Dini Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Érdekel valakit lézer radar detektor a Beltronics Rx65. Mert rendelek valszeg amcsibol apunak és magamnak is és akár jöhetne több darab is valakit érdekel! Kb ugy 55-60 ezer ft körül fog jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Érdekel valakit lézer radar detektor a Beltronics Rx65. Mert rendelek valszeg amcsibol apunak és magamnak is és akár jöhetne több darab is valakit érdekel! Kb ugy 55-60 ezer ft körül fog jönni. Höhö! Mi betartjuk a szabályokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Höhö! Mi betartjuk a szabályokat! :lol: Marmint MI= Dezső meg te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Marmint MI= Dezső meg te? Úgy unblock,a társaság "nagyrésze"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Úgy unblock,a társaság "nagyrésze"! :lol: Ezt csak megerősteni itudom.......Sosem megyek gyorsabban 90km/nál lakott területen belül....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 DINI! Ajánlom figyelmedbe: http://portal.martincaraudio.hu/news_more?id=29 Neked Beltronics RX 65 EURO-t kellene venni az amcsi változattal itthon nem sokra mész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ezt csak megerősteni itudom.......Sosem megyek gyorsabban 90km/nál lakott területen belül....... :lol: Így van... :lol: UDI! Ha majd nem felejtenéd el, és jössz meetre, elhoznád nekem az EPC katalúgust amit említettél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Fegyelmi eljárás indult a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma egyik ügyeletes tanára ellen, aki a napokban éjjeli tornát rendelt el az udvaron huszonegy kollégistának, mert nem tudta kideríteni, kik hangoskodtak az épületben - írta az Új Dunántúli Napló. Páva Péter, a gimnázium igazgatója azt mondta: a pedagógus hibát követett el, a fegyelmi eljárás vége pedig szigorú megrovás lehet. Hozzátette, hogy hasonló ügy náluk az elmúlt másfél évtizedben nem fordult elő. Az esetre az érintett fiatalok szülei hívták fel a lap újságíróinak figyelmét. Igaz, hogy nem a hadsereg hanem egy szerzetes rend, de én nem tartom túlzásnak.Meg poénnak is jó.Csak a sok mai lekvár az ilyesmit nem bírja...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 DINI! Ajánlom figyelmedbe: http://portal.martincaraudio.hu/news_more?id=29 Neked Beltronics RX 65 EURO-t kellene venni az amcsi változattal itthon nem sokra mész. Nem tudom mivel mas az amcsi változat forumon olvasgattam és azt mondja full ugyan az azaz mindet észre vesz ugyan ugy. meghát nem mindegy hogy 100.000 vagy 55.000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Nem tudom mivel mas az amcsi változat forumon olvasgattam és azt mondja full ugyan az azaz mindet észre vesz ugyan ugy. Az amcsikat ismerve nem lepődnék meg,ha más szabványok lennék ott erre is,mint a müszaki dolgokban általában. pl TV->NTSC Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ha elolvassátok amit Udi linkelt, hát elég nagy a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 A Beltronics magyarországi hivatalos forgalmazójától származó sajtóközlemény: A fent közölt leírás Megtévesztő !! Létezik a Bel Beltronics Euro RX 65 ös készülék, ami kimondottan az európai piacra gyártott modell. De ez nem áthangolt vagy módosított!!! Illetve létezik az amerikai Bel Beltronics RX 65 radardetektor, amelyet ezeken a honlapokon próbálnak meg eladni!!! Az amerikai Bel RX 65 detektorok azonban műszaki tartalomban sem egyeznek meg a Beltronics Euro szériás RX 65 E modelljével. Az amerikai RX-65 detektorok nem hangolhatóak és szoftveresen nem frissíthetőek Euro verzióra - viszont a tájékozatlan olvasó könnyen gondolhatja, hogy az RX-65 Euro radardetektorról van szó. Az amerikai piacra szánt detektorok nem mindenben felelnek meg az európai elvárásoknak ezért használatuk hamis biztonság érzetet adhat !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 hát te nem dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 mi meg hol taliztunk??? vagyis én nem láttam hogy valaki villogott volna nekem, sőt Moncsi sem. Pedig kb aban az időben jártunk ott. Dezsővel voltál egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 hát te nem dolgozol? És te? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 mi meg hol taliztunk??? vagyis én nem láttam hogy valaki villogott volna nekem, sőt Moncsi sem. Pedig kb aban az időben jártunk ott. Dezsővel voltál egyáltalán? Céges forddal voltam,villantottam,de se kép se hang! A telszámodat meg nem találtam az új telómban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 És te? :lol: Te te :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Te te :lol: Jómunkásember vótam ma na.Jumpyval rohangáltam,élveztem a turbót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Jómunkásember vótam ma na.Jumpyval rohangáltam,élveztem a turbót! :lol: Vúuuhhhááá! :lol: :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Céges forddal voltam,villantottam,de se kép se hang! A telszámodat meg nem találtam az új telómban. na és akkor ezért szólsz meg? :lol: ha villog nekem egy ismeretlen kocsi akkor én automatice ővért nyúlok :lol: és nem a sofőrt figyelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 na és akkor ezért szólsz meg? :lol: ha villog nekem egy ismeretlen kocsi akkor én automatice ővért nyúlok :lol: és nem a sofőrt figyelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Írt a cabrios fazon vissza.Nem szedi szét,így adja és 500 a vége. Akkor rajta marad! :lol: Ha ennyire rugalmas, akkor igen......... :lol: Viszont ez ha közelebb lenne megnézném milyen állapotban van. Kadétt Alvós..........bili.........kéz........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Alvós..........bili.........kéz........ :lol: 250ért elhoznám,100 az átíratás és még maradna is valamennyi a tákonyászásra. A bibi csak az,hogy a család hallani sem akar erről,de minnél jobban ellenkeznek,annál jobban tetszik a dolog! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 250ért elhoznám,100 az átíratás és még maradna is valamennyi a tákonyászásra. A bibi csak az,hogy a család hallani sem akar erről,de minnél jobban ellenkeznek,annál jobban tetszik a dolog! :lol: Már csak Dezsőre kellene egy potenciális vevő.Viszont a Kadettet utána nem hagyhatod ott sehol, mert azonnal szétbaxák a tetejét, aztán viszik a hifit.Szal.......Én inkább egy Kadet GSi-be neveznék be, ha tehetném, kemény tetővel.Azt elég nehéz kivágni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Már csak Dezsőre kellene egy potenciális vevő.Viszont a Kadettet utána nem hagyhatod ott sehol, mert azonnal szétbaxák a tetejét, aztán viszik a hifit.Szal.......Én inkább egy Kadet GSi-be neveznék be, ha tehetném, kemény tetővel.Azt elég nehéz kivágni! :lol: Megmondtam! Vagy Cabrio vagy semmi! Ebből nem engedek! :lol: Egyébként egész komoly riasztót tudnék belerakni,ha nagyon akarom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts