Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ne is emlegesd! :P

A többi frankó volt, és végül is az is, csak...........más ízvilág.De ha nem lett volna más, nyilván megeszem.De így csak kisit ettem belőle.Mondjuk a zőccségeket megettem......a capri bogyó kisit necces volt, de az olivát meg szeretem.... :(

Elküldve

Isuzu az isten király! Le a kalappal a 82 Le isuzu motor elött rengetek lehetőség van benne strapabiro motor. Maga az auto meg egy hajó :(

Elküldve
Isuzu az isten király! Le a kalappal a 82 Le isuzu motor elött rengetek lehetőség van benne strapabiro motor. Maga az auto meg egy hajó :(

A hajó inkább az omegánál kezdődik,de kell a veki,hogy beférjen a nagy hasam. :P

Elküldve
Ma jön be a vectrás srác kecsóra,valkai mesterrel meg is nézzük,ha ok a dolog még a héten megveszem.

:(

Gondolom akkor a gumi projekt már nem aktuális... :P

Elküldve

Ma elvittem a GSi-t, a GT szervízbe, szétkapták, és szerencsére kiderült, hogy nincs megrepedve a leömlő! :P

Viszont, fel kell síkoltatni, meg a tömítés is sz@r volt, 4-ből 3 kifújt! :(

Ha minden jól megy, akkor talán holnapra már kész is a gép! :cry:

Elküldve
Ma jön be a vectrás srác kecsóra,valkai mesterrel meg is nézzük,ha ok a dolog még a héten megveszem.

Nos? Megnéztétek? :(

Sikerült valamit intézni Dezső ügyében? :P

Elküldve
Oké barátom!Csak veki vagy jöhet astra is?

Astra Caravan, min. 2 lufi, és további kényelmi extrák.A klíma nem kritérium, de hihető legyen az autó és az ára is.Lehetőleg törésmentes.Mert a Veki amit néztünk v.mikor durván seggb@ volt lőve.........

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.