mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Elküldtem. :P ui: akkor ha hó van, igazán extrém a fürcsi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Elküldtem. :cry: ui: akkor ha hó van, igazán extrém a fürcsi. :P Kölökegerek is várták a havat, de néhány szánalmas hópihén kívül, meg esőn kívül nem sok minden minden esett Kméten..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 "Ó az élet: egy nagy kürtőskalács" "Jónapos itt a hangulat gyerekek!" "Te Géza!Ez a bor már nagyon híg! Benne van az igazság!" "majd adok én neked kalácsot...mit?csumorit kalácsot?" :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ma még nem szedték szét, holnap kerül a műtőbe..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Piszkosul hiányzik Dezső! :( Szép dolog is a szerelem... és becsülöm Benned, hogy nem leplezed a másságod! ;) Mi attól még a barátunknak tartunk! Ne aggódj! :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ma még nem szedték szét, holnap kerül a műtőbe..... :( Kb sem lehet tudni mi van? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Kb sem lehet tudni mi van? :( Első hallásra az olajszivattyú csapágya tört össze... Még jó hogy nem szorult meg, összekuszálta volna a vezérlést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 "Jónapos itt a hangulat gyerekek!" "Te Géza!Ez a bor már nagyon híg! Benne van az igazság!" "majd adok én neked kalácsot...mit?csumorit kalácsot?" :( :P :cry: Savaztok!? Ez nagyon bejött nekem is annak idején,az összes kazettájuk megvolt.Nekiálltam keresni és találtam kettőt a szekrény mélyén.Kicsit nosztalgiáztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Savaztok!? Ez nagyon bejött nekem is annak idején,az összes kazettájuk megvolt.Nekiálltam keresni és találtam kettőt a szekrény mélyén.Kicsit nosztalgiáztam. Klikk ide! Itt egy csomó fent van mp3-ban! :cry: Óóóóóó az élet,egy nagy kürtöskaláááááács! Hé öreg ez már volt,aaaa ja ez már volt! :( Siet a trombitás! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Első hallásra az olajszivattyú csapágya tört össze... Még jó hogy nem szorult meg, összekuszálta volna a vezérlést.... Remélhetőleg a főtengelycsapágyak és a hidrotőkék nem kaptak nagy pofont.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Paja! Gondolom nem volt semmi előjel olajnyomás lámpa sem világított, ha nem lett volna veki digit akkor én is így járok....igaz volt mit cserélni. Tomi! Részemről ok, teszteltem a P560-at és nincs benne TMC viszont a tartója nagyon stabil. Ennek ellenére a P550-et ajánlom. :cry: Losi! Norauto-s cucc amit beszéltünk jöhet? ..................... :P ############ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Losi erről a zenéről jutott eszembe emez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Losi! Norauto-s cucc amit beszéltünk jöhet? Anyiban módosult a dolog, hogy csak a kicsi készlet kell és az is nekem lesz.Kitörpöltem v.mi más okosságot faternak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Losi erről a zenéről jutott eszembe emez. Nekem ma ez ugrott be meló közben valahonnan a fejembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nekem ma ez ugrott be meló közben valahonnan a fejembe... Jó ízlés! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Jó ízlés! :( Közben ez volt a másik ami forgott az agyam lemezjátszójában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Közben ez volt a másik ami forgott az agyam lemezjátszójában... Én meg haza felé ezt hallgattam. Nem volt 1Xű betartani a ebességhatárokat...... zene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nekem meg ez amikor a tandemet ugottam 4000-ről... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nekem meg ez amikor a tandemet ugottam 4000-ről... ;) V.m inem stimm a linknél...... Amúgy ez tuti illik a függőleges 220km/h-hoz! :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Link javítva...próbáld újra...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nekem meg eszembe ahogy itt titeket olvaslak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 :( :P :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Én meg haza felé ezt hallgattam. Nem volt 1Xű betartani a ebességhatárokat...... zene Nem vitatom,hogy jó zene,de nagyon leragadtál Papa a 80-as éveknél!Hidd el,hogy ma is vannak igazi zenék! Nekem a zene nem fogyasztási termék,hanem olyas valami,aminek szeretek neki ülni és figyelni mit akar mondani!Mintha egy könyv lenne a kezemben! A Porcupine Tree ilyen zene,bár az angol szöveg nem könnyű,de élvezet fordítani és elgondolkodni rajta... A zene mellett a szövegek is figyelmet érdemelnek. A lírainak szánt dalok szövegei intelligens és szép költői képekkel vannak megfogalmazva, míg a lemez másik része kissé cinikusan foglalkozik szociális és társadalmi kérdésekkel, a mai kor emberének állít görbe tükröt, ítélkezik felette. Ezek a szövegek rávilágítanak arra a globálisan növekvő trendre, hogy az emberekből és főleg a fiatalságból a média, a kábítószerek és az eltorzult társadalmi elvárások hogyan ölik ki a régi értékeket és idegenítik el egymástól az egyéneket, amíg végül teljesen zombikká válunk. Hogy hol is jártunk csüt éjjel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nem vitatom,hogy jó zene,de nagyon leragadtál Papa a 80-as éveknél!Hidd el,hogy ma is vannak igazi zenék! Én ezen nőttem fel.Amolyan hitvallás volt, így éltem, így éreztem.Bármikor fáradt vagyok, letört, rossz kedvű, v. csak elvesztettem a motivációm, nekem ez a zene ad erőt.Ez az én himnuszom.Nem vitatom, vannak jó zenék.De nekem ezek voltak a legszebb éveim, amikor gondtalanul élhettem, és nem kellett attól félnem, mit hoz a holnap. A folytatást nem kell bemutatnom...........Nézz körbe. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts