Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tegnap este legszebb pillanata az volt amikor Johnny a "Dezsővel" ment egy teszt kört és utánna kiszállt... végre fülig érő mosolyt láttam az arcán...nekem ennyi bőven elég. Örülök, hogy ilyen barátaim vannak és büszke vagyok, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak.

Elküldve

Kecskemét-Kiskőrös 70 perc.takarítás sehol, igazi kalandtúra volt.azé' előzni is muszáj volt, mer' némely nép 30km/h-val nyomult.Az meg kisit költői túlzás.Amúgy 50-55km/h biztonságosan tartható volt, hála az 1430kg-nak, meg az új téligumáknak.Nagyon szépen muzsikáltak a hóban/latyakban, valamint az ABS & TC is tette a dolgát.Előbbire csak azért volt szükség, hogy teszteljem, de erősen csúszós úton is szépen egyenesben tartotta az autót, nem indult meg keresztbe az úton.

Johnny, öröm és boldogság. :( No meg ugye most már extrás a gép! :) :( ;)

Elküldve
Johnny, öröm és boldogság. ;) No meg ugye most már extrás a gép! :( :( :)

Nem kell az embernek nő,pia,meg ilyen hülyeségek...autó kell! ;)

Szépen ment ma,igazi élmény a futómű!!!

Azt eldöntöttem Losi,hogy ha a hátsót is szétkapjuk nem fogok spórolni,minden szilentet,gátlókat cserélünk!Megéri!

Ma délután van pár dolog amit megcsinálok majd:

-váltóolaj visszatöltés/pótlás

-müszerfal ledjeinek megigazítása

-kormányközép belövése(nem pont oda raktam vissza a kormányt,ahol lennie kéne)

Elküldve

Egyébként igazad lett Papa!

Kib@szottul rühellem az olyan pöcsöket,akik élvezik,hogy csúszik az út! :(

Pár méterre mögöttem jön sík jeges úton,hiába villogsz neki féklámpával,fel se fogja mi van!

Nem tudom,hogy ennyire bíznak a téligumikban és magukban,vagy csak szimplán ennyire idióták!

Az biztos,hogy az ilyen barmokat a dunábalőném! ;)

Elküldve

Pár méterre mögöttem jön sík jeges úton,hiába villogsz neki féklámpával,fel se fogja mi van!

Nem tudom,hogy ennyire bíznak a téligumikban és magukban,vagy csak szimplán ennyire idióták!

Ettől már csak az a jobb, amikor egy szép forgalmas kereszteződésben ráadásnak kinyomják a forgalomirányító lámpákat. Na akkor aztán van ereszdelahajam!

Szerintetek a bömszli BMV-nek, vagy inkább az IFA-nak van elsőbbsége??? :) :(

Majdnem belém jöttek az aluljárónál..

Elküldve

Csak addig mennek ilyen magabiztosan, míg el nem dobják a vasat.Utána majd eszelnek kicsit.

Amúgy építettünk hócsávót a csajokkal.Elég nehéz volt, mert nem akart nagyon tapadni a hó, de sikerült.Közben meg néztük a quaddal pörgő egyedeket.Jól nyomták nagyon, és ami a lényeg, hogy nem veszélyeztettek senkit az égvilágon.

Nemsemmi dög ez a Polaris nevű quad.Asszem amerikai munkaquad, de a 4X4 miatt disznó módon lehetett vele gépészkedni.

Elküldve

Én is kimerészkedtem ma, de egy órára már szépen olvadt mindenhol, végre lehetett 3-ast is kapcsolni, igaz, azt csak a főutón. hótakaítónak nyoma se volt sehol. A kisutcákban csúszós latyak+alattomos jégborda. Plusz úton kisgyereket szánkóztató szülők!!

Elküldve
Tudod Isten útjai kifürkészhetetlenek... ;)

Nemkicsit! :(

Amúgy leadtam én is a Vekit mszv.-ra.Elvileg 11-re mehetek érte, aztán ezzel sem kell foglalkoznom 2 évig.

Elküldve
Amúgy leadtam én is a Vekit mszv.-ra.Elvileg 11-re mehetek érte, aztán ezzel sem kell foglalkoznom 2 évig.

Jelentem, a műszakim 2 évig még érvényes.Egyedül a kézifék volt nyűgös, de azt a tavasszal amúgy is szét akartam szedni, aztán belenézni, meg kicserélni amit kell.

Úgyhogy most öröm és boldogság.Erre az évre be is fejeztem az autóra költést egyelőre.

Elküldve
Már majdnem elámultam, hogy milye f@sza gyerek vagy, hogy idén már nem költesz rá. Aztán ránéztem a naptárra. ;)

Bár, még két hét hátra van, szóval biztos nehéz lesz megállni. :)

Tankolni tuti kell.......... :( :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.