J0hnny Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Na kész Udi verdája,Losival feldobtuk neki az új kartelt! Ő alulról szakértette én felülről.Összmunka rulzz! :( A 4-2-1-et azért levettük,útban volt,de a flex segített ezen is! :P
Udi Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Maximális köszönet Losinak és Johnny-nak és nem utolsó sorban Bazsinak! :cry: Csak egy tartóvasat kellett levágni, nem a leömlőt... :P Sok Boldog Szülinapot kívánok Dininek! Happy... :(
warwolf Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Maximális köszönet Losinak és Johnny-nak és nem utolsó sorban Bazsinak! :P Csak egy tartóvasat kellett levágni, nem a leömlőt... :( Örülök, hogy segíthettem. Mester! :cry: Dininek pedig én is Boldog Szülinapot kívánok.
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Maximális köszönet Losinak és Johnny-nak és nem utolsó sorban Bazsinak! :D Csak egy tartóvasat kellett levágni, nem a leömlőt... :cry: Sok Boldog Szülinapot kívánok Dininek! Happy... :P Udi! Beszélj haveroddal Dezső ügyében! Ha 500-ba elmegy ez lesz a célverda! :(
ivannorbi Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Udi! Beszélj haveroddal Dezső ügyében! Ha 500-ba elmegy ez lesz a célverda! :( :cry: ÁRULÓ! :P
Gepard Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Udi! Beszélj haveroddal Dezső ügyében! Ha 500-ba elmegy ez lesz a célverda! :( A múltkor megvette volna Timi unokatesója is. Tarhonyás az utolsó képek egyike sok(k) hatással volt rám. Itt már látszik, hogy kezd virítani a fejem.
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 A múltkor megvette volna Timi unokatesója is. Aki felhívott telón is? Szerintem neki isuzu kellett volna.
Tarhonyás Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 Tarhonyás az utolsó képek egyike sok(k) hatással volt rám. Itt már látszik, hogy kezd virítani a fejem. Az ész a fontos,nem a haj! :( :P :cry:
Kacsero Elküldve Október28, 2007 Elküldve Október28, 2007 SOK BOLDOG SZÜLINAPOT DINI! :P (úgy tűnik, a fórum órája nem ált át a téli időszámításra) :(
Gepard Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Aki felhívott telón is? Szerintem neki isuzu kellett volna. Mindegy, vett egy mercit. :(
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Mindegy, vett egy mercit. :( Akkor a diesel dolog stimm! :P Amúgy dekoránkelté' :cry:
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Cartársak :( 1 kis infóra lenne szükségem! :P 1 hölgy ismerősöm szeretne Tigrát venni, és kérdezte, hogy milyen is. 1998-2000 évjáratút nézegetett, 1-1,3 M körül. Fogyasztásra, meghibásodási lehetőségekre, és egyéb dolgokra lenne kiváncsi, meg hogy ebben az árban érdemes-e nézgelődnie. Mivel én nem ismerem ezeket az autókat, ezért is kérnék infókat! HELP-et előre is köszönöm! :cry:
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Cartársak :( 1 kis infóra lenne szükségem! :P 1 hölgy ismerősöm szeretne Tigrát venni, és kérdezte, hogy milyen is. 1998-2000 évjáratút nézegetett, 1-1,3 M körül. Fogyasztásra, meghibásodási lehetőségekre, és egyéb dolgokra lenne kiváncsi, meg hogy ebben az árban érdemes-e nézgelődnie. Mivel én nem ismerem ezeket az autókat, ezért is kérnék infókat! HELP-et előre is köszönöm! :cry: Ahhoz mérten amit tudnak, sztem drágák ezek az autók, és mivel nem egy "tömegcikk", a kasztnihoz való cuccok marha drágák hozzá.Nekem volt szerencsém Tigrát vezetni, és baró kényelmetlen volt.Ha azt akartam, hogy kényelmesen elférjen a lábam, nem értem el a kormányt.Ha elértem a kormányt, a lábam a nyakamban volt. Amúgy jellemzően X14XE, X16XE mocikkal szereták őket, amik elég dinamikusan mozgatják a kasztnit, de érdekes módon több meghibásodással, mint az Astrákban.Ebként a Tigra a Corsa B padlólemezére épült. Szép, meg állítólag női autó, de nekem nem kellene.Hamarabb vennék Corsa B-t, Corsa C-t. Részemről ennyi, ez az én véleményem.
tomi023 Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Köszi Wolfi! :P csak nagy motorral vegye vagy át kell építeni :(
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 csak nagy motorral vegye vagy át kell építeni :P Nem hiszem, hogy építgetni akarná az autót! :(
tomi023 Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 akkor vidd egy kört a gsivel és meg fogod győzni :(
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 akkor vidd egy kört a gsivel és meg fogod győzni :P Nem akarom meggyőzni... Nem mindenkinek az a fontos, hogy gyors autója legyen... :( Neki inkább a megbízhatóság a lényeg... :cry:
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Neki inkább a megbízhatóság a lényeg... :P Akkor nem biztos, hogy az Opel a legjobb megoldás.Mint ahogy tudjuk......Főleg nem Tigra. :( Apró csacskaságok mindig lesznek majd.....
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Nem akarom meggyőzni... Nem mindenkinek az a fontos, hogy gyors autója legyen... :( Neki inkább a megbízhatóság a lényeg... :cry: Akkor régi swift... :P
warwolf Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Akkor régi swift... :cry: Esetleg kisit újabb, de 96'-os gyártásnál nem fiatalabb....... :( :P
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Akkor régi swift... :P Autóról beszéltünk... :( Meg különben is, OPEL párti a hölgy... semmi áron nem kellene neki szusi... :cry: valahol meg is értem :D
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Autóról beszéltünk... :( Meg különben is, OPEL párti a hölgy... semmi áron nem kellene neki szusi... :P valahol meg is értem :cry: Valamikor autónak készültek azok is. Csak közben kicsit kimaradt némi anyag a gyártás során a kasztniból...
Recommended Posts