Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Ezt meg Tominak ajánlanám. Csak a gázt kellene kiszedni belőle...... ;) Hümm hümm.. :( Ez már moci! :)
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Hümm hümm.. :( Ez már moci! :( Ha jól hallottam van pár eladó :) Sannyi, ebből soha nincs elég ;)
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Akkor sem veszek (most)! :( Erre a hónapra a Manta van betervezve. Vasárnap hozzuk. Juhhé! ;) Holnap fel is hívom Pét.
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Elküldve December5, 2007 Akkor sem veszek (most)! ;) Erre a hónapra a Manta van betervezve. Vasárnap hozzuk. Juhhé! :) Holnap fel is hívom Pét. Végülis miért lenne csak 1 használható kocsid ? :( :(
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Hümm hümm.. :( Ez már moci! :) Igen, sztem is így hílják! ;)
HPety Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Ilyet lattatok mar??? Nagyon durva gep! Es itt van tölünk 15 km-re!!! Valaki nem veszi meg? :(
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 hopp,duplán ment el...kurv@fibernet :( A PR telcom is szórakozik...minden este pár percre, többször is elmegy a net... ;)
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 A PR telcom is szórakozik...minden este pár percre, többször is elmegy a net... :( Hová? ;)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Hová? ;) Aztat nem tudom, de hogy ide a gépembe nem jön az tuti... :(
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Aztat nem tudom, de hogy ide a gépembe nem jön az tuti... :( Tehát akkor a búbánatos faxba? ;)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Az egyik Cartárs írt nekem 1 pü-t és tanácsot kérne, remélem Ti tudtok segíteni, mert én nem nagyon vágom ezt a témát. ;) Ha valaki tud infót, akkor vagy itt irjon, vagy nekem, vagy mascona cartársnak küldjün 1 pü-t! :( THX Íme a levél: ... szeretnék egy aprocska kérdést feltenni illetve tanácsot kérni.behányt a kocsimba a fékrásegitő és a hozzácsatlakozó vákumcsö a visszacsapó szeleppel együtt..kint borsos az ára az újnak de otthon is.bontottat nem szeretnék mert itt kint ugysem találnék merthogy 4 fajta is készült ehhez a tipushoz.megaztán nehogy behányon az is.ezért ozkodom az otthoni bontottol is. e .bay- en is néztem már ,de ami nekem kéne nincsen.otthon az uj ára :( 50000 rugo körül van faterom utánaérdeklödöt .azt szeretném megkérdezni ha fizetném a tagdijat (amit már kellett volna , fene a hülye fejemet)milyen kedvezményeket lehetne kicsikarni és egyáltalán hol ha újat szeretnék vásárolni.????ebben szeretnék tanácsot kérni.most ettöl megy a szekér meg a fék is fog csak nehezebb nyomni a pedált hazamenni se félek vele mert ugysem száguldoznék most 170 nel. :) ..a választ elöre is nagyon köszönöm..... Mascona
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 ... szeretnék egy aprocska kérdést feltenni illetve tanácsot kérni.behányt a kocsimba a fékrásegitő és a hozzácsatlakozó vákumcsö a visszacsapó szeleppel együtt..kint borsos az ára az újnak de otthon is.bontottat nem szeretnék mert itt kint ugysem találnék merthogy 4 fajta is készült ehhez a tipushoz.megaztán nehogy behányon az is.ezért ozkodom az otthoni bontottol is. e .bay- en is néztem már ,de ami nekem kéne nincsen.otthon az uj ára wacko.gif 50000 rugo körül van faterom utánaérdeklödöt .azt szeretném megkérdezni ha fizetném a tagdijat (amit már kellett volna , fene a hülye fejemet)milyen kedvezményeket lehetne kicsikarni és egyáltalán hol ha újat szeretnék vásárolni.????ebben szeretnék tanácsot kérni.most ettöl megy a szekér meg a fék is fog csak nehezebb nyomni a pedált hazamenni se félek vele mert ugysem száguldoznék most 170 nel. cool.gif ..a választ elöre is nagyon köszönöm..... Mascona Már csak az a kérdés, hogy mire kell neki, mert mint tudjuk, elég sokminden jó sokmindenbe......... Amúgy ha fizeti az 5e.ft-os tagdíjat, akkor van kedvezménye a CSergőben, és még mittoménhol....... Közben infóra leltem ITT. Sztem egyáltalán nem kell félni a bontottól.Újat venni meg egyenesen badarság lenne.........
