Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához,elkezdődik a javítás,köv héten már nyakig benne leszünk! :(

Hozom haza a gólyalábakat felújításra és elkezdjük beszerezni a cuccokat is.

Lesz mit csinálni!

Elküldve

MOtorozta. Össze raktam a motorom és majdnem pöccre azaz alig kellet 100 at rugni de beindult

és el is mentem egy körre :( nagyfiling

Elküldve
Aki a tescó felé jár,(5-ös kivezető) figyeljen, mert a jobb oldalon kifele mérnek, "rendes" rendőrautóból, de a TES-CAR kereskedés előtt meg a bal oldalon, 1 civil zöld színű G Atsrából sasolnak! :cry:

De ahogy láttam, sikerült nekik becsapni 1-2 autóst, mert ahogy elhagyták a járőrautót, már taposták is... de ott meg beleszaladtak a másikba... :(

A járőrből mérték a sebességet, a zöld 5 ajtósból pedig a lopottakat, lejárt műszakis verdákat, vagyis a problémásokat nézték.Szal no para.....

De az sem kizárt, hogy mivel a figyelőverdákat szinte mindig motoros egerek kísérik, a xar időre való tekintettel most kiváltották a bódés t.saik.

Ma elvileg 3-kor viszük Dezsőt dokibához,

S, közben mit össze röhögtünk a sok kisblokkos idiót@n, akik őrültek módjára próbáltak meg előzni..........csak kevés volt a motorerő...... :P

Elküldve
MOtorozta. Össze raktam a motorom és majdnem pöccre azaz alig kellet 100 at rugni de beindult

és el is mentem egy körre :( nagyfiling

Dini!Egyre indult,csak már 9-kor el kellett kezdeni rugdosni! :P :cry: :D

Elküldve
Dini!Egyre indult,csak már 9-kor el kellett kezdeni rugdosni! :P :cry: :D

Én amikor először olvastam mit próbál meg leírni Dini,azt hittem a H astrából matatta ki a motort és azzal legózik! :(

Elküldve
S, közben mit össze röhögtünk a sok kisblokkos idiót@n, akik őrültek módjára próbáltak meg előzni..........csak kevés volt a motorerő...... :(

tényleg elég vicces volt!Közben azon gondolkodtam,hogy mennyivel higgadtabb lettem,nem megyek bele semmi olyanba mostanság,amiben egy kicsi veszélyt is látok,nem ér annyit félperc,amivel hamarabb hazaérek.

Elküldve

Kamionos Tominak jóéccakát és jó utat holnapra. :P

Bár ő most ezt úgysem olvassa! :cry: A Víg-Kend Majorban nincs PC.

Elég csendes környék az most neki szállásnak.

ui: b@szott nagy a DAF fülkéje. :(

Elküldve

Végre esett a hó.Tök jó.......

Melóba menet csak 2X kapcsolt a kipörigátló, de mögöttem egy swiftis csak keresztben tudott megállni.......gondolom téligumi nemsok volt a szekerén.

Elküldve

errefelé iszonyú jegesek voltak reggel az utak. lépésben közlekedtem... tavaly tök feleslegesen koptattam a téligumit, de úgy látszik, ez a tél bepótolja azt is! tegnap extrasűrű hódaraesésben is részem volt, pár perc alatt 5 centi vastag jégdarabkás-kásásréteg fedte be az utakat. a hőmérő szerint e rövid idő alatt kb. 6 fokot hűlt a levegő...

Elküldve

Ráadásul ma ügyeletes vagyok az iskola előtt, és ez azt jelenti, hogy egész nap szünetekben kinnt kell őrködni a suli előtti szakaszon. Brrrrrrrr....aki ezt kitalálta!!!!

Elküldve

És igen!!! Töröm befele a családot! :D Öcsém párja most vett egy B Corsát. :P Márcsak hugomékat kell rábeszélnem egy F Astrára, és minden happy. :cry:

Egyetlen bajom, hogy öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy valamelyik pénteken kinézzen hozzátok. Pedig ha rákapna a klubbozás ízére... Pláne nállatok. ;) (Legalább Dinitől is el tudná hozni a számítógépet. :()

Egyébként a szekér egy C14SE. Azt mondja az öcskös, hogy a Suzukihoz képest nagyon megy. Rákérdeztem, hogy a Mantához képest milyen, de mélyen hallgatott. :P

Ez a moci ugye a központi befecsis, nem a hengerenkénti.

Elküldve
És igen!!! Töröm befele a családot! :D Öcsém párja most vett egy B Corsát. :P Márcsak hugomékat kell rábeszélnem egy F Astrára, és minden happy. :cry:

Egyetlen bajom, hogy öcsémet nem bírom rábeszélni, hogy valamelyik pénteken kinézzen hozzátok. Pedig ha rákapna a klubbozás ízére... Pláne nállatok. ;) (Legalább Dinitől is el tudná hozni a számítógépet. :()

Egyébként a szekér egy C14SE. Azt mondja az öcskös, hogy a Suzukihoz képest nagyon megy. Rákérdeztem, hogy a Mantához képest milyen, de mélyen hallgatott. :P

Ez a moci ugye a központi befecsis, nem a hengerenkénti.

Ha C14SE,akkor hengerenkénti és kb 82paci.Nem megy az rosszul.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.