Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Akko' nemviszlekvele akko' ! :cry: Akko' miko' tudok beszélni asszonysággal? Merthogy ez egy tuti vétel, nem szabad kihagynia! Neki csodás kis bevásárló autó lenne. Hogy uraság rodeózni akar vele? Ugyan már! Az csak bónusz az autóhoz! :D Hehehe! :( Én nyitom meg a 666.-oldalt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Akko' miko' tudok beszélni asszonysággal? Merthogy ez egy tuti vétel, nem szabad kihagynia! Neki csodás kis bevásárló autó lenne. Hogy uraság rodeózni akar vele? Ugyan már! Az csak bónusz az autóhoz! ;) Hehehe! :( Én nyitom meg a 666.-oldalt! :P Jajaaa!Az uraság olykor rodeózni akarna vele olykor!Asszonyság nem szeresse az ilyesmit hála Allahnak! :P Most, hogy megnyitottad a 666. oldalt, asszem holnap veszek Lottót! :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 ezeket a baonos lányokat nem kellene meghívni egy opeles évzáróra úgy privátilag :( csak úgy blokkónám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 csak úgy blokkónám... Effelől egy pillanatnyi kétségem sem támadt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 ezeket a baonos lányokat nem kellene meghívni egy opeles évzáróra úgy privátilag :( csak úgy blokkónám... Tomim, a lehetőség adott! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 eljön annak is az ideje, most inkább a hétvégére koncentrálok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Banyek, hogy Kméten sehol nem lehet Metabond olajat kapni csak adalékokat...... Egy ürge foglalkozik vele a Március 15 utcán, de ugyanolyan paraméterekkel dolgozik árilag, csak hosszabb átfutással mint az Akciósbolt.Szal utóbbitól meg is rendeltem. Sajnos Futó Gabi most nem tud segíteni, aztán kénytelen voltam így megoldani, ha már megígértem Valkai mesternek, hogy szerzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Banyek, hogy Kméten sehol nem lehet Metabond olajat kapni csak adalékokat...... Egy ürge foglalkozik vele a Március 15 utcán, de ugyanolyan paraméterekkel dolgozik árilag, csak hosszabb átfutással mint az Akciósbolt.Szal utóbbitól meg is rendeltem. Sajnos Futó Gabi most nem tud segíteni, aztán kénytelen voltam így megoldani, ha már megígértem Valkai mesternek, hogy szerzek. Felénk meg a sarki hajléktalan is ezzel foglalkozik lassan. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Felénk meg a sarki hajléktalan is ezzel foglalkozik lassan. :P Itt csak adalékokat lehet venni, de az akciós boltos tag hívott, hogy van itt kméten egy embere, nem is messze tőlem.Sza ha anyuka végre haza ér, akkor elgangolok az olajért.......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Elvitte a kocsit, és arra vársz? Kell oda egy kis bevásárló autó. Fekete színben, mert az elegáns. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Elvitte a kocsit, és arra vársz? Kell oda egy kis bevásárló autó. Fekete színben, mert az elegáns. :( Autó van, csak van hozzá egy kisebb probléma is, ami jelenleg jó ideje torka szakadtából üvölt.Aztán azzal elindulni bárhová is........ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ja, értem. Ez így valóban kellemetlen, ha megy a hiszti. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 kipuff torokról van szó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 kipuff torokról van szó! :cry: Jaja!20 hónapos puncis kipufftorok! :( Amúgy találtam egy helyet itt Kméten, ahol forgalmaznak Metabondot.Sztem ha ki tudunk egyezni egy döntetlenben az úriemberrel, akkor meglesz ott is a kedvezmény........... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 ezeket a baonos lányokat nem kellene meghívni egy opeles évzáróra úgy privátilag :cry: csak úgy blokkónám... Az a baj velük, hogy amikor megnézed az anyakönyvi kivonatát, mindig az látszik benne, hogy türelmetlen a társaság..... :( Amúgy a Losi által linkelt képen, a hölgy valószínű nem a push up hatástól tűnik ilyen jó testi adottságúnak. Egy ismerősöm szavaival élve ő is feléri a kilincset.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Jaja!20 hónapos puncis kipufftorok! :( Jah, bocs, hirtelen a kisasszony nem jutott eszembe. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Szevasztok CARtársak! Wolfi:Metabond ügyben:Laurinyecz jános(06302194148),házhoz viszi! További szép estét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Wolfi:Metabond ügyben:Laurinyecz jános(06302194148),házhoz viszi! További szép estét mindenkinek! Köszönöm az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Köszönöm az infót! Szívesen,az úttörő ahol tud segít! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Paja jön holnap, nem tudjátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Dolgozóm ,gyertek be....hozzatok pizzát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Nemgyenge...... Kövezzetek meg, de nekem tecc........ :( Dolgozóm ,gyertek be....hozzatok pizzát :cry: Részemről benne vok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Kövezzetek meg, de nekem tecc........ :cry: :( :P Ezeket meg J0hnny-nak. Dolgozóm ,gyertek be....hozzatok pizzát :D Milyet szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Nemgyenge...... Kövezzetek meg, de nekem tecc........ :( Részemről benne vok! :P Nem rossz a járgány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Nem rossz a járgány! Mondjuk ha vennék, nem "kisblokkost" vennék! :( ÍM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts