Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Most töltöm fel, de lassú ez a c@r net... :lol:

Épp küldenem kéne magamról egy jólsikerült képet "valakinek"!Ne fossz meg engem az élménytől! :huh:

Elküldve
Épp küldenem kéne magamról egy jólsikerült képet "valakinek"!Ne fossz meg engem az élménytől! :huh:

Na akkor olyat ne is várj...nincs Rólad jól sikerült kép... :lol: :D

De türelem...tolom már...tolom már felfelé... :D

Elküldve
Kaptatok a főoldalra egy kis címert.

Jó lesz ? :D

Köszi, jó lesz.

A cikkhez:

Nálunk a "mitulátbáti hotta", és kb annyiban is maradt a dolog.

Vagy nagyon ráérnek amerikában, vagy megint nincs témája a bulvársajtónak.

Bakker már holnap van, el kéne menni alukálni.

Elküldve
Psssztt,titok! :lol:

Számoltam, osztottam, szoroztam.Most nincs rá keret.Ha nem lenne olyan murvasokba az átiratás, okés lenne.De így.........

Amúgy Jakabszállástól Bócsáig emberi civilizáció nyomaival nem találkoztunk! :huh: Utazó 90-nel, kényelmesen......

Elküldve
....Számoltam, osztottam, szoroztam.Most nincs rá keret.Ha nem lenne olyan murvasokba az átiratás, okés lenne.De így....

Azzé elmondhatnád miről van szó.

Képbe került egy finom kis kabrió ? :huh:

Elküldve
Azzé elmondhatnád miről van szó.

Képbe került egy finom kis kabrió ? :huh:

Szemezgettem 1gyel.A használtautón fent van, képek nélkül.Azt kaptam az emberkétől, de az autó múltja eléggé homályos.valszeg megvette, aztán nem volt pénze átiratni.Állítása szerint a motor csapágyas.Mondjuk az lenne a legkisebb gond.Műszaki sincsen rajta.....

Viszont ezek tudatában az ára ami 140e.ft, eléggé sok, hiszen 250e. körül már használható cabriót lehet kapni.50e.-ért meg valószínű, nem fogja odaadni.Ezért nem is akarom ilyen nevetséges ajánlatokkal bombázni...

Elküldve
Szemezgettem 1gyel.A használtautón fent van, képek nélkül.Azt kaptam az emberkétől, de az autó múltja eléggé homályos.valszeg megvette, aztán nem volt pénze átiratni.Állítása szerint a motor csapágyas.Mondjuk az lenne a legkisebb gond.Műszaki sincsen rajta.....

Viszont ezek tudatában az ára ami 140e.ft, eléggé sok, hiszen 250e. körül már használható cabriót lehet kapni.50e.-ért meg valószínű, nem fogja odaadni.Ezért nem is akarom ilyen nevetséges ajánlatokkal bombázni...

Izéééééé, akkor dupla átírást kell majd rá fizetni ? :huh:

Elküldve
Izéééééé, akkor dupla átírást kell majd rá fizetni ? :huh:

Pl. ilyen problémák elkerülése véget sem szeretnék ilyen projektbe beleugrani.Még ha kedvező is lenne a vétel, meg minden.Ilyesmikre jelenleg nincs keret.

A fickó v.mi kényszerátírásról habogott, amiről megmondom őszintén sosem hallottam........

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.