Rumcice Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Akkor tessék bemutatkozásként részt venni a köv talin, mondjuk pénteken :( ott majd a dieselesek elmondják mik a bibik :P Ott leszek! Kivallatom a dízel tulajokat, és remélem megyünk is egy kört! Pontosan hol és hánykor lesz az a tali? :cry:
Gepard Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Ott leszek! Kivallatom a dízel tulajokat, és remélem megyünk is egy kört! Pontosan hol és hánykor lesz az a tali? :( Általában 19:30-tól gyülekezik a társaság a La Verde pizzériában a Petőfi város szélén. (remélem, most a pincér is hajlandó lesz kiszolgálni, ha nem akkor beírok a vásárlók könyvébe)
Kacsero Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 ....(remélem, most a pincér is hajlandó lesz kiszolgálni, ha nem akkor beírok a vásárlók könyvébe) :( :P :cry: Vagy lehet, hogy keresnünk kellene 1 másik alkalmas helységet... :D
Gepard Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Az is egy alternatíva. Csak ilyen aránylag nyugis hely, nem nagyon van.
Joee Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Az is egy alternatíva. Csak ilyen aránylag nyugis hely, nem nagyon van. Aki keres az talál :(
Kacsero Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Az is egy alternatíva. Csak ilyen aránylag nyugis hely, nem nagyon van. Szét kell nézni... inkább, mint eltűrni a köcs.fejet! :(
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Aki keres az talál :P Nem feltétlenül. Lásd vasárnap hajnal :(
Kacsero Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Nem feltétlenül. Lásd vasárnap hajnal :( Na jó, de az 1 másik dal... :P Vasárnap már a fű sem nől hajnalban... :cry:
Joee Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 Nem feltétlenül. Lásd vasárnap hajnal :( Ne is mond! Felháborítóóóóóó volt! :P
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Elküldve November13, 2007 ....Vasárnap már a fű sem nől hajnalban... :P.... És kért erre engedélyt előtte tőletek ? :(
warwolf Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Végre esik az eső, és qva hideg van! :( :P :cry:
ivannorbi Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Szét kell nézni... inkább, mint eltűrni a köcs.fejet! :P Ha úgymond "törzsvendégek" vagytok, akkor talán jelezni kellene a főnöknek, hogy gond van az egyik beosztottal. Nem hiszem, hogy mindegy a górénak, hogy hol kajál majdnem minden pénteken x fő. :( (szerintem a pincér van értetek, nem pedig fordítva)
ivannorbi Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Végre esik az eső, és qva hideg van! :P :cry: :D Ez érdekes. Ha nálunk qva hideg van, akkor hó esik, nem pedig eső :( ;) (Vagy Te ilyen fázós típus vagy?)
warwolf Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 (Vagy Te ilyen fázós típus vagy?) Reggel elég nehezen ébredek fel, és még szuszogós üzemi hőmérsékleten vagyok ! :(
Kacsero Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Ma sikerült a GT szevíznek összeraknia a GSi-t! :P Úgy néz ki, hogy teljesen tökéletes lett a művelet. Fel lett síkolva a leömlő felfogatása, és új tömítést kapot. Most nem fúj már ki sehol. Azt hogy a kattogó hang megszünt-e, még konkrétan nem tudom, majdcsak akkor, ha hidegen indítom be.De így meleg motornál is sokkal csendesebb a hangja. :(
tomi023 Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 na ugye nem is volt nagy a baj ;) Biztosan elvetemedett a használat során :( Johnny vitte a Vecit, vigyázzatok vele mrt már átvette a nygyautós érzést :P már Omegát akar :P :cry: :D
Kacsero Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 na ugye nem is volt nagy a baj :P Jah, de ezt nem lehetett előre tudni, majdnem mindenki azt mondta, hogy elrepedt a leömlő... :( Johnny vitte a Vecit, vigyázzatok vele mrt már átvette a nygyautós érzést :P már Omegát akar :P :cry: :D Hát, vigyázzon Ő! ;) :P
warwolf Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Johnny! Tegnap beszélgettem anyuval a kötelező dologról, és valszeg a biztosító nem fogja elfogadni a kötést, így MABISZ-os lesz a dolog, ami el fog húzódni.A lényeg, hogy addig ne nyúlj a verdádhoz amíg a kárszakértő nem fotózta le.Utána megcsináltathatod, aztán sajnos idő, míg pénzt fogsz látni a dologból. :P A gyerek meg lehet nyugodtan ideges.Nemkicsit. :(
J0hnny Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Johnny! Tegnap beszélgettem anyuval a kötelező dologról, és valszeg a biztosító nem fogja elfogadni a kötést, így MABISZ-os lesz a dolog, ami el fog húzódni.A lényeg, hogy addig ne nyúlj a verdádhoz amíg a kárszakértő nem fotózta le.Utána megcsináltathatod, aztán sajnos idő, míg pénzt fogsz látni a dologból. :P A gyerek meg lehet nyugodtan ideges.Nemkicsit. :( A srác szombat délelőtt kötötte a biztosítást!Be is fizette!Onnantól az érvényes!Ha halasztott befizetés lenne,akkor van gáz,mert akkor csak éjféltől lenne érvényes,de mivel ő azonnal fizetett,így érvényesnek tekinthető. Az már más tészta,hogy aki kötötte vele,azt alaposan megfogják fingatni,mert ugye igen közel van a két időpont egymáshoz. Aláírt érvényes kötvbénye van,az már nem érdekel,hogy az elektronikus rendszerüekben nincs még benne! A lényeg az,hogy kijöjön a kárszakértő,felmérje,aztán megyünk csináltatni helvéciára saját pénzből.Valahogy összeszedem rá a pénzt!
Kacsero Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 ....,aztán megyünk csináltatni helvéciára.... Nem Nyárlőrincre? :(
mélykék76 Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Mindig keverem! :cry: Az nem baj, már ha bírod :( :P
Kacsero Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Ha úgymond "törzsvendégek" vagytok, akkor talán jelezni kellene a főnöknek, hogy gond van az egyik beosztottal. Nem hiszem, hogy mindegy a górénak, hogy hol kajál majdnem minden pénteken x fő. :( (szerintem a pincér van értetek, nem pedig fordítva) Sztem, ha most pénteken is ilyen lesz a hozzá-állása a dolgokhoz, valszeg el lesz kérve a panaszkönyv... :P
Gepard Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 Sztem, ha most pénteken is ilyen lesz a hozzá-állása a dolgokhoz, valszeg el lesz kérve a panaszkönyv... :( A tulajjal a a KSC-ben cselgáncsoztam.
Kacsero Elküldve November15, 2007 Elküldve November15, 2007 A tulajjal a a KSC-ben cselgáncsoztam. Ezzel, most azt akarod mondani, hogy erős ember? :( :P
Recommended Posts