ennek ellenére csak másodszorra indult be hosszú próbálkozás után. Kitaláltam, hogy tankolok rá 95-ös benyát eddig 108 km-t mentem vele és kiváncsi voltam a fogyasztásra. 6,8 litert benyát tudtam tankolni tehát tényleg többet fogyaszt kb. 20 %-al, viszont reggel elsőre beindult. :huh: Kb. 30% benya tartalommal télen nem lesz több indítási probléma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Tegnap reggel garázsban állt a verda kb. 2 Celsius melegben ennek ellenére csak másodszorra indult be hosszú próbálkozás után. Kitaláltam, hogy tankolok rá 95-ös benyát eddig 108 km-t mentem vele és kiváncsi voltam a fogyasztásra. 6,8 litert benyát tudtam tankolni tehát tényleg többet fogyaszt kb. 20 %-al, viszont reggel elsőre beindult. :lol: Kb. 30% benya tartalommal télen nem lesz több indítási probléma. :D Szétkaptam a jobb hátulját Dezsőnek,elvileg csak az első lökös,lámpák és ugyanez hátul van. 7-re jön Losi és hebrákolunk! :huh: Totonak mondom majd,ha nem jó a festék szine szóljon és megoldjuk valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Na kezdek magamhoz térni :huh: B.U.É.K.!!! Joee & Reni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nah!Johnny verdája is eljutott a föstőhöz.Mos'már nem sokára újra régi fényében fog ragyogni. :lol: De, hogy mennyi bunzi hó van..........és mnnyire nincs takarítva a főbb közlekedési útvonalakat kivéve...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jó régi fény lesz az, szinte gyári :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jó régi fény lesz az, szinte gyári :huh: De új fényében fog pompázni teee...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Beszéltem a mesterrel. Sikeresen hazaértek,már szétfelé szedi,azt mondta ha ennyit nem bír megcsinálni vissza adja a hivatását! :huh: Mondtam neki,hogy nyugodtan dolgozzon,nem kell vele rohanni,azt mondta köv szilveszterre kész lesz. :lol: Felajánlotta,hogy kimehetünk nézni hogy halad vele,de mondtam neki,nem akarok én ott lábatlankodni,csak a kész művet akarom majd látni. Tudom,hogy milyen rossz,amikor az ügyfél ott okoskodik a félkész munka felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Figyu: Az árverés tárgya Sor sz. Azonosító szám Mennyiség Megnevezés Becsérték (Ft) 1 7063528706 1 db DYS-701 frsz. OPEL ASTRA CARAVAN 250.000 YOUNG 1.4 személygépkocsi Motorszám: C14SE02X33527 Alvázszám: WOL000051R2514863 , Gyártási év:1993 A gépjárm királykék szín, 175974 Km-t futott. A járm hátsó lökhárítója hiányzik, az els szélvéd repedt, a bal els sárvéd horpadt, rozsdás, a jobb els sárvéd horpadt, a jobb els lámpa és index sérült, hiányos. A hátsó ajtó nem mködik, a karosszérián körben karcolások, horpadások és rozsdásodás látható. Az autó belseje elhanyagolt, a tetkárpit leszakadva, az üléshuzatok kiszakadva, az övfeszít rendszer hibás és az autó beázik. . Alkalmi vétel nem? Rendszeresen karbantartott :huh: forrás: apeh.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Figyu: Az árverés tárgya Sor sz. Azonosító szám Mennyiség Megnevezés Becsérték (Ft) 1 7063528706 1 db DYS-701 frsz. OPEL ASTRA CARAVAN 250.000 YOUNG 1.4 személygépkocsi Motorszám: C14SE02X33527 Alvázszám: WOL000051R2514863 , Gyártási év:1993 A gépjárm királykék szín, 175974 Km-t futott. A járm hátsó lökhárítója hiányzik, az els szélvéd repedt, a bal els sárvéd horpadt, rozsdás, a jobb els sárvéd horpadt, a jobb els lámpa és index sérült, hiányos. A hátsó ajtó nem mködik, a karosszérián körben karcolások, horpadások és rozsdásodás látható. Az autó belseje elhanyagolt, a tetkárpit leszakadva, az üléshuzatok kiszakadva, az övfeszít rendszer hibás és az autó beázik. . Alkalmi vétel nem? Rendszeresen karbantartott :huh: forrás: apeh.hu Ezek tudatában max. ha 150e.t ér...........MErt mire minden xart beszerválsz hozzá, kilakatoltatod, festeted.........szal....... Akkor már inkább unokatesóm X16SZ klímás sedanja, amit "csak" festetni kell az orrán......S, az mégis csak 6K. de olcsóbban is elhozható sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Max 100E,de még az is sok érte! Egy esetben érné meg: ha dízel lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Max 100E,de még az is sok érte! Motorja még pénzt ér...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Az ilyen árveréses autókban az a jó, hogy megveheted direkt ajánlattal is. Vagy ha az árverésen senki nem tesz ajánlatot, mennek lefelé az árral. -50%...és így tovább :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 multkor volt a tvben, elég durván bandáznak az ilyen apeh-es autókra, halandó ember nem tudja elhozni sehogy semennyiért Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 multkor volt a tvben, elég durván bandáznak az ilyen apeh-es autókra, halandó ember nem tudja elhozni sehogy semennyiért Nepperek rlz........Mondjuk az ilyen kategória már shíma ügy, mert max. bontva ér v.mit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 halandó ember nem tudja elhozni sehogy semennyiért Magyarországon elég sok mindenhez jó ha van ismeretség :huh: erre jó a KOMA és miért pont ott ne lenne senki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Magyarországon elég sok mindenhez jó ha van ismeretség :lol: erre jó a KOMA és miért pont ott ne lenne senki? Ha azt az Astrát el lehet hozni 1K-ért, már élesztheted is a kapcsolatot.Mert donort könnyű hozni hozzá, aztán nem kell más, csak egy kis szerelgetés.De mint tudjuk, az nekünk baróra megy! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én mindig is tudtam,hogy jó gyógyszert szedek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én mindig is tudtam,hogy jó gyógyszert szedek! :huh: Kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 nem ismi kell hozzá, hanem családfa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ködös reggelt mindenkinek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts