warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Tele volt a város és a megye vasárnapi vezetőkkel!Rémisztő mit müveltek az utakon! Kisit én is vasárnapi voltam.Kb. 80km/h volt a tempóm Kiskőrösre.Élveztem a napsütést, és nézelődtem... :P Aki meg akart, nyugodtan megelőzhetett. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 "Amin a legjobban kiakadtam!!! Tele volt a város és a megye vasárnapi vezetőkkel!Rémisztő mit müveltek az utakon!" Ne is mondd,a helyi temetőnél voltam parkolást segíteni,hát ami ott volt az felért egy cirkusszal.Ennyi alfabéta embert rég láttam.Be lehetett volna mutatni a Gatveder-en! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ne is mondd,a helyi temetőnél voltam parkolást segíteni,hát ami ott volt az felért egy cirkusszal.Ennyi alfabéta embert rég láttam.Be lehetett volna mutatni a Gatveder-en! Kméten is küzdöttek a népek! :P Én pont ezért kisit meszebb álltam meg..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Kméten is küzdöttek a népek! :P Én pont ezért kisit meszebb álltam meg..... :( Itt mindenki a kapunál akart megállni,nem akarok senkit sem megsérteni,de persze mindenki mozgáskorlátozott volt!Nehéz egy délután volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Itt mindenki a kapunál akart megállni,nem akarok senkit sem megsérteni,de persze mindenki mozgáskorlátozott volt!Nehéz egy délután volt. Mák, hogy évente csak 1X van ilyen.A kövi buli karácsony előtt lesz majd.Emléxem olyan évre, hogy 23.-án 12 baleset volt itt Kméten.Koccanásos.....No meg elütöttek egy gyalogost is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exiles Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Sziasztok, Szeretném megkérdezni h nem tudja-e valaki h hol található a vízhőfok jeladó egy 1992-s 1.4 f astraban? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Kméten is küzdöttek a népek! :P Én pont ezért kisit meszebb álltam meg..... :( Küldön neked céket, mert ebből a szóból mostanában mindig kihagyod, biztos hibás a billenytűzeted :cry: c C Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Küldön neked céket, mert ebből a szóból mostanában mindig kihagyod, biztos hibás a billenytűzeted :D c C :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Sziasztok, Szeretném megkérdezni h nem tudja-e valaki h hol található a vízhőfok jeladó egy 1992-s 1.4 f astraban? Köszönöm. Helló, kecskeméti kartársak is biztos segítenek majd, de ilyen jellegű kérdéseid vannak, akkor ide is bevéshetnéd : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=8260 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Küldön neked céket, mert ebből a szóból mostanában mindig kihagyod, biztos hibás a billenytűzeted :P c C Igazán kedves, köcönöm! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Rég volt már zenebutik! :( Losinak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Rég volt már zenebutik! :( Losinak: Sanyi, Thx! Ezekmég CD-n is meg vannak v.hol! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Sziasztok, Szeretném megkérdezni h nem tudja-e valaki h hol található a vízhőfok jeladó egy 1992-s 1.4 f astraban? Köszönöm. Úgy látom ezt egy másik topicban már megválaszolták. Ellenben egy bemutatkozás nem árthat :P üdv a fórumon és ha majd megérdemled a KOMA szárnyai alá vesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Egy albatrosznak nincs akkora szárnya, mint nektek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Egy albatrosznak nincs akkora szárnya, mint nektek! :( A KOMA szárnyai egy Ancsa(tudatlanoknak:An-26) védelmezését is felülmúlják! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Akkor már miért álltál meg az AN-26-nál? Legyen inkább An-225! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Akkor Legyen inkább An-225! :( Hát igen, a Russlan az igazi szállítógép! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Hát igen, a Russlan az igazi szállítógép! :( A repülőgép alapjául az An-124 szolgált. A Ruszlán terveit alapul véve három és félévi munka után készült el az An-225 Mriyan. Az An-124 volt a ruszlán,az An-225 Mriyan(magyarul: álom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Az An-124 volt a ruszlán,az An-225 Mriyan(magyarul: álom). Hm......Nem is tudtam... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Hm......Nem is tudtam... :( Mindig tanul az ember! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 A KOMA szárnyai egy Ancsa(tudatlanoknak:An-26) védelmezését is felülmúlják! :( Mindegyik An Ancsa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Mindegyik An Ancsa ? Hátt, igen.........sztem....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Mindegyik An Ancsa ? Nálunk a reptéren csak ezt hívták Ancsának! Az An az antonov tervezőidoa nevét takarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nálunk a reptéren csak ezt hívták Ancsának! Az An az antonov tervezőidoa nevét takarja. Te akkor szólj nám a tc-seknek, hogy a Veres félreinformálta őket :( http://totalcar.hu/magazin/szerelem/airchurch/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts