J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Most töltöm fel, de lassú ez a c@r net... :lol: Épp küldenem kéne magamról egy jólsikerült képet "valakinek"!Ne fossz meg engem az élménytől! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Épp küldenem kéne magamról egy jólsikerült képet "valakinek"!Ne fossz meg engem az élménytől! :huh: Na akkor olyat ne is várj...nincs Rólad jól sikerült kép... :lol: :D De türelem...tolom már...tolom már felfelé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De türelem...tolom már...tolom már felfelé... :lol: De én a képeket kértem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De én a képeket kértem! :huh: Arról beszélek én is Teeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csak ennyi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csak ennyi? :huh: hát ez az? hol a többi ... :lol: Az én képeim, kb. 5-10 perc múlva fent lesznek, majd berakom a talis topikba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Kaptatok a főoldalra egy kis címert. Jó lesz ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Kaptatok a főoldalra egy kis címert. Jó lesz ? :huh: Hol?Mi?Kinek?Mocsida? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Kaptatok a főoldalra egy kis címert. Jó lesz ? :huh: Elfogadható... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Megint mit csináltál, hogy büntiben voltál ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Épp kajáért imádkozik.....! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Az ember megalázkodik a klub előtt,de néha az sem elég! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Én egy ugyanilyet láttam Tomitól, de lehet, hogy csak a cipőjét kötötte. :huh: És sajnos nem volt nálam fényképező.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Miért nem ebbe a suliba jártam... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Losi! Egy kis ösztönzés! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Kaptatok a főoldalra egy kis címert. Jó lesz ? :DKöszi, jó lesz. Miért nem ebbe a suliba jártam... :huh: :lol: A cikkhez: Nálunk a "mitulátbáti hotta", és kb annyiban is maradt a dolog. Vagy nagyon ráérnek amerikában, vagy megint nincs témája a bulvársajtónak. Bakker már holnap van, el kéne menni alukálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ....Egy kis ösztönzés!.... Mihhez ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Mihhez ? :huh: Psssztt,titok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Psssztt,titok! :lol: Számoltam, osztottam, szoroztam.Most nincs rá keret.Ha nem lenne olyan murvasokba az átiratás, okés lenne.De így......... Amúgy Jakabszállástól Bócsáig emberi civilizáció nyomaival nem találkoztunk! :huh: Utazó 90-nel, kényelmesen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ....Számoltam, osztottam, szoroztam.Most nincs rá keret.Ha nem lenne olyan murvasokba az átiratás, okés lenne.De így.... Azzé elmondhatnád miről van szó. Képbe került egy finom kis kabrió ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Azzé elmondhatnád miről van szó. Képbe került egy finom kis kabrió ? :huh: Szemezgettem 1gyel.A használtautón fent van, képek nélkül.Azt kaptam az emberkétől, de az autó múltja eléggé homályos.valszeg megvette, aztán nem volt pénze átiratni.Állítása szerint a motor csapágyas.Mondjuk az lenne a legkisebb gond.Műszaki sincsen rajta..... Viszont ezek tudatában az ára ami 140e.ft, eléggé sok, hiszen 250e. körül már használható cabriót lehet kapni.50e.-ért meg valószínű, nem fogja odaadni.Ezért nem is akarom ilyen nevetséges ajánlatokkal bombázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Szemezgettem 1gyel.A használtautón fent van, képek nélkül.Azt kaptam az emberkétől, de az autó múltja eléggé homályos.valszeg megvette, aztán nem volt pénze átiratni.Állítása szerint a motor csapágyas.Mondjuk az lenne a legkisebb gond.Műszaki sincsen rajta..... Viszont ezek tudatában az ára ami 140e.ft, eléggé sok, hiszen 250e. körül már használható cabriót lehet kapni.50e.-ért meg valószínű, nem fogja odaadni.Ezért nem is akarom ilyen nevetséges ajánlatokkal bombázni... Izéééééé, akkor dupla átírást kell majd rá fizetni ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Izéééééé, akkor dupla átírást kell majd rá fizetni ? :huh: Pl. ilyen problémák elkerülése véget sem szeretnék ilyen projektbe beleugrani.Még ha kedvező is lenne a vétel, meg minden.Ilyesmikre jelenleg nincs keret. A fickó v.mi kényszerátírásról habogott, amiről megmondom őszintén sosem hallottam........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts