Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Inkább azt, hogy valamennyire ismerem a pincér főnökét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Egyik kedvenc mesém, kedvenc részlete..... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Sörös Sanyi nálam van a PC-d :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Sörös Sanyi nálam van a PC-d :cry: Végre valami már megérkezett... :( Sajnos a küszöbről, semmit nem tudnak kint. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Ezt valamelyik nap láttam a központban...érdekes családi járgány... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Két napja hívogat valaki +964-es előhívószámról. Utánanéztem, iraki szám. Ismeretlen számot meg nem veszek fel, aztán kaptam egy SMS-t róla.(utána már felvettem :( ) A lényeg, Müller Zoli (Mulder78) mindenkit üdvözöl Bagdadból! A tavasszal jön majd haza, addig nem igen fogjuk látni. Amikor nethez jut beleolvas a fórumba, de írni ritkán tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Két napja hívogat valaki +964-es előhívószámról. Utánanéztem, iraki szám. Ismeretlen számot meg nem veszek fel, aztán kaptam egy SMS-t róla.(utána már felvettem :P ) A lényeg, Müller Zoli (Mulder78) mindenkit üdvözöl Bagdadból! A tavasszal jön majd haza, addig nem igen fogjuk látni. Amikor nethez jut beleolvas a fórumba, de írni ritkán tud. :cry: :D Angliából, elég messze keveredett... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Mondta, hogy kicsit délebbre került. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Mondta, hogy kicsit délebbre került. :D Ilyen ez a kamionos élet... :cry: 1X csak azt vesszük észre, hogy Tomi is valahonnan külhonból írogat. ;) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Ilyen ez a kamionos élet... :cry: 1X csak azt vesszük észre, hogy Tomi is valahonnan külhonból írogat. :D :( :P Zoli most éppen szakács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Zoli most éppen szakács. :( :D :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Sörös Sanyi nálam van a PC-d :( Jáhhú!!!! :P Alakul a Car-PC! Csak nehogy elb@sszam, mert akkor Szar-PC lesz... Pü-ben jöhet, hogy anyagilag mennyivel vagyok elmaradva. Monitorra láttál valami jó ajánlatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Sörös Sanyi nálam van a PC-d :( Dini!Legyél kedves utánajárni, hogy kinek az aláírása szerepel azon a papíron, amin átadták azt a fránya küszöböt, mert most már nagyon szeretnék hozzájutni v. ahhoz, v. pedig az árához........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Dini!Legyél kedves utánajárni, hogy kinek az aláírása szerepel azon a papíron, amin átadták azt a fránya küszöböt, mert most már nagyon szeretnék hozzájutni v. ahhoz, v. pedig az árához........ Folyamatban van mar 2 napja irtam a feladonak hogy a gls től deritse ki. ajnos nekem nem mondanak semmit. Csak a feladó tud reklomálni. de rajta vagyok téman. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 No megjártuk Bécset! Ha egy szóval kell összefoglalnom: felejthetetlen! :( Dél körül indultunk Feedoo-val itthonról,kiugrottunk Nyárlőrincre Gábor barátomért,aztán go a pályára és irány pest. Pesten felkaptuk Feri haverom és már teljes volt a csapat.Ennyit röhögni...persze Feriék hátul söröztek,elég durva volt úgy vezetni,hogy folyamatosan érzem a sörszagot az orromban. :P A határ előtt megálltunk sörért és nyújtózni egyet,Gabi annyira kész volt már,hogy majdnem 600Ft borravalót hagyott a bengakútnál a pultosnak,aki rászólt,hogy ennyit azért ne,pedig látja,hogy ő egy igazi "úri" ember. :P Persze kitört az össznépi röhögés egyből! A határon nem cicáztak,szinte meg sem álltam. Aztán bécsbe olyan 5-re értünk oda,jó korán.Megkerestük a helyet,konkrétan hol is lesz a buli.Miután meglett,elindultunk vacsora után nézni.Én gyalog akartam menni,de a többiek leszavaztak,szabályos sztrájk lett,hogy kocsival menjünk! :P Pár utcát mentünk csak arrébb és egy olasz pizzériában kötöttünk ki,ahol 7.30Euro-ért toltunk egy iszonyat finom,tényleg olasz pizzát!A pincér csajjal angolul komunikáltunk,jó pofa volt! :P Annyit tudott magyarul: NEM TUDOM! :P Tipikus nő! :cry: A vacsi után irány vissza,na de hova?Persze hogy eltévedtünk!GPS elő és úgy visszataláltunk,parkolóhely már necces volt,de végülis lett. Mire odaértünk az előzenekar már javában tolta.Nagyon meglepő volt,hogy gyorsan bekerültünk a helyre,3 ajtón engedték a tömeget.Fényképezőgéppel nem foglalkoznak!A szinpad jobb oldalán kötöttünk ki,kb az 1-2 sor között.Nagyon jól láttunk onnan mindent!Magyar fülnek szokatlanul jól szólt!Nem volt túl hangos,de minden hangszert tisztán hallottunk.Nagyon kellene egy ilyen buli itthonra is,de az itthoni szervezők...szal inkább nem mondom. Buli közben sikerül elég közel kerülni a szinpadhoz és azért az az élmény tényleg felemelő volt,amikor az énekessel szemtől szembe üvöltötem: I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years Or maybe a week Hazafelé az út nem volt piskóta!Szakadt a hó.Egyik netes haverommal találkoztam a koncerten,megkért ott,hogy az exbarátnőjét hozzuk már el pestig,ha befér a kocsiba!Hát a srácok miután meglátták a lányt,nem volt kifogásuk ellene! :D Egész úton dumáltunk a csajjal,iszonyat jófej és amin megdöbbentünk,nagyon talpra esett.A neve sem hétköznapi: Wolf Lili! Busszal jött ki bécsbe a koncertre,előtte éjjel még koppenhágában volt.Szal a 4 kan mazsolázott! :P Egy helyen megálltunk kútnál,kaja pia pisi,egyből jött a cink a csajnak: ülj vissza,hiányzik a meleg combod! ;) Nagyon jól állta a sarat,az egyetemen 9 sráccal van egy szakon!Mondhatjuk ki van képezve!Őt végülis a déli pu-nál tettük le,Feri haveromat pedig a bécsi úton,így a hungárián jöttem végig hajnali 3-kor,aztán irány haza.Itthon már szinte száraz volt az út. A veci jól szuperált,egyedül a párásodással küzdöttem néha csak.7200Km...8.2l/100 a BC szerint,picit sokalom,ahhoz képest,hogy 120felett nem autóztam vele és visszafelé szinte végig 100körül jöttem.De ez nem érdekel,az élmény akkor is állat volt. Szal kb ennyi,most ennyi jutott eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 No megjártuk Bécset! Nah, akkor egyben haza értetek, ez a lényeg és jó volt a buli.Legalább kicsit lazítottál! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Nah, akkor egyben haza értetek, ez a lényeg és jó volt a buli.Legalább kicsit lazítottál! :P Papa!Nem kicsit!NAGYON!Iszonyat kellett ez most nekem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Papa!Nem kicsit!NAGYON!Iszonyat kellett ez most nekem! :( Legalább higgadtan tudod intézni Dezső ügyes/bajos dolgait........ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Legalább higgadtan tudod intézni Dezső ügyes/bajos dolgait........ :( Este jösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Este jösz? Jaja.Tervezem.... :( Amúgy SMS-t megkaptad? Beszélgettem kicsit Fecóval.A barinője gépét leütötte egy Hyundai.Úgy nemkicsit......... anemnormálisbazzeg........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 No megjártuk Bécset! Óvatosan a csajos dumával, mert legközelebb Tomi is megy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Este jösz? Én is megyek! Akkor fél 8, Petőfi városi pizzéria? A vízmű útján Hetény felé, ugye? Hányan leszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Én is megyek! Akkor fél 8, Petőfi városi pizzéria? A vízmű útján Hetény felé, ugye? Hányan leszünk? Igen ott. Azt nem tudni előre, mennyie leszünk, de szoktunk lenni páran... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 anemnormálisbazzeg........ hááát... nem semmi, még szerencse, hogy nem okozott másba kárt, csak magában! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 És a bejárattól balra a belső helyiségben szoktunk, a középen összetolt asztaloknál ülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts