kadi418 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 szép estét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 hello CorsaWolf ! azért egy 24 éves autó is megérdemel ám egy pár új alkatrészt :) ne feledd nem lett volna vectra ha nincs ascona!!! ;) mindent jót cartárs Szeva Kollega! :( Végre már Te is írkálsz ide! :( Remélem a Cartársak tudnak Neked segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 szép estét! Helló Most még aktuálisabb az avatartod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 szép estét! Neked is! Ritkán jársz erre, akkor is ilyen késői órában... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Helló Most még aktuálisabb az avatartod ;) igen, én is azt néztem :( közben elmentem megfürdeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Neked is! Ritkán jársz erre, akkor is ilyen késői órában... :( ilyenkor érek rá fórumozni ;) ha egyedül vagyok nem tudok elaludni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Úgynézki mégsem fizet a biztosító egy fillért sem,de már ez sem érdekel,megcsinálom saját pénzből,már amennyi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Úgynézki mégsem fizet a biztosító egy fillért sem,de már ez sem érdekel,megcsinálom saját pénzből,már amennyi van. :( de hát miért nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hínnye! :( ;) http://www.kemma.hu/lapokkepek/kepgaleria/...638181_d130.jpg Hűűűű! Nem ezt szoktuk meg tőled Losi! Ennyi erővel RCS-t is linkelhetted volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Úgynézki mégsem fizet a biztosító egy fillért sem,de már ez sem érdekel,megcsinálom saját pénzből,már amennyi van. Olyan nincs!! Mire hivatkoznak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Úgynézki mégsem fizet a biztosító egy fillért sem,de már ez sem érdekel,megcsinálom saját pénzből,már amennyi van. A mocskos smucig q*rva anyjukat! Te vagy a vétlen, ők meg nem fizetnek? Hát hogy a tökömbe van ez? Én amikor a gyereket felkentem a szélvédőre, akkor a szülei lakásbiztosításából fizették a károm. Ilyet nem lehet megjátszani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Olyan nincs!! Mire hivatkoznak?? Nem volt a srác nevén az autó és azóta sem íratta át,így nem érvényes a biztosítás.Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hűűűű! Nem ezt szoktuk meg tőled Losi! Ennyi erővel RCS-t is linkelhetted volna! ;) ki az a RCS???? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ki az a RCS???? :( Addig jó, míg nem tudod! :) Ő itt a helyi mumus. Lassan két és fél éve nem írt ide, de még mindíg emlegetjük. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem volt a srác nevén az autó és azóta sem íratta át,így nem érvényes a biztosítás.Ennyi! milyen szemét "emberek " vannak, én átírtatás, és bizt. nélkül sztem egy métert se mernék menni. az iylen érdemelné meg az új többszázezres büntetést. és kötelezhetnék a kár kifizetésére, nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 milyen szemét "emberek " vannak, én átírtatás, és bizt. nélkül sztem egy métert se mernék menni. az iylen érdemelné meg az új többszázezres büntetést. és kötelezhetnék a kár kifizetésére, nem??? Az is csak egy vicc lenne. Kölyök még, semmi tulajdon nincs a nevén, keresettel nem rendelkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem volt a srác nevén az autó és azóta sem íratta át,így nem érvényes a biztosítás.Ennyi! :( Őőőőő, de akkor valakinek csak a nevén volt, vagy az megszűnik a papírok aláírásakor ? Mabisz ilyenkor nem perkál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 :( Őőőőő, de akkor valakinek csak a nevén volt, vagy az megszűnik a papírok aláírásakor ? Mabisz ilyenkor nem perkál ? Elvleg igen,de kevesebbet és kb 1év az átfutási idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Elvleg igen,de kevesebbet és kb 1év az átfutási idő. Valaki mondta, hogy relatív gyorsan fizetett a Mabisz egy ismerősének. Ki is volt ? Talán Krisztián, majd megtudakolom tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Johnny! Gondolom felkeresed a srácot és szüleit és ha tényleg ismerik a faterodat akkor majd a két öreg elrendezi a dolgot egymás között. ;) Viszont az eladó már volt az okmányirodában és lejelentette az eladást, a vevő pedig kötött biztosítást rá csak mivel összetörte ezért nem ment be az okmányirodába intézni a dolgot, elvileg 15 nap után kaphatott egy felszólítást is. Ennek ellenére nincs a nevén a verda? Gyorsan szerződést kötnék a DAS-al és ráküldeném... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Bammeg J0hhny, nem is tudom mit mondjak ;) :( Este menjek erted? Elintezhetnenk a pesti ut ganyolos reszet, hogy holnap hajnalban ne kelljen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Kicsit informálódtam: Átíratni csak úgy lehet, ha van kötelező biztosítása és érvényes eredetiségvizsgálata, vagyis mindig a biztosítás megkötése az első. Adás-vételi szerződés meg lett kötve tehát megvásárolta az autót a nevén van, csak 15 napon belül nem intézte el az átírást vagy az okmányiroda nem tudta fogadni, ebben az esetben kap egy igazolást róla. Röviden fizetnie kell a biztosítónak érthető, hogy érvényteleníteni akarják a szerződést...kinek kell ilyen ügyfél aki azonnal kárt okoz. Megoldás DAS! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Meg felhívni a MABISZ-t, és mivel gondolom már van kárszám, azon be lehet jelenteni, hogy mit akar a biztosító, aztán hátha tudnak segíteni. Mivel a srácnak volt biztosítása, és a biztosító még nem mondta fel a baleset idején, valamint a 15 napban is benne volt, ezért ez egyértelműen amolyan elsumákolásnak néz ki. Melyik biztosító ez J0hnny? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Mindig nézem a tvügyvédjét, és egyre inkább meg vagyook győződve, hogy itt szinte sose a becsületes embernek ad igazat a jog. ezért van ilyen sok sumák, aljas csaló-bunkó ebben az országban..... szörnyŰ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Elvleg igen,de kevesebbet és kb 1év az átfutási idő. Járj utána pappa, ne hagyd magad lerázni!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts