Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Ismerem, nekem is az van. Jó tágas! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Ismerem, nekem is az van. Jó tágas! :( Hát, jelenleg én is ilyet használok!De nem lesz ez mindig így..........remélem...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Jó az aláírásod :( Majd figyeld csak micsoda feltámadás lesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Majd figyeld csak micsoda feltámadás lesz! :P Isuzu upgrade? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 J0hnny! TD-n gondolkozol? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 J0hnny! TD-n gondolkozol? :( Jaja......Kell neki a turbó! :P Nem tanult Anti példájából! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 J0hnny! TD-n gondolkozol? :( Gondolkozni lehet,de inkább most az a cél,hogy Dezső a karácsonyfa alá már saját lábán guruljon! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Gondolkozni lehet,de inkább most az a cél,hogy Dezső a karácsonyfa alá már saját lábán guruljon! :P Szép nagy karifátok lesz majd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Szép nagy karifátok lesz majd :P A mitulátbáti hotta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 A mitulátbáti hotta! :( Az a barna? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Az a barna? :( A szőke,te állat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 A szőke,te állat! :cry: Jaaaaa! :P :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Jaaaaa! :P :( :cry: A barnák átvernek,üres a puttonyuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 A barnák átvernek,üres a puttonyuk! :P A genyóók! :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 A genyóók! :( :P Róóóóland! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Szép nagy karifátok lesz majd :P A központban, mindíg nagy fát állítanak fel... aláfér a Dezső is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 J0hnny ehez kellen egy magar donor. Igaz nem tudom miért bontasra akarjak eladni Kadett GSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 J0hnny ehez kellen egy magar donor. Igaz nem tudom miért bontasra akarjak eladni Kadett GSI Ezt már megnézte, de ém úgy tudom, nem lesz verdaprojekt.Sokkal inkább lakásprojekt........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 J0hnny ehez kellen egy magar donor. Igaz nem tudom miért bontasra akarjak eladni Kadett GSI Megkérdezzem,hogy miért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ezt már megnézte, de ém úgy tudom, nem lesz verdaprojekt.Sokkal inkább lakásprojekt........ :( Jogos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Megkérdezzem,hogy miért! Ne erőlködj,a tulajt és feleségét is jól ismerem,beszéltem velük erről a dologról már! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pöti Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Sziasztok... az alábbi gondomban kérnék tanácsot.... van egy 2004-es Zafirám...2.0 DTI olyat csinál reggelenként, hogy az első hidegindításnál alig akar beindulni...motorikusan oké a gép....mi lehet még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 J0hnny ehez kellen egy magar donor. Igaz nem tudom miért bontasra akarjak eladni Kadett GSI Marad dezső,majd kiderül,hogy a kárszakértő mit mond,az alapján megyünk tovább,hogy a Mazda Dakó csinálja meg nekem a kocsit,vagy maszekkal csináltatom meg. A tormásiék hozzállását nem ecsetelném most. :( Lakás project is képbe jött,asszony projecttel együtt!De nem iszom még a medve bőrére,nőben csak akkor bízom,ha ló legel a sírján! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Sziasztok... az alábbi gondomban kérnék tanácsot.... van egy 2004-es Zafirám...2.0 DTI olyat csinál reggelenként, hogy az első hidegindításnál alig akar beindulni...motorikusan oké a gép....mi lehet még? Izzítási probléma lehet szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pöti Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Izzítási probléma lehet szerintem. izzitás , porlastócsúcs, adagoló oké....az írta ki a szmgép, hogy külső hőmérséklet érzékelő alacsony jel...ez mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts