tomi023 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Meg különben is, OPEL párti a hölgy... küld el hozzám, majd én segítek kiválasztani a megfelelőt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 küld el hozzám, majd én segítek kiválasztani a megfelelőt :P Nem hiszem, hogy Rád bíznám... :( Amúgy meg fehérvári a hölgy... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 hmmm... diesel erő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem hiszem, hogy Rád bíznám... :( Amúgy meg fehérvári a hölgy... :P Akkor ajánld neki Sörös Sanyit! Majd bebolondítja mantás irányba! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Meg különben is, OPEL párti a hölgy :( Tigrát semmiféleképpen.Ez a lényeg.Inkább Corsa B 1.4 16V, v. Corsa C 1.2Twinport.Mond2ből a jobban felszerelt modelleket javallanám.Későbbi eladhatóság miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Amúgy meg fehérvári a hölgy... :cry: Hmmm... Mennyi idős, hogy néz ki? :P Akkor ajánld neki Sörös Sanyit! Majd bebolondítja mantás irányba! :D Eh, gyorsabb voltál. :( Tigrában esetleg Ricky tudna nagyon sokat mesélni, mert töviről hegyire ismeri az autót. De sajna már vagy fél éve be se nézett... Egyébként a régi Szusik tényleg sokkal jobbak, mint az újabbak. A miénk '94-es, és semmi bajom nincs vele. De augusztusban nagybátyámék '99-esével mentem. Hát ég és föld a kettő! Pedig mindkettő egyhármas Sedan, de abszolult nem jött be az újabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hmmm... Mennyi idős, hogy néz ki? :cry: Sanyiii! :( :P Csabi!Volna még egy alternatíva a hölgynek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hmmm... Mennyi idős, hogy néz ki? :P TITOK!!! :cry: Tigrában esetleg Ricky tudna nagyon sokat mesélni, mert töviről hegyire ismeri az autót. De sajna már vagy fél éve be se nézett... Na igen, Ő nekem is eszembe jutott, de nem nagyon van fórumon mostanság.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Tigrát semmiféleképpen.Ez a lényeg.Inkább Corsa B 1.4 16V, v. Corsa C 1.2Twinport.Mond2ből a jobban felszerelt modelleket javallanám.Későbbi eladhatóság miatt. Jaja... szintén a Corsát ajánlottam Neki... még a másik autómat ismerte, és már akkor is nagyon bejött Neki a C corsa... :( Innentől, meg majd eldönti, hogy mit is akar... de van 1 olyan érzésem, hogy kérni fog még tanácsot a Corsa vásárlása előtt... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Keresd Gelkót! ő és Ricky nagy komaságban vannak, hátha tudja a telefonszámát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Jaja... szintén a Corsát ajánlottam Neki... még a másik autómat ismerte, és már akkor is nagyon bejött Neki a C corsa... :cry: Innentől, meg majd eldönti, hogy mit is akar... de van 1 olyan érzésem, hogy kérni fog még tanácsot a Corsa vásárlása előtt... ;) :D Jól körbe kell nézni a piacon majd, de sztem tuti találtok majd jóó kocsikát! :P Gondolom 3db ajtó elég neki rá........ :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 .... tuti találtok majd jóó kocsikát! :P Találtok??? Keres majd magának...elvégre felnőtt nő... :( Tőlem csak infót kért... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Találtok??? Keres majd magának...elvégre felnőtt nő... :P Tőlem csak infót kért... :cry: ............... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ............... :( Nem lenne rossz... de sajnos nem ilyen árkategóriában keresgél... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem lenne rossz... de sajnos nem ilyen árkategóriában keresgél... :( Esetleg egy Civic Family?Az már benne lenne abban az árkategóriában amit a hölgy rászán...... FÉlreértés ne essék, nem vagyok áruló, de ha hölgy lesz a tulaj, általában kevesebb törődést kapnak az autók műszakilag, és elég sokat pl. tisztántartás szempontjából.A japán technikák pedig igénytelenek, nem kívánnak különösebb törődést, csak az aktuális olajcseréket. A Vectra után és is Japán verdába fogok átülni.Pl. Avensis.......... De ez nem most lesz.Talán 3-4 év.......esetleg kisit több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 A Vectra után és is Japán verdába fogok átülni.Pl. Avensis.......... Ezt most meg sem hallottam.. Amúgy faterom is autót keres mostanság. 1 milla körül, 5-6 évest max, és dízelt. Lehet corsa, szusi, vagy polo. Igaz, én a polot nem ajánlottam az alkatrészárak miatt. A "van" kategóriás (2 személyes corsa) autóknál tényleg kell menetlevelet vezetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 A hölgyeknek én is mindig a Suzukit ajánlom,csak tankolni kell meg olajat cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ezt most meg sem hallottam.. Amúgy faterom is autót keres mostanság. 1 milla körül, 5-6 évest max, és dízelt. Lehet corsa, szusi, vagy polo. Igaz, én a polot nem ajánlottam az alkatrészárak miatt. A "van" kategóriás (2 személyes corsa) autóknál tényleg kell menetlevelet vezetni? Igen kell menetlevelet írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 És azt nem lehet valahogy kikerülni, megváltani, újravizsgáztatni, stb..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 És azt nem lehet valahogy kikerülni, megváltani, újravizsgáztatni, stb..? 5 éves kora után a VÁM ÉS PÉNZÜGYŐRSÉG engedélyével lehet szgk-vá alakítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Na vazze, már megint az a tetű bürokrácia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Az ÁFA+AMORTIZÁCIÓ miatt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Esetleg egy Civic Family?Az már benne lenne abban az árkategóriában amit a hölgy rászán...... OPEL párti a hölgy... szvl, nem akar mást... :P Jah, és törődik az autóival... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Lassan nem marad más neki, mint a Manta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 5 éves kora után a VÁM ÉS PÉNZÜGYŐRSÉG engedélyével lehet szgk-vá alakítani. Tehát, ha az autó elmult 5 éves, akkor lehet? És mennyibe fáj 1 ilyen engedély? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts