mélykék76 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Na majd beszélek az öcskös fejével, hogy beszélje rá a zasszonyt! :( Oszt majd legyorsulja Mantát :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Azért annyira nem kéne! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Üdv mindenkinek a Nemet-Francia hatartol! Sajnos igazan szep Opeleket nem lattam meg, csak egy Calibra volt ami meglepöen jol nezett ki. Öreg vasak egyaltalan nincsenek. Sajnos mi sem gyartunk az Opelnek semmit, csak a VW meg a DC csoportnak. Viszont Opelen kivül vannak itt mas eleg durva autok, amiket otthon soha, vagy csak ritkan lat az ember. Tovabbi szep napot nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Jó messzire keveredtél.... :( Szép napot neked is.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Viszont Opelen kivül vannak itt mas eleg durva autok, amiket otthon soha, vagy csak ritkan lat az ember. Na erről bővebben.Az sem baj, ha kép is van hozzá! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Én már láttam a képeket: laza százezer euros autók halomban a Porshe szalonban, ha jól emlékszem. Arra viszont emlékszem, hogy volt egy kirakatban perzsa szőnyeg 15 000 euro, de le volt árazva.... 5000 euro-ra. : ):( És még rusnya is volt, ráadásul! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 szeptemberben Düsseldorfban volt egy Amazon, amit munkába menet minden reggel láttam lekanyarodni a pályáról úgy 8körül, esőben is, szépen vitte magát :( arrafelé sok "öreg" autót láttam, Golf1et, E Kadettot, de mind jó állapotban. Rozsdás autót viszont egyet se. Érdekes, h Németországban sokkal kevesebb gyári tuning autót láttam az utakon, mint Angliában... fura mert Düsseldorf nem egy szegény környék. :P Egy tulajdomképpeni lakótelepen volt a szálloda, egyik reggel körbesétáltam: az egyik lakótelepi sorgarázsban ott állt a Jag, mllette egy RS Porsche, mikor körbebámultam, megdícsértem, fickó mondta, h szép az idő kicsit megjáratja... Egy lakótelepen... Egy olyan garázsban tartja a 40éves Jaguárt, amiben egy csavarhúzó nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Hát igen.Kicsit........na jó, nemkicsit más világ......... :cry: Tegnap voltunk Kiskőrösön, és az egyik helyen minő véletlen, éppen egy R32 mögé sikerült beállni.Amúgy Golf V. volt.... Szép az a gép, csak ne olvadna bele a szürkeségbe kisit....... Ja, igen.Ma reggel -6fok volt........árnyékban.... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Na erről bővebben.Az sem baj, ha kép is van hozzá! :( Hat lattam itt mar erdekes dolgokat, de kepet sajnos eleg nehez csinalni, mert nincs mindig nalam a fenykepezö. Azert igyekszem. Mondjuk a GT3-as Porit, azt lefotoztam, de pl a Jaguar nemtudommilyen Qp-t azt nem, mert en vezettem, pedig brutal volt. Pori az van szamolatlan, minden utcaban all egy. Mikor BadenBadenben voltunk, lattam olyat is, hogy egymas utan allt a parkoloban harom. De lattunk R8 Audit, szalon ban is 136ezer euroert Verkauft felirattal, meg szep regi Ferrarit, nagy Amcsi qp-kat, meg egyeb finomsagokat. Pori szalonban 26 gep allt megszamoltuk, eleg durva, pedig az egy kis varos ahol van... Golf 1 kabrio mondjuk tenyleg sok van, meg ugy altalaban rengeteg kabrio. Sok F Astra, Audi, Vw, meg egyeb jarganyok kabrio valtozatai, amiket otthon sosem latni, vagy csak elvetve. GT3 RS Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 De nagy a csönd... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 De nagy a csönd... :( Csendben szerelik Dezsőt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Az jooooo ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Csendben szerelik Dezsőt! ;) Azóta Te is nagyon "csendben" vagy! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Azóta Te is nagyon "csendben" vagy! ;) Azt hiszem az okát te is tudod...nem igazán vagyok boldog azóta. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Azt hiszem az okát te is tudod...nem igazán vagyok boldog azóta. :( Azt elhiszem... ;) De akkor mesélj, hogy halad a Dezső update? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Azt elhiszem... :( De akkor mesélj, hogy halad a Dezső update? A héten a hátuljával foglalkoztunk,bár Feri lebetegedett,így csak ma ment a cuccért. Veszelszkinél vettem egy komplett 1/4 jobb hátsó kasztnit 20E-ért,valszeg valami 2000-es évjáratú classic lehet,mert egy rozsdafolt nincs rajta! Ebből fogja Feri a tnakbeömlő és környékét totál helyrehozni úgy,hogy évekig ne rohadjon. Szombaton reggel pedig megyünk Udival anyagot beszerezni,géptető,sárvédő stb,hogy Feri a köv héten már tudjon az elejével is foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 A héten a hátuljával foglalkoztunk,bár Feri lebetegedett,így csak ma ment a cuccért. Veszelszkinél vettem egy komplett 1/4 jobb hátsó kasztnit 20E-ért,valszeg valami 2000-es évjáratú classic lehet,mert egy rozsdafolt nincs rajta! Ebből fogja Feri a tnakbeömlő és környékét totál helyrehozni úgy,hogy évekig ne rohadjon. Szombaton reggel pedig megyünk Udival anyagot beszerezni,géptető,sárvédő stb,hogy Feri a köv héten már tudjon az elejével is foglalkozni. Akkor lassan, de biztosan jó lesz.S, mindezt egy nyomoronc vadmajom miatt banyek.......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Akkor lassan, de biztosan jó lesz.S, mindezt egy nyomoronc vadmajom miatt banyek.......... :( Lassan...ez a bajom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Lassan...ez a bajom... A télapó mánn' ezzel jön..........mer kevesebbet fogyaszt, mint Rudi, a rénszarvas! :( Édes kis darab ez a mai Baon lány..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hát nem az esetem a lány,enyhén fogalmazva,de nézz be a zenebutikba,ucsó hsz-om! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hát nem az esetem a lány,enyhén fogalmazva,de nézz be a zenebutikba,ucsó hsz-om! :( Nézd meg a száját........nekem bejövős, mert nemtessenek a vékonszájú lányok..... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Nézd meg a száját........nekem bejövős, mert nemtessenek a vékonszájú lányok..... :( :( Kelemen Anna rulez??? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Én meg sem szólalok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Hát nem az esetem a lány,enyhén fogalmazva,de nézz be a zenebutikba,ucsó hsz-om! :( Akkor pacsit ide, szesztesó! Ez már szerencsétlen nagyon vékonyka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Akkor pacsit ide, szesztesó! Ez már szerencsétlen nagyon vékonyka. Gangxta megmondta a frankót: csontokkal meg bőrrel nem laksz jól! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts