Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gyermekvállaláson töröd a fejed Kedves János ? ;)

Nem ment el az eszem!

A könyv iszonyat jó,kb az 1/3-dáig jutottam,de nagyon jókat röhögtem rajta!

Csak egy story:

Árpa Attilának van egy hétvégi háza a szigetközben.Bochkor,Árpa,Gesztesi lementek egy hétvégére családostúl.Persze sikerült éjjel jó hosszan borozni,dumálni és berugni.Másnap reggel a fészerből Árpa csatak másnaposan egy ősrégi traktorral állt ki,hogy bemegy a faluba inni egy felest!Bochkor és Gesztesi is vele mentek.Persze a falu összesereglett,hogy három ilyen ismert ember,mit keres egy istenhátamögötti faluban reggel egy traktorral,mire Árpa frappánsan lezárta az összesereglett nép kiváncsiságát: Szántani voltunk! :(

Elküldve

Berlinának:

:(

Johnnynak meg kellemes éjféli misét kivánok a karácsony helyett....én is hálát adtam az istennek, hogy újra működik a veki digit. ;)

Elküldve
Johnnynak meg kellemes éjféli misét kivánok a karácsony helyett....én is hálát adtam az istennek, hogy újra működik a veki digit. :(

Komolyan megyek,haverokkal közösen.

Elküldve
Nem azért mondom de a többiek is mehetnek misére...mi legalább bevállaljuk!

Én hálát adok a teremtőnek, hogy az életem teljesen rendben van van, van hol laknunk, egészségesek a gyerkőceim, és van egy csodás asszonyom.De nem hiszek igazán a dolgokban, ezért képmutatás lenne ha templomba mennék.

Nemutolsó sorban pedig kellően csalódtam az egyházban nagyszüleim halála után. :(

Elküldve
Mivel, én nem vok vallásos, így asszem kihagyom... :(

Én sem,de egyrészt megígértem,másrészt kiváncsi vagyok milyen és egyszer kibírom én is.

Elküldve
Én sem,de egyrészt megígértem,másrészt kiváncsi vagyok milyen és egyszer kibírom én is.

Meghitt, énekkel teli, hangos, hideg.......

Gyerekkoromban kötelező volt. :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.