tomi023 Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Meg különben is, OPEL párti a hölgy... küld el hozzám, majd én segítek kiválasztani a megfelelőt :(
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 küld el hozzám, majd én segítek kiválasztani a megfelelőt :P Nem hiszem, hogy Rád bíznám... :( Amúgy meg fehérvári a hölgy... :cry:
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Nem hiszem, hogy Rád bíznám... :( Amúgy meg fehérvári a hölgy... :P Akkor ajánld neki Sörös Sanyit! Majd bebolondítja mantás irányba! :cry:
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Meg különben is, OPEL párti a hölgy :( Tigrát semmiféleképpen.Ez a lényeg.Inkább Corsa B 1.4 16V, v. Corsa C 1.2Twinport.Mond2ből a jobban felszerelt modelleket javallanám.Későbbi eladhatóság miatt.
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Amúgy meg fehérvári a hölgy... :cry: Hmmm... Mennyi idős, hogy néz ki? :P Akkor ajánld neki Sörös Sanyit! Majd bebolondítja mantás irányba! :D Eh, gyorsabb voltál. :( Tigrában esetleg Ricky tudna nagyon sokat mesélni, mert töviről hegyire ismeri az autót. De sajna már vagy fél éve be se nézett... Egyébként a régi Szusik tényleg sokkal jobbak, mint az újabbak. A miénk '94-es, és semmi bajom nincs vele. De augusztusban nagybátyámék '99-esével mentem. Hát ég és föld a kettő! Pedig mindkettő egyhármas Sedan, de abszolult nem jött be az újabb...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Hmmm... Mennyi idős, hogy néz ki? :cry: Sanyiii! :( :P Csabi!Volna még egy alternatíva a hölgynek! :D
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Hmmm... Mennyi idős, hogy néz ki? :P TITOK!!! :cry: Tigrában esetleg Ricky tudna nagyon sokat mesélni, mert töviről hegyire ismeri az autót. De sajna már vagy fél éve be se nézett... Na igen, Ő nekem is eszembe jutott, de nem nagyon van fórumon mostanság.... :(
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Tigrát semmiféleképpen.Ez a lényeg.Inkább Corsa B 1.4 16V, v. Corsa C 1.2Twinport.Mond2ből a jobban felszerelt modelleket javallanám.Későbbi eladhatóság miatt. Jaja... szintén a Corsát ajánlottam Neki... még a másik autómat ismerte, és már akkor is nagyon bejött Neki a C corsa... :( Innentől, meg majd eldönti, hogy mit is akar... de van 1 olyan érzésem, hogy kérni fog még tanácsot a Corsa vásárlása előtt... :cry: :P
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Keresd Gelkót! ő és Ricky nagy komaságban vannak, hátha tudja a telefonszámát. :(
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Jaja... szintén a Corsát ajánlottam Neki... még a másik autómat ismerte, és már akkor is nagyon bejött Neki a C corsa... :cry: Innentől, meg majd eldönti, hogy mit is akar... de van 1 olyan érzésem, hogy kérni fog még tanácsot a Corsa vásárlása előtt... ;) :D Jól körbe kell nézni a piacon majd, de sztem tuti találtok majd jóó kocsikát! :P Gondolom 3db ajtó elég neki rá........ :( :P
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 .... tuti találtok majd jóó kocsikát! :P Találtok??? Keres majd magának...elvégre felnőtt nő... :( Tőlem csak infót kért... :cry:
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Találtok??? Keres majd magának...elvégre felnőtt nő... :P Tőlem csak infót kért... :cry: ............... :(
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 ............... :( Nem lenne rossz... de sajnos nem ilyen árkategóriában keresgél... :P
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Nem lenne rossz... de sajnos nem ilyen árkategóriában keresgél... :( Esetleg egy Civic Family?Az már benne lenne abban az árkategóriában amit a hölgy rászán...... FÉlreértés ne essék, nem vagyok áruló, de ha hölgy lesz a tulaj, általában kevesebb törődést kapnak az autók műszakilag, és elég sokat pl. tisztántartás szempontjából.A japán technikák pedig igénytelenek, nem kívánnak különösebb törődést, csak az aktuális olajcseréket. A Vectra után és is Japán verdába fogok átülni.Pl. Avensis.......... De ez nem most lesz.Talán 3-4 év.......esetleg kisit több.
Gepard Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 A Vectra után és is Japán verdába fogok átülni.Pl. Avensis.......... Ezt most meg sem hallottam.. Amúgy faterom is autót keres mostanság. 1 milla körül, 5-6 évest max, és dízelt. Lehet corsa, szusi, vagy polo. Igaz, én a polot nem ajánlottam az alkatrészárak miatt. A "van" kategóriás (2 személyes corsa) autóknál tényleg kell menetlevelet vezetni?
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 A hölgyeknek én is mindig a Suzukit ajánlom,csak tankolni kell meg olajat cserélni.
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Ezt most meg sem hallottam.. Amúgy faterom is autót keres mostanság. 1 milla körül, 5-6 évest max, és dízelt. Lehet corsa, szusi, vagy polo. Igaz, én a polot nem ajánlottam az alkatrészárak miatt. A "van" kategóriás (2 személyes corsa) autóknál tényleg kell menetlevelet vezetni? Igen kell menetlevelet írni.
Gepard Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 És azt nem lehet valahogy kikerülni, megváltani, újravizsgáztatni, stb..?
Tarhonyás Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 És azt nem lehet valahogy kikerülni, megváltani, újravizsgáztatni, stb..? 5 éves kora után a VÁM ÉS PÉNZÜGYŐRSÉG engedélyével lehet szgk-vá alakítani.
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Esetleg egy Civic Family?Az már benne lenne abban az árkategóriában amit a hölgy rászán...... OPEL párti a hölgy... szvl, nem akar mást... :P Jah, és törődik az autóival... :(
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Lassan nem marad más neki, mint a Manta! :(
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 5 éves kora után a VÁM ÉS PÉNZÜGYŐRSÉG engedélyével lehet szgk-vá alakítani. Tehát, ha az autó elmult 5 éves, akkor lehet? És mennyibe fáj 1 ilyen engedély? :(
Recommended Posts