J0hnny Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Én ezen nőttem fel.Amolyan hitvallás volt, így éltem, így éreztem.Bármikor fáradt vagyok, letört, rossz kedvű, v. csak elvesztettem a motivációm, nekem ez a zene ad erőt.Ez az én himnuszom.Nem vitatom, vannak jó zenék.De nekem ezek voltak a legszebb éveim, amikor gondtalanul élhettem, és nem kellett attól félnem, mit hoz a holnap. A folytatást nem kell bemutatnom...........Nézz körbe. :( Akkor te nosztalgiázol,mondjuk az sem rossz! Nekem vannak olyan lemezek,amit nem is tudok végig hallgatni,mert rossz emlék kötődik hozzá!
warwolf Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Akkor te nosztalgiázol,mondjuk az sem rossz! Szégyellem, de így van.Sajnos elég korán elkezdhettem.......és éltem amíg lehet.Most már másért/másokért élek.Ez így van rendjén. :(
J0hnny Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Szégyellem, de így van.Sajnos elég korán elkezdhettem.......és éltem amíg lehet.Most már másért/másokért élek.Ez így van rendjén. :cry: Nem értek vele teljesen egyet,meglátod,majd ha a kölökegerek nagyok lesznek,mehetsz szabadon. Addig meg szerelünk,de jó is lenne már! :( A rohadt biztosítóra várni... :P Már nagyon szedném szét Dezsőt,hogy újra járóképes legyen!
warwolf Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Nem értek vele teljesen egyet,meglátod,majd ha a kölökegerek nagyok lesznek,mehetsz szabadon. Ne gondold.A küldetés nem ér véget.Egy életen át tart.Ha majd 1X szülővé válsz, megérted amiről beszélek. :D (demurvabölcsvagyok) :( :P :cry:
J0hnny Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Ne gondold.A küldetés nem ér véget.Egy életen át tart.Ha majd 1X szülővé válsz, megérted amiről beszélek. :P Attól,hogy az embernek van gyereke,nem törvényszerű,hogy a 4 fal közé zárja magát! :(
warwolf Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 Attól,hogy az embernek van gyereke,nem törvényszerű,hogy a 4 fal közé zárja magát! :( Nem a 4 falról szól a dolog.De hagyjuk.Persze, hogy van v.mi szabadságszerű benne, de nem a régi.Nekem pl. kimerül a klubbozásban péntek esténként. S, bevallom őszintén elég is...... :P (öregszemwazze)
warwolf Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 :( :csápol: :cry: Ezt pedig Gepárdnak ajánlanám! :P
J0hnny Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 és persze Gepárd Pityunak még egy esti altatódal! :(
J0hnny Elküldve November19, 2007 Elküldve November19, 2007 S, bevallom őszintén elég is...... :P (öregszemwazze) Akkor nem vagyunk egyformák! :(
warwolf Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Akkor nem vagyunk egyformák! :( Hát nem.De ez nem is baj. :P
warwolf Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Megkaptam ma az ABegontól a kövi évi kötelezőm díját.Kiszámolták, hogy 2148ft lesz/hó.Ez igazán derék.Úgyhogy biztosítás felmond, aztán újraköt.Rögtön lett 1630ft/hó.Barátibb........... :(
tomi023 Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 ma reggel hatkor kezdtem, aludtam egy órát még a fülkében, aztán 11-ig mentem kellemes ebéd aztán szieszta a fülkében, kettőkor kanyartam még egyett a városban aztán tűz haza :( valahogy kibírom...