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Már csak az a kérdés, hogy mire kell neki, mert mint tudjuk, elég sokminden jó sokmindenbe......... Amúgy ha fizeti az 5e.ft-os tagdíjat, akkor van kedvezménye a CSergőben, és még mittoménhol....... Közben infóra leltem ITT. Sztem egyáltalán nem kell félni a bontottól.Újat venni meg egyenesen badarság lenne......... Jah igen... Azt elfelejtettem írni, hogy ASCONA C-je van :(
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem jár véletlenül v.ki a Mindszenti felé?Sajnos elfogyott a cigarellám, oszt még venni sem tudok elmenni..... :(
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem jár véletlenül v.ki a Mindszenti felé?Sajnos elfogyott a cigarellám, oszt még venni sem tudok elmenni..... ;) Meddig vagyol ottan? Fél9 fele megyek majdnem arra :( Viszek ha kell !
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Pü ment Masconának. :( THX! :) Udi! Megjavult a navim... nyomtam 1 resetet és azóta műxik... ;) EPC katalógust tudol hozni holnap? (persze ha jössz) és milyen lemezt vigyek helyette? CD v. DVD? Jah, és ha nem nagy kérés, akkor Paja Cartársnak is kellene 1.. ;) Joee is ígért 1-et, de valamiért nem tudja másolni... :(
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem jár véletlenül v.ki a Mindszenti felé?Sajnos elfogyott a cigarellám, oszt még venni sem tudok elmenni..... :( STORNO! Megsem megyek arra ;)
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 STORNO! Megsem megyek arra ;) Akkor ez szívás..........amúgy 22:00-ig vagyok bent...... :( :)
Gepard Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Most keveredtem gép elé. Eddig próbáltam kiheverni a nyavajámat. A doki szerint valami ráment a gyomromra. Mondjuk nálam, hányás hasmenés nem volt(inger az igen). És én hétfőre lettem rosszul, Tomi pedig már szombaton. Szal nem tartom valószínűnek, hogy egyforma bajunk lett volna. Márk: Nem semmi az eseted, nem is találok rá szavakat. Viszont eszembe jutott, egy régi történetem. Hazafelé jöttünk Félegyházáról, (a régi ötösön) amikor valami koppant a bal első oldalüvegen. Kinéztem, és láttam, hogy a kretének céllövöldét játszanak légpuskával. Ha akkor lehúzott ablakkal közlekedem, ma lehet, hogy Jumurdzsák lennék.
Gepard Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Közben kaptam infót, hogy ha kell lehet tudunk szerezni olcsón tüzijátékot. Ha érdekel a dolog, vihetek mintát holnap ebből-abból.
mascona Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Pü ment Masconának. :( szia Udi.kösz az infot de egész biztos hogy behányt a fékrásegitöben a membrán mert ha nyomom a pedált az utastérben sziszegö hang hallatszik de nagyon.az azonosito szám ami bele van ütve a dobba 3062 .a vákum csövet a szeleppel biztos ujat veszek, akár bontott dobot, vagy ha új dobot veszek .egyébként biztos csak 2000-3000huf otthon az uj szelep ára a vákumcsővel???itt kint németbe 40euro .van különbség!megprobálok egy fotot feldobni a dobrol elég alaktalan formája van.hátha könnyeb beazonositani .addig is mindent kösz.
mascona Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Már csak az a kérdés, hogy mire kell neki, mert mint tudjuk, elég sokminden jó sokmindenbe......... Amúgy ha fizeti az 5e.ft-os tagdíjat, akkor van kedvezménye a CSergőben, és még mittoménhol....... Közben infóra leltem ITT. Sztem egyáltalán nem kell félni a bontottól.Újat venni meg egyenesen badarság lenne......... hello CorsaWolf ! azért egy 24 éves autó is megérdemel ám egy pár új alkatrészt ;) ne feledd nem lett volna vectra ha nincs ascona!!! :( mindent jót cartárs
Recommended Posts