Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kölökegér 2. alszik, aztán én meg felvigyázom éppen...... :(

Ha már annyira ráérsz nem néznél fateromnak egy jó kis corsát?

1-1.5milla körül, hitelre, 5-6 éves, dízel, és lehetőleg a mazdát számolják be.

Elküldve
Héé hééé!Engem erőszakkal tessékeltek vissza,de majd megbánják! :(
Persze jó a szöveg!

"nem én d...tam meg a csajt... ő mászott rám!" :P :cry:

Ez már csak így megy!

Elküldve
Ez a kettő mintha nem dízel lenne :( ;) :P

A rendes autó benzinnel megy! :P :P :cry: No meg van rajta legalább 1 turbó! :D

Amúgy éppen most volt bent az egyik kolléga.1.7DTI-je van, NJoy felsz. Olasz import a gép, de betyár szépen beszélt a Caravan motorja..... :P Tecc.

Elküldve
A rendes autó benzinnel megy! ;) :P :cry: No meg van rajta legalább 1 turbó! :D

Amúgy éppen most volt bent az egyik kolléga.1.7DTI-je van, NJoy felsz. Olasz import a gép, de betyár szépen beszélt a Caravan motorja..... :P Tecc.

Rendes vagy nem rendes, gepard dízelt keres :( :P

Elküldve
A lényeg, hogy rendbe jött.

Így igaz...

Kicsit azért kiakadtam, hogy a bontóban a "kupak" 2000 Ft volt,ami nem is passzolt a helyére,

OPELéknál, meg 1115 FT a gyári új !!! :(

Elküldve
Így igaz...

Kicsit azért kiakadtam, hogy a bontóban a "kupak" 2000 Ft volt,ami nem is passzolt a helyére,

OPELéknál, meg 1115 FT a gyári új !!! :(

Remélem, visszavitted az öregnek.......

Elküldve
Remélem, visszavitted az öregnek.......

Még nem... mert tegnap amikor mentem, akkor nem volt ott senki, utánna meg már nem értem rá elmenni arra!

Majd talán ma, de lehet, hogy odaadom Neked, és majd lebizniceled Ferivel... :P :(

Elküldve

Gyereke kellene nekem egy 1.4 es H astraba a gyárinal hosszabb nivopálca :(

Legalabb is a szervizesek szerint itt sopronban az a probleme. Ugyanis az egyik ujdonsult soproni hölgy tagunkkal a Hastrasoknal, tegnap volt minimeet és vélelten megnéztem az olajszintet az autoba és észre vettem hogy igencsak nem ér bele a nivopálca az olajba. Mondtam neki kicsit utánna kellene tölteni mert ez igy nem franko!

Ma volt a szervizben ahol közölték vele hogy az a problema hogy rövid a nivopálca. Ez röhejes.

Na ide se kell a kocsit vinni szervizbe.

Elküldve
...Ma volt a szervizben ahol közölték vele hogy az a problema hogy rövid a nivopálca...

Szerintem poénnak szánták, ez olyan lehet, mint a reszelőzsír, meg a kanyarfúró, de akkor is röhej.

Elküldve
Szerintem poénnak szánták, ez olyan lehet, mint a reszelőzsír, meg a kanyarfúró, de akkor is röhej.

Ja hozzakel tenni nem töltöttek neki bele olajat

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.