Kacsero Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Nekem a Vekire 25e. lenne a 4-2-1. Jah, de a Tied az nem katalizátorral lenne.. :cry: De felhívtam, és kb 50-ben meg is állna... :P ez már azért barátibb ár... :(
Kacsero Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Ha minden jól jön ki akkor elméletileg 1 nap alatt le is lehetne zongorázni. Úgy kell szervezni, hogy jól jöjjön ki, és a KOMA tagjai is részesülhessenek a cuccolásban... :(
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Jah, de a Tied az nem katalizátorral lenne.. :cry: De felhívtam, és kb 50-ben meg is állna... :P ez már azért barátibb ár... :( Határozottan! :D Amúgy van v.mi infó a küszöbbel kapcs.?Mert Dini szerint megérkezett és át is vették.Ezt az infót kapta a feladótól.Szal lehet a kintieknek körbe kellene kérdezni......
Kacsero Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Határozottan! :P Amúgy van v.mi infó a küszöbbel kapcs.?Mert Dini szerint megérkezett és át is vették.Ezt az infót kapta a feladótól.Szal lehet a kintieknek körbe kellene kérdezni...... Jaja, tudok róla, és szóltam is a srácoknak kint, de eddig még nem kaptam választ! :( Azt mondták, ha kapok valamit is, akkor szólnak...
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Jaja, tudok róla, és szóltam is a srácoknak kint, de eddig még nem kaptam választ! :( Azt mondták, ha kapok valamit is, akkor szólnak... Reméljük, hogy meglesz.Nem lehet, hogy v.melyik szomszéd vette át?
Kacsero Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 ....Nem lehet, hogy v.melyik szomszéd vette át? De lehetséges, de akkor meg kell hogy legyen... :( Ez gondolom nem fog úgy eltünni, mint multkor a NAVI-m! Nem hiszem, hogy erre lenne valakinek szüksége... :P
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 De lehetséges, de akkor meg kell hogy legyen... :P Ez gondolom nem fog úgy eltünni, mint multkor a NAVI-m! Nem hiszem, hogy erre lenne valakinek szüksége... :cry: Az emberek leleményesek, te is tudod....... :(
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 A néniben kit tisztelhetünk? A www.baon.hu -n találtam.Nekem teccik! :P Még ha csak 17 éves........... ez is.... :(
Joee Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 A www.baon.hu -n találtam.Nekem teccik! :cry: Még ha csak 17 éves........... ez is.... :( Teccene :P
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 17??? Aztaq.va! Nem semmi kis bige ám! Jóképességű jánynak láccik! :P Azé' is szúrt szemet....... :(
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 17??? Aztaq.va! Nem semmi kis bige ám! Előbb még néni volt :(
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Jóképességű jánynak láccik! :P Azé' is szúrt szemet....... :( Szó se róla, a lökösei nem épp sportosak, de áramvonalasak. :cry:
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Szó se róla, a lökösei nem épp sportosak, de áramvonalasak. :cry: Te mint megalomán, gondoltam, hogy ezzel sem leszel elégedett :( :P
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Szó se róla, a lökösei nem épp sportosak, de áramvonalasak. :P Cult Style..............letisztult forma, annyi szent! :(
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Te mint megalomán, gondoltam, hogy ezzel sem leszel elégedett :( :P Most tévedsz, my old friend! :cry: Nagyon nagyon elégedett tudnék lenni vele! :D
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Most tévedsz, my old friend! :P Nagyon nagyon elégedett tudnék lenni vele! :cry: Énisénis! :(
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Most tévedsz, my old friend! :( Nagyon nagyon elégedett tudnék lenni vele! :P Erősen duzzogva miiii ? :cry:
mélykék76 Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Ja, duzzogós? Akkor nem kell! :P Kegyetlen vagy :( :cry:
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Ja, duzzogós? Akkor nem kell! :( Átveszem! :P
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Kegyetlen vagy :( :P Inkább éhes. :P Különben is: éhes makk disznókat álmodik. ;) Átveszem! :cry: Hé! Bemószerollak pénzügyminiszternél, aztán lesheted a GSi Corsát! :D
warwolf Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Hé! Bemószerollak pénzügyminiszternél, aztán lesheted a GSi Corsát! :( Akko' nemviszlekvele akko' ! :P Néhány ritkán hallható jó kis régi sláger.....
Recommended Posts