Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
de én azt az üzit jóval azután kaptam meg, hogy amit írtam azt elküldtem. remélem érthető

Mikor elküldtem, utána rögtön jött a tiéd..... :( Valszeg akkor frissült a fórum.

Elküldve
Mikor elküldtem, utána rögtön jött a tiéd..... :( Valszeg akkor frissült a fórum.

a lényeg hogy megérkezzen. mivel nem gyakran vagyok itthon, ma találtam meg egy levelet ami júliusi :P mostanában sokat reklamáltam miatta a banknál hogy nem érkezett meg

Elküldve
a lényeg hogy megérkezzen. mivel nem gyakran vagyok itthon, ma találtam meg egy levelet ami júliusi :P mostanában sokat reklamáltam miatta a banknál hogy nem érkezett meg

Magyarországi viszonyok! :(

Elküldve
Ballonból volna alkalmam ugrani egy BK-t... :P

Viszont a "lufiból" érdekes ugrani mivel olyan mint ha kútba ugranál, csinálhatsz bármit nem működik amíg el nem éred a kellő sebességet és persze a nyitási folyamat is lassabban történik.

A lufiban utazoknak is erdekes latvany, amikor kiugrik az ipse!

Olyan volt, mintha mar a foldhoz csattant volna, es az ernyo meg mindig nincs nyitva!

Aposek ballonoznak, ha ki szeretned probalni :(

Elküldve
Ballonból volna alkalmam ugrani egy BK-t... :cry:

Viszont a "lufiból" érdekes ugrani mivel olyan mint ha kútba ugranál, csinálhatsz bármit nem működik amíg el nem éred a kellő sebességet és persze a nyitási folyamat is lassabban történik.

Helikopterből volt szerencsém ugrani pár kézit, és ott is ugyanaz a feeling......... :( Kell pár sec mire elérd azt a sebességet, hogy tudd magad navigálni! :P

Elküldve
Hasonló lehet bár a lufi csendes kivitel.... :(

Csak nincs rajta légkondi. A helikopteren van. Ha leáll a ventillátor, akkor izzad a pilóta (tudom, jó szakállas).

Régebben vitorlázórepültem és lehet, hogy nagyon megszoktam, ezért sosem értettem miért jó ép gépből kiugrani...

Elküldve
Csak nincs rajta légkondi. A helikopteren van. Ha leáll a ventillátor, akkor izzad a pilóta (tudom, jó szakállas).

Régebben vitorlázórepültem és lehet, hogy nagyon megszoktam, ezért sosem értettem miért jó ép gépből kiugrani...

Azért jó/kellett, mert sosem vettünk retur jegyet! :(

Elküldve

Stefan!

Ha jól tudom neked is kellett 1-et ugranod ejtőernyővel, követelmény a szakszo-hoz, vagy addig nem jutottál el? :(

Elküldve
Csabi!

Miért nem alszol még?

Főzzem a kávét? :cry:

:( :P

Azért nem alszok már, hogy felkészüljek a melóra... ;)

De ha jól nézem, 1 óra múlva ott leszünk, akkor jöhet a KV! :D

Elküldve

:( Erre a részre én sem emlékszem, szerintem mindenkinek a kedvence volt a Menő manó akkoriban és persze a Mupet Show is. :cry:

Halász Judit koncerten meg tomboltunk főleg, hogy páran felmehettünk a színpadra. :P

Sorolhatnám a gyerekkori kedvenceket: Süsü Vuk

Mézga család stb.
Elküldve
én csütörtökön este indultam 10 körül és péntek este értem haza fél kilencre. Elég sok lámát láttam én is :(

de mutatok valamit: TIR

Kiskoromban nagy kedvenc volt, pár hónapja mosolyogva néztem meg egy részét, pont így "munka" közben :P

Elküldve

Köszönöm a segítséget Tamás! Nem tudtam privát üzenetben válaszolni, mert

"A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni.

A privát üzenetet nem továbbítottuk "

Mégegyszer köszi!!

Üdv.: Szabolcs

Elküldve
Köszönöm a segítséget Tamás! Nem tudtam privát üzenetben válaszolni, mert

"A felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni.

A privát üzenetet nem továbbítottuk "

Mégegyszer köszi!!

Üdv.: Szabolcs

Szívesen máskor is barátom!Kellemes vasárnapot neked,meg persze mindenkinek.

Elküldve

Aki a tescó felé jár,(5-ös kivezető) figyeljen, mert a jobb oldalon kifele mérnek, "rendes" rendőrautóból, de a TES-CAR kereskedés előtt meg a bal oldalon, 1 civil zöld színű G Atsrából sasolnak! :P

De ahogy láttam, sikerült nekik becsapni 1-2 autóst, mert ahogy elhagyták a járőrautót, már taposták is... de ott meg beleszaladtak a másikba... :(

Elküldve
Vegyétek le egymást a címlistátokról, ha esetleg felvettétek, mert olyankor nem lehet PÜ-zni. :cry: :P

Ez a probléma elég régi,még nem orovosolták? :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.