warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Még nem... mert tegnap amikor mentem, akkor nem volt ott senki, utánna meg már nem értem rá elmenni arra! Majd talán ma, de lehet, hogy odaadom Neked, és majd lebizniceled Ferivel... :D :P Amelyik jobb.Nekem 8! :cry: Ja hozzakel tenni nem töltöttek neki bele olajat Vicces srácok.Hátha lesz egy kisebb fajta motorgenerál......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 má nagyon nincs kedvem dolgozni, hazamegyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 GSICsabi esetleg egy csere? Miért nem tudok ebayos linket beszurni a kukiba ez mar nem az első leset! lett valami a forumon az elmult honapokban álitgatava? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 GSICsabi! ebay.de be kereso ird be: OPEL CORSA OPC GSI EDS Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 GSICsabi! ebay.de be kereso ird be: OPEL CORSA OPC GSI EDS Amit meg akarsz muatatni, annak az Artikelnummer-ét másolod, a főoldalon rákeresel és a találalat már linkelhető >>>> http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Amit meg akarsz muatatni, annak az Artikelnummer-ét másolod, a főoldalon rákeresel és a találalat már linkelhető >>>> http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 De nem értem ha találok valamit megnyitom és kimasolom a linket miért nem jo. ha Ctrl+v vel vissza masolom akkor behozza gondnélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 De nem értem ha találok valamit megnyitom és kimasolom a linket miért nem jo. ha Ctrl+v vel vissza masolom akkor behozza gondnélkül. Esetleg a küszöbről v.mi infó.........? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Esetleg a küszöbről v.mi infó.........? :( GSICsabi esetleg valami info? Mert az internet szerint megérkezett cimzethez!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 GSICsabi esetleg valami info? Mert az internet szerint megérkezett cimzethez!! Izgatottan várom a fejleményeket! :( Volvó?Elvitték?Egyáltalán eljöttek megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 nézzétek már milyen dolgok vannak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Így igaz... Kicsit azért kiakadtam, hogy a bontóban a "kupak" 2000 Ft volt,ami nem is passzolt a helyére, OPELéknál, meg 1115 FT a gyári új !!! :P Szoktam dolgozni itt a kalocsai bontóban beugróként amikor ráérek,itt is olyan drága minden hogy ha nincs ott a főnök akkor mindenkit elküldök az autósboltba hogy vegyen újat mert az olcsóbb! :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Szoktam dolgozni itt a kalocsai bontóban beugróként amikor ráérek,itt is olyan drága minden hogy ha nincs ott a főnök akkor mindenkit elküldök az autósboltba hogy vegyen újat mert az olcsóbb! :( :P Én múltkor éppen az Opelboltban jártam majdnem így, aztán hirtelen beugrott, hogy nemszabad! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ma vettem ablaktörlőt! Tormási ajánlat: gyári 1pár,kedveséggel 3000Ft Karcsiéknál: 2500Ft szintén gyári opel KOMA :( Na mentem billiárdozni,de csak ésszel,mert holnap reggel meló van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Neked is az az egyberugós valami volt eddig? Az nem volt okés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Neked is az az egyberugós valami volt eddig? Az nem volt okés? Nem volt rossz,most sem csíkozott,csak amikor írányt váltott kattant és idegesített már! Most hátra került!Szerintem tönkrevágta a nyári napsütés,kikeményedett rajta a gumi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mennyit bírt? Egy évet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Ma vettem ablaktörlőt! Tormási ajánlat: gyári 1pár,kedveséggel 3000Ft Karcsiéknál: 2500Ft szintén gyári opel KOMA :( Na mentem billiárdozni,de csak ésszel,mert holnap reggel meló van! Érdemes több helyen megnézni,mert lehetnek nagy különbségek.Az ember meg nem ellensége a pénzének. Jó neked te billiárdozni mész,én meg dolgozni.Nem akarsz cserélni? :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 GSICsabi! ebay.de be kereso ird be: OPEL CORSA OPC GSI EDS Szép ótó... :( De asszem, hogy most kihagyom a cserét... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 GSICsabi esetleg valami info? Mert az internet szerint megérkezett cimzethez!! Nem tudok semmit,mert kollega nem írt, hogy megérkezett-e... :( De elvileg holnap már itthon lesz, ha jött valami, akkor keresni fog... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Izgatottan várom a fejleményeket! :D Volvó?Elvitték?Egyáltalán eljöttek megnézni? Volvos ######i nem jött megnzni :P felhivtuk hogy jön e annyit mondott nem aktuális :cry: szomoru majdcsak akad majd valaki akinek szimpatikus :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Volvos ######i nem jött megnzni :cry: felhivtuk hogy jön e annyit mondott nem aktuális :D szomoru majdcsak akad majd valaki akinek szimpatikus :P Esetleg be kellene hozni Kmétre, és adni neki 2-3 hetet, hogy bent legyen egy kereskedésben.Manapság a népek már ritkábban vesznek háztól autót, mert úgy gondolják, hogy kereskedésből jobb autót venni, mert az tuti korekt vétel+ intézik a hitelt is. Szal sztem.... Mondjuk ezt Tominak is mondtam már... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Örülök, hogy segíthettem.... :P :( Köszönöm még1x! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Esetleg be kellene hozni Kmétre, és adni neki 2-3 hetet, hogy bent legyen egy kereskedésben.Manapság a népek már ritkábban vesznek háztól autót, mert úgy gondolják, hogy kereskedésből jobb autót venni, mert az tuti korekt vétel+ intézik a hitelt is. Szal sztem.... Mondjuk ezt Tominak is mondtam már... :( Ja lehet vsak nem tudjuk nélkülözni 2-3 hétig az autót. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ja lehet vsak nem tudjuk nélkülözni 2-3 hétig az autót. :( Esetleg kölcsön adhatnád ősödnek a tiédet........hm? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ma reggel elmentem melózni! Szabadszállásra mentem,céges kocsiban üvöltött a zene persze,napsütés meg jókedv!Alig volt forgalom reggel! Vettem reggelit,megkajáltam vagy inkább be :cry:/4szenya+fél liter tej+2turórudi/ ,aztán meló. Amit ígértek tegnap Nivát nem volt persze,helyette kaptunk egy terepes Roburt! :( Azzal csapatunk a határba ki. Első úton a fószer vezetett,aki az egész bizt technikáért felelős,de vissza kellett jönni egyszer és akkor megkérdezte,akarok-e vezetni! :D Mások fizetnek azért,hogy off-road-oljanak én meg ingyért élvezkedtem! ;) Nyakig érő sárban kilincsel előre ki kanyarodik be egy bódés,terepes Roburral?Hát én! :P Aztán kész lett a meló és szépen csörög majd a zsé a zsebemben hétfőn,a fönököm is hálás volt és a TSZ vezetője is hálálkodott,hogy nem maradt védetlen a cuccuk a hosszú hétvégére. Mostmár kérhetek zsíros fizuemelést! :P Amin a legjobban kiakadtam!!! Tele volt a város és a megye vasárnapi vezetőkkel!Rémisztő mit müveltek az utakon!Csak egy példa!Szembe jön egy kocsi!5-en benne!A vezető szemébe süt a nap!A napellenzőt nem használja,inkább takarja kezével a szemét,mint valami elbacott indián! :P 2x néztem meg,hogy jól látom-e!És igen!Nem tudja,hogy van a kocsiban napellenző! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts