Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
És a bejárattól balra a belső helyiségben szoktunk, a középen összetolt asztaloknál ülni.

Ha nem foglalják el előlünk...megha kiszolgálnak, akkor maradunk is ott... :(

Elküldve
Jaja.Tervezem.... :(

Lehet mi is kiugrunk haver "new" gepevel!

Majd egy pillantast vetni kene a tukorre, hogy cseres vagy csak szethullott valami :P

En nem ertek az ilyesmihez :cry:

Elküldve

Szevasztok!

Bocsi de mostanság kevés időm van netezni.Végigolvastam amiről lemaradtam.Látom zajlik az élet!Ez az a pincér amelyiket "csigának" hívják? :(

Látom Johnny-nak volt egy jó kis élménye,én is szeretnék eljutni egyszer egy ilyenre.

Gepárd!Írok pü-t.

Elküldve

Ma kis híján sikerült felkenődnöm egy busz seggé@re.Egyszerűen bejött elém a buszmegállóból a belső sávba.Cak úgy.........bazzeg......Én meg 60ról satuval állóra.Nemsemmi, ahogy lekerreg az ember lába alatt az ABS.Aztán persze hangkürt+villogás.........Végül a tag felfogta, hogy mit csinált, és kapcsolt egy elakadásjelzőt..........Ő legalább kapcsolt...... :P

De amúgy is van v.mi a levegőben, mert úgy mennek a népek, mint a nemnormálisok...... :(

Elküldve

sziasztok! én is rég jártam errefelé. munka és munka és munka! meg persze a lassú net.

mindenkinek megvan még a régi autója??

nekem igen. Bár nagyon szép az új Astra sedan....! :(

Elküldve
sziasztok! én is rég jártam errefelé. munka és munka és munka! meg persze a lassú net.

mindenkinek megvan még a régi autója??

nekem igen. Bár nagyon szép az új Astra sedan....! :(

Az elveszett klubtagunk!Amúgy Boldog Szülinapot ám! :P

Elküldve
Az elveszett klubtagunk!Amúgy Boldog Szülinapot ám! :cry:

Köszönöm! :(

A Peti már nem dolgozik az opelnél - sajnos nagyon kevés volt a fizu, pedig jó volt a társaság és persze a sok szép Opel! :P

Elküldve
Lehet mi is kiugrunk haver "new" gepevel!

Majd egy pillantast vetni kene a tukorre, hogy cseres vagy csak szethullott valami :(

En nem ertek az ilyesmihez :P

Úgy láttam, mégsenem sikerült odaérni... :cry:

Elküldve
Még nem tudok semmit, "belgyógyász" kell a diagnózishoz... :(

Szerencsére holnapra kaptam időpontot...

Sajnos az elveszett olajnyomás közbeni járás lehet nem tett jót a dolgoknak.......

Elküldve

Sziasztok!

Örültem a találkozásnak, különösen Tominak köszönöm a Vectra bemutatót és a próbakört, nagyon meggyőző volt, nagyon komoly autó! :(

Ma megyünk megnézni egy Astra Caravánt, összehasonlítási alap végett, hogy mennyivel kisebb!

Üdv:

Rumcice

Elküldve
nekem egy vectra caravan be se férne a garázsba.... Már igy is alig tudom rácsukni az ajtót. ezeket a házgyári garázsokat mind Trabira meg Ladára tervezték. :(

Hát nekem is majd úgy kell garázst építenem, hogy beférjen a szekér....... :P

Elküldve
nekem egy vectra caravan be se férne a garázsba.... Már igy is alig tudom rácsukni az ajtót. ezeket a házgyári garázsokat mind Trabira meg Ladára tervezték. :P

Hali!

Akkor Szegeden nagyobbak a garázsok :cry:

Panel garázsba még a kombi omi is befér, igaz neccesen. Ugyanis 5,1m a garázs teljes hossza, az omi méreteit meg mindenki megtalálja a neten :D

Na azért ezzel már tényleg ki kell centizni a dolgokat :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.