warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Elmentünk este kisit sétálni.Az Otthon mozi előtt egy fiatal tagot éppen akkor kentek a fel a rendőrök az Octavia géptetőjére, aztán jóól megbilincselték, oszt elvitték..... :lol: Nem tudom, mijót csinyázhatott...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Elmentünk este kisit sétálni.Az Otthon mozi előtt egy fiatal tagot éppen akkor kentek a fel a rendőrök az Octavia géptetőjére, aztán jóól megbilincselték, oszt elvitték..... :lol: Nem tudom, mijót csinyázhatott...... :huh: Nem bmw-s volt a srác? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nem bmw-s volt a srác? :huh: Gyalog volt, de igazi kis hülye majom benyomását keltette...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Gyalog volt, de igazi kis hülye majom benyomását keltette...... Az olyat ütni kell mint a répát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 csak nem ők nyomták ki a kék korlátot a vasúti átjárónál? Az inkább a Kodály suli előtt van kinyomva, a zebránál... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 ezt be kellet raknom ide :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 http://winnerhun.uw.hu/megigerem.gif ezt be kellet raknom ide :huh: Ez iszonyat régi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ez iszonyat régi! Szerintem tök jó, én még nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 http://winnerhun.uw.hu/megigerem.gif ezt be kellet raknom ide :D :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 http://winnerhun.uw.hu/megigerem.gif ezt be kellet raknom ide :lol: Azért bameg,hogy örüljél! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Azért bameg,hogy örüljél! :huh: Na én lasan kecskemétnek veszem az irányt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Lassan én is elkezdem kivakarni a Vekit a szutyok alól, ami rá van fagyva...... :huh: :lol: Szevasztok Cartársak! Üröm az örömben!Remélem nem fogom rontani az évzáró buli hangulatát,de asszony pajtás lenyúlta az autómat ezért kénytelen leszek egy Ford c-max-al menni!De a lényeg hogy ott leszünk!Addig is csőváz! :D A lényeg a részvét, nem az autó.Engem sem nyeltek le, amikor Lancerem volt! :D (csakegykisit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Egy hálás Renault tulajdonos, akitől ellopták az autóját. Ahogy nézem a népítéleteket, nem sokkal hálásabb dolog Renault tulajnak lenni, mint Opel tulajnak..... :huh: Gondolok itt az ár/érték aránynak, és később persze az eladhatóságnak........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 GSICsabi! Viszem a CD-ket...még éppen időben kaptam meg az SMS-t. :huh: Oké, és THX! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Egy hálás Renault tulajdonos, akitől ellopták az autóját. Ahogy nézem a népítéleteket, nem sokkal hálásabb dolog Renault tulajnak lenni, mint Opel tulajnak..... :huh: Gondolok itt az ár/érték aránynak, és később persze az eladhatóságnak........ Sztem az ár/érték aránya nem rossz az Opelnek,az eladhatóság az meg most minden tipusnál lenn van a béka se....ge alatt,annyi a használt autó.Ha nem a valós ára alatt 70% -al kínálja valaki sosem adja el,fel sem hívják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Sztem az ár/érték aránya nem rossz az Opelnek,az eladhatóság az meg most minden tipusnál lenn van a béka se....ge alatt,annyi a használt autó.Ha nem a valós ára alatt 70% -al kínálja valaki sosem adja el,fel sem hívják! Az Astrám 920e.ft-ot ért alaphangon.Ennyi volt a listaára.Hónapokig árultam mire hawer hawerja 750e.-ért elvitte, és ajándékba adhattam hozzá a vadi új könnyűfémkerék+gumi garnitúrát.......S, még örülhettem, hogy a 8 éves magyarországi autómat, amivel műszakilag nem volt az égvilágon semmi baj, elvitték...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Képeket lőjed fel! :D Folyamatban, de a Te képeid is jöhetnek... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Folyamatban, de a Te képeid is jöhetnek... :huh: :lol: Ok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ok! :huh: Küld el neki azokat, amiket én toltam át MSN tegnap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Küld el neki azokat, amiket én toltam át MSN tegnap! :D A cabrióról? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A cabrióról? :lol: :D Ha te így hívod......... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ha te így hívod......... :huh: :lol: :D Meglobogtatnám a "hajam" benne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csabi nyomasd már a képeket! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ha te így hívod......... :huh: :lol: :D Na mostmár kiváncsi lettem, hogy mi is az? :D :D Át lehet tolni emailben... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csabi nyomasd már a képeket! :huh: Most töltöm fel, de lassú ez a c@r net... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts