Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
izzitás , porlastócsúcs, adagoló oké....az írta ki a szmgép, hogy külső hőmérséklet érzékelő alacsony jel...ez mi?

ez azt jelenti, hogy hideg van :(

nade komolyan:

a DTH motoroknak elég sok buktatója van ezeket kiismerni sokáig tart, de nem lehetetlen.

ha minden oké és mégis nehezen indul akkor valami olyan bibi van ami elektromos, vagy vákum.

Azt most nem tudom, hogy a motorelektronika a külső kőmérséklet jelet a lökhárítóban elhelyezett hőmérőről vagy a kályha hőmérőről (ha van) veszi de érdemes annak a vezetékét megnézni, esetleg egy másik gombát betenni és a Tech2 vel check.

Aztán az izzítógyertyákat kivenni, egyesével felizzítani, megnézni.

Én kicseréltem mert egy picit lassabban izzott fel. Bosch van benne 800fok/4sec elég korrekt.

...szerintem... a továbbit szakmait topic vagy pü.

Elküldve
ez azt jelenti, hogy hideg van :(

nade komolyan:

a DTH motoroknak elég sok buktatója van ezeket kiismerni sokáig tart, de nem lehetetlen.

ha minden oké és mégis nehezen indul akkor valami olyan bibi van ami elektromos, vagy vákum.

Azt most nem tudom, hogy a motorelektronika a külső kőmérséklet jelet a lökhárítóban elhelyezett hőmérőről vagy a kályha hőmérőről (ha van) veszi de érdemes annak a vezetékét megnézni, esetleg egy másik gombát betenni és a Tech2 vel check.

Aztán az izzítógyertyákat kivenni, egyesével felizzítani, megnézni.

Én kicseréltem mert egy picit lassabban izzott fel. Bosch van benne 800fok/4sec elég korrekt.

...szerintem... a továbbit szakmait topic vagy pü.

Vagy Bazsi! :P

Elküldve
nőben csak akkor bízom,ha ló legel a sírján! :P

Vezérem........... :cry: Te menthetetlen vagyol! :D

Amúgy tegnap éppen írni akartam, hogy lemosattam a verdát, csak idő kérdése, hogy elkezdjen esni! ;) Bejött......... :(

Elküldve

Nem baj! Legalább jót lehetett motorozni a dagonyában! :( :P :cry:

Igaz, hazafelé már végig esett újra az eső...

De sebaj... azért egy 2-2,5 órát jól elpörögtem kint! :D

Összefutottam Pajáékkal és beköszöntem Wolfinak is! ;)

Elküldve
Hangos börrögössel! ;) Jó hangja van a kecskének! :P

Nem épp a diszkrét fajta, az tuti... :P :cry: :D De szeretem a hangját! :(

(keskeny utcákban - pl a Vacsiban - nagyon durván szól a házak között... bár igyekszem ott kis gázzal közlekedni)

Elküldve
Van egy 5 ajtós C18NZ itt Kméten, ami így néz ki......

Szoktam egy 3ajtós,sötét szürke,Astra GT-t látni anyuék cége előtt Irmscher felírattal.

Elküldve
Szoktam egy 3ajtós,sötét szürke,Astra GT-t látni anyuék cége előtt Irmscher felírattal.

Tigrában az APEH előtt szintén.De sztem csak a felirat van, mert semmi optika hozzá......No meg a Sugovica Csárádban is melózik egy tag, neki GSi optika van a gépén..

Elküldve
Igaz lehet, mert ma még a fű sem nőtt semennyistsenem. :(

:cry:

Mi még középsuliban 1x költöttünk erről egy dalt is. :P ha eszemeb jut, ahogy a suli előtt, ülve a betonon, előadtuk a magunk szórakoztatására... hát cseppet sem nézhettek minket hülyének, pláne, hogy a piac a sulival szemben volt nem kevés emberrel. :D

Elküldve
:D

Mi még középsuliban 1x költöttünk erről egy dalt is. :P ha eszemeb jut, ahogy a suli előtt, ülve a betonon, előadtuk a magunk szórakoztatására... hát cseppet sem nézhettek minket hülyének, pláne, hogy a piac a sulival szemben volt nem kevés emberrel. ;)

Feltűnési viszketekség? :cry: Amúgy középiskolában sokkal fogékonyabbak vagyunk az ilyen kreatív dolgokra..... :( :P :P

Elküldve

Nem tudom, mitől viszkettem, de elmúlt. :(

jah, lehet. akkoriban csináltunk pár érdekes dolgot... (kilinccsel előre kifordulni a körútra a 20 éves kombi zsigával, majd talpas probléma miatt hatalmas nyiszorgással megállni úgy, hogy az elhaladó villamos és a lada közé a kezem nem mertem volna mindig berakni, amíg az autómentő meg nem érkezett.

Elküldve
Tipikus hétfői nap... :(

én is gurgulásztam csak, épp csak módjával :P

Udi a cég nam ad navit, úgyhogy tőled kell beszereznem egyet fizu után :cry:

Elküldve
én is gurgulásztam csak, épp csak módjával :D

Udi a cég nam ad navit, úgyhogy tőled kell beszereznem egyet fizu után ;)

Tomi!Nem rossz a trabi! :P Megnéznek benne! :cry:

Pöcre indul,csak meg kell tanulni.

Megváltás lesz utána az astra,nagyon becsülöm már most is Dezsőt! :P

Piszkosul hiányzik Dezső! :P

A biztosító meg bacik hívni,holnap borítom az asztalt telefonon keresztül! :(

Elküldve
A biztosító meg bacik hívni,holnap borítom az asztalt telefonon keresztül! :(

"Ó az élet: egy nagy kürtőskalács"

Kösz a linket jó lesz nagyon.

Kicsit elvesztem a hétvégén, de újra vagyok, ha mostanában eltünök akkor a lakásproject miatt van.

Ja meg a hétvégén elvileg a Balcsin leszek.

Elküldve
Fürdeni mész a Balcsiba? :(

Sajnos ahhjoz nem jó ott az idő. Faterommal tegnap este beszéltem, azt mondta, hogy Révfülöpön 15 centi hó van.

Ja Laci, küldd már át (PÜ) a levelezési címed!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.