J0hnny Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 ma reggel hatkor kezdtem, aludtam egy órát még a fülkében, aztán 11-ig mentem kellemes ebéd aztán szieszta a fülkében, kettőkor kanyartam még egyett a városban aztán tűz haza :( valahogy kibírom... Kiváncsi vagyok ezért mennyit fizetnek! :P
warwolf Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Kiváncsi vagyok ezért mennyit fizetnek! :P Fix béres a srácc! :cry: Amúgy mily' szép időnk van megest......Szép ködös! :(
mackosajt Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Megkaptam ma az ABegontól a kövi évi kötelezőm díját.Kiszámolták, hogy 2148ft lesz/hó.Ez igazán derék.Úgyhogy biztosítás felmond, aztán újraköt.Rögtön lett 1630ft/hó.Barátibb........... :( ugye milyen köcsögök? te hogy intézted ezt? be a biztosítóba, vagy merre? Én ma akartam intézni, aztán az a vége, hogy táppénzen vagyok, mert közölte a doki, hogy csúnyán be van gyulladva a torkom, közben meg egy dekát sem fáj. amúgy azért mentem hozzá, mert enyhe hőemelkedések és némi hasfogó hiány volt tegnap, és gondoltam biztos ami biztos, nézzen már meg. Erre tp-re vett. :P
Udi Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Maci! Interneten keresztül is el lehet intézni pl: http://www.netrisk.hu :P A gyaloglás a múlté... :(
warwolf Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Maci! Interneten keresztül is el lehet intézni pl: http://www.netrisk.hu :P A gyaloglás a múlté... :( Pontosan.Először én is a helyi fiókot néztem meg, de murva sokan voltak, így inkább átmentem a helyi alkuszhoz a Rákóczi utcára.Ott nulla várakozási idő mellett kb. 10 perc alatt megkötötték a kötelezőmet. Mondjuk anyum szólt, hogy figyeljek a bónuszigazolásra, mert hajlamosak nemátvezetni.Szóval erre más figyeljen oda!!!
Speed Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Johnny, jól emlékszem, hogy Te a MÁV biztosítót választottad tavaly? Vagy valakinek volt már dolga ilyen céggel - pl. MÁV, KÖBE, stb. ?
J0hnny Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Johnny, jól emlékszem, hogy Te a MÁV biztosítót választottad tavaly? Vagy valakinek volt már dolga ilyen céggel - pl. MÁV, KÖBE, stb. ? Igen!Most is maradtam,mert 31E lesz egy évben!Kb 20EFt-ot spórolok!Nekem számít!
Tarhonyás Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Johnny, jól emlékszem, hogy Te a MÁV biztosítót választottad tavaly? Vagy valakinek volt már dolga ilyen céggel - pl. MÁV, KÖBE, stb. ? Én a köbénél voltam,de ott van 1200 ft-os tagdíj évente,így most átmentem a Genertelhez,1030 ft/hó.
mackosajt Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Maci! Interneten keresztül is el lehet intézni pl: http://www.netrisk.hu :P A gyaloglás a múlté... :( Pontosan.Először én is a helyi fiókot néztem meg, de murva sokan voltak, így inkább átmentem a helyi alkuszhoz a Rákóczi utcára.Ott nulla várakozási idő mellett kb. 10 perc alatt megkötötték a kötelezőmet. Mondjuk anyum szólt, hogy figyeljek a bónuszigazolásra, mert hajlamosak nemátvezetni.Szóval erre más figyeljen oda!!! Köszi srácok. Azért kérdeztem, mert nekem azt gagyogta a hölgy a telefonban, hogy lemondani be kell mennem, és neten nem tudom intézni. gondoltam, hogy kamuzik, de a legdurvább, hogy ezzel magukat járatják le előttünk, mert engem spec. cirka 30e-rel akarnak lenyúlni.
Speed Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Igen!Most is maradtam,mert 31E lesz egy évben!Kb 20EFt-ot spórolok!Nekem számít!:P Röhögni fogsz... de azon agyalok, hogy én is oda megyek. Ha lenne saját autóm, nem csinálnék ilyet... de a motornál baromira nem érdekel! Ráadásul az én kötelezőm nem nekem fizet, hanem másnak... az meg... :( Na de tényleg. Különben is terepen használom... és biza épp fele annyi a MÁV, mint a következő játékos. :cry: Szóval szerintem meglépem.
Udi Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Speed! Igazad van, ha nekünk fizetne akkor mindenki jobban odafigyelne a részletekre. Maci! Szánalmas, hogy így próbálkoznak én mindent az online alkuszra bíztam és minden lépéséről e-mailben tájékoztat.
warwolf Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 Voltam este El Bundinál.Jött a Hangodi Andris.Eladó a VTi Turbó 4X4.Vissza akar ülni CRX-be....... Megint mesélt az Etanolos dologról.Nem tudom......olyan kicsit, mint ha vetítene...
Speed Elküldve November20, 2007 Elküldve November20, 2007 állítólag többet eszik vele a gép... ca. 30%-kal... és ha ezt is beleszámolod már messsze nem olyan jó. Ráadásul most a kormány is baszakszik az bioetanolos benya árával... szóval... én nem hiszem, hogy érdemes ebbe most beruházni.
Recommended Posts