warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 http://kepfeltoltes.hu/071217/SN850048.JPG...ltoltes.hu_.jpg A mai fárasztó nap levezetése... ;) :) :D Ketten húztátok hazáig a lerobbant kistehert? :( :( ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Srácok! Én csak annyit mondok: mindenkinek ülésfűtést a gépébe! ;) Murvajó!Jéghideg a kocsi,beülsz,katt,aztán fél perc múlva nem fázik az alsód és főleg a derekad! Isteni élmény volt végre a saját gépemmel menni melózni,halk zene,meleg,nem párásodik stb. Újra szerelmes lettem a kocsimba! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A mai fárasztó nap levezetése... ;) :) :D :( Hát...élni tudni kell.. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Srácok! Én csak annyit mondok: mindenkinek ülésfűtést a gépébe! ;) Murvajó!Jéghideg a kocsi,beülsz,katt,aztán fél perc múlva nem fázik az alsód és főleg a derekad! Én ezt már 1 ideje tudom... :) :( Nem kicsit hálás dolog! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ketten húztátok hazáig a lerobbant kistehert? :( ;) :) :( ;) Hát volt ,hogy tolni kellett a Mitsut... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hát volt ,hogy tolni kellett a Mitsut... :( ;) :) Ma nem is 1X... :( reggeli torna...aztán meg esti levezetés... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hát volt ,hogy tolni kellett a Mitsut... :( ;) :) Hiába.......már a japó gépek sem a régiek ami a megbízhatóságot illeti..... :( Isteni élmény volt végre a saját gépemmel menni melózni,halk zene,meleg,nem párásodik stb. Újra szerelmes lettem a kocsimba! ;) Már megérte összerakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Volt egy kis meló hétvégén is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Volt egy kis meló hétvégén is... http://kepfeltoltes.hu/071217/DSC04625.JPG...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071217/SN850028.JPG...ltoltes.hu_.jpg S te addig hol voltál aranyapám, míg a Máté kint gályázott a hidegben a traktoron? ;) Hm? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 http://kepfeltoltes.hu/071217/DSC04634.JPG...ltoltes.hu_.jpg Hm.........ügyes kis montázs, szó se' róla.De hol a pálinkásüveg a kezedből? :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hm.........ügyes kis montázs, szó se' róla.De hol a pálinkásüveg a kezedből? ;) :( ;) Ott van a jobb kezében, csak eldugta a Máté mögé... :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ott van a jobb kezében, csak eldugta a Máté mögé... :( :( ;) Tudtam én, hogy v.mi turpiszság van a dologban.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Isteni élmény volt végre a saját gépemmel menni melózni,halk zene,meleg,nem párásodik stb. Legalábbis mostmár ez következik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Legalábbis mostmár ez következik. Hát ez nem csak rajtam múlik te is tudod! ;) A nőkkel csak a baj van,de dezső nem pofázik vissza,nincs szülinapja,se karácsony...bár ha jól meggondolom most igen sok pénzben van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Hát ez nem csak rajtam múlik te is tudod! ;) A nőkkel csak a baj van,de dezső nem pofázik vissza,nincs szülinapja,se karácsony...bár ha jól meggondolom most igen sok pénzben van! :( De olyanokat tud amiket sose tudott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 De olyanokat tud amiket sose tudott. Na jah! Amint lesz megint zsé,bekerül a többi cucc is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 most már értem miért nem tűrták a traktorosok az utakat :( otthon fotózkodtak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 ...de dezső nem pofázik vissza,nincs szülinapja,se karácsony... És meg sem tudod d*gni. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 És meg sem tudod d*gni. :( ;) de ha teszel rá egy kályhacsövet, meg ugye nincs rossz segge :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 de ha teszel rá egy kályhacsövet, meg ugye nincs rossz segge ;) Mé, ilyen vastag? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Mé, ilyen vastag? :( Nem, hanem ezek fentebb ilyen genyók! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nem, hanem ezek fentebb ilyen genyók! :( értem én, de nem a kályhacsőre gondoltam ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 értem én, de nem a kályhacsőre gondoltam :( :) A kályhacsövet időnként ki szokták kormolni..... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 A kályhacsövet időnként ki szokták kormolni..... :) :( Ja, azt nem tudtam, hogy kéményseprő a kollega ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts