J0hnny Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához,elkezdődik a javítás,köv héten már nyakig benne leszünk! :( Hozom haza a gólyalábakat felújításra és elkezdjük beszerezni a cuccokat is. Lesz mit csinálni!
mackosajt Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 Ez a probléma elég régi,még nem orovosolták? :( Még nem. De nincs elfeledve, csak idő kérdése, és ki lesz javítva. :P
Dini Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 MOtorozta. Össze raktam a motorom és majdnem pöccre azaz alig kellet 100 at rugni de beindult és el is mentem egy körre :( nagyfiling
Kacsero Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához,elkezdődik a javítás... Ferihez vittétek? :(
warwolf Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 Aki a tescó felé jár,(5-ös kivezető) figyeljen, mert a jobb oldalon kifele mérnek, "rendes" rendőrautóból, de a TES-CAR kereskedés előtt meg a bal oldalon, 1 civil zöld színű G Atsrából sasolnak! :cry: De ahogy láttam, sikerült nekik becsapni 1-2 autóst, mert ahogy elhagyták a járőrautót, már taposták is... de ott meg beleszaladtak a másikba... :( A járőrből mérték a sebességet, a zöld 5 ajtósból pedig a lopottakat, lejárt műszakis verdákat, vagyis a problémásokat nézték.Szal no para..... De az sem kizárt, hogy mivel a figyelőverdákat szinte mindig motoros egerek kísérik, a xar időre való tekintettel most kiváltották a bódés t.saik. Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához, S, közben mit össze röhögtünk a sok kisblokkos idiót@n, akik őrültek módjára próbáltak meg előzni..........csak kevés volt a motorerő...... :P
Tarhonyás Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 MOtorozta. Össze raktam a motorom és majdnem pöccre azaz alig kellet 100 at rugni de beindult és el is mentem egy körre :( nagyfiling Dini!Egyre indult,csak már 9-kor el kellett kezdeni rugdosni! :P :cry: :D
Szabbensz Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 Milyen motor Dini? :P Amúgy üdvözletem mindenkinek! :(
J0hnny Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 Dini!Egyre indult,csak már 9-kor el kellett kezdeni rugdosni! :P :cry: :D Én amikor először olvastam mit próbál meg leírni Dini,azt hittem a H astrából matatta ki a motort és azzal legózik! :(
J0hnny Elküldve November25, 2007 Elküldve November25, 2007 S, közben mit össze röhögtünk a sok kisblokkos idiót@n, akik őrültek módjára próbáltak meg előzni..........csak kevés volt a motorerő...... :( tényleg elég vicces volt!Közben azon gondolkodtam,hogy mennyivel higgadtabb lettem,nem megyek bele semmi olyanba mostanság,amiben egy kicsi veszélyt is látok,nem ér annyit félperc,amivel hamarabb hazaérek.
Sörös Sanyi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 TIR Nekem sokáig a 433-as cerkán ez az Iveco Turbo Star indítás volt a Windows indítási hangja. :(
mackosajt Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Kamionos Tominak jóéccakát és jó utat holnapra. :P Bár ő most ezt úgysem olvassa! :cry: A Víg-Kend Majorban nincs PC. Elég csendes környék az most neki szállásnak. ui: b@szott nagy a DAF fülkéje. :(
warwolf Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Végre esett a hó.Tök jó....... Melóba menet csak 2X kapcsolt a kipörigátló, de mögöttem egy swiftis csak keresztben tudott megállni.......gondolom téligumi nemsok volt a szekerén.
corsarulez Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 errefelé iszonyú jegesek voltak reggel az utak. lépésben közlekedtem... tavaly tök feleslegesen koptattam a téligumit, de úgy látszik, ez a tél bepótolja azt is! tegnap extrasűrű hódaraesésben is részem volt, pár perc alatt 5 centi vastag jégdarabkás-kásásréteg fedte be az utakat. a hőmérő szerint e rövid idő alatt kb. 6 fokot hűlt a levegő...
mackosajt Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Hol éltek ti? az északi sarkon? :( Felénk a csontig ható szelen kívül semmi sincs. Se felhő, se hó.
corsarulez Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Ráadásul ma ügyeletes vagyok az iskola előtt, és ez azt jelenti, hogy egész nap szünetekben kinnt kell őrködni a suli előtti szakaszon. Brrrrrrrr....aki ezt kitalálta!!!!
mackosajt Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Mi??? Mire kell figyelned? Parkolóőrködés, vagy mi?
Joee Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Kicsit megkésve felraktam én is a téli gummákat. Azért még reggel megrángattam a kéziféket a nyári kerekekkel :(
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 És igen!!! Töröm befele a családot! :D Öcsém párja most vett egy B Corsát. :P Márcsak hugomékat kell rábeszélnem egy F Astrára, és minden happy. :cry: Egyetlen bajom, hogy öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy valamelyik pénteken kinézzen hozzátok. Pedig ha rákapna a klubbozás ízére... Pláne nállatok. ;) (Legalább Dinitől is el tudná hozni a számítógépet. :() Egyébként a szekér egy C14SE. Azt mondja az öcskös, hogy a Suzukihoz képest nagyon megy. Rákérdeztem, hogy a Mantához képest milyen, de mélyen hallgatott. :P Ez a moci ugye a központi befecsis, nem a hengerenkénti.
J0hnny Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 És igen!!! Töröm befele a családot! :D Öcsém párja most vett egy B Corsát. :P Márcsak hugomékat kell rábeszélnem egy F Astrára, és minden happy. :cry: Egyetlen bajom, hogy öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy valamelyik pénteken kinézzen hozzátok. Pedig ha rákapna a klubbozás ízére... Pláne nállatok. ;) (Legalább Dinitől is el tudná hozni a számítógépet. :() Egyébként a szekér egy C14SE. Azt mondja az öcskös, hogy a Suzukihoz képest nagyon megy. Rákérdeztem, hogy a Mantához képest milyen, de mélyen hallgatott. :P Ez a moci ugye a központi befecsis, nem a hengerenkénti. Ha C14SE,akkor hengerenkénti és kb 82paci.Nem megy az rosszul.
warwolf Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Ha C14SE,akkor hengerenkénti és kb 82paci.Nem megy az rosszul. Főleg ha rá van biggyesztve egy 4-2-1 megfelelően hagolt kipuffrendszerrel együtt! :(
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Na majd beszélek az öcskös fejével, hogy beszélje rá a zasszonyt! :(
Recommended Posts