warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Kihalcság van........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Kihalcság van........ :lol: Cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóóó lalala Cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóóó lalala Cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :lol: Meséjé'!Mijafőcsapásiránn....?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Meséjé'!Mijafőcsapásiránn....?? :lol: Az hogy maradok a picsámon és nem veszem meg! Nincs rá keret így sem és inkább a saját lakás a csapásirány. De ha dezső egyszer megy a háztól cabrio lesz csakis,már csak az a kérdés,hogy F astra vagy Kadett! Egyenlőre álom marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Az hogy maradok a picsámon és nem veszem meg! Nincs rá keret így sem és inkább a saját lakás a csapásirány. Egyenlőre álom marad... Tehát akkor ez olyam marad neked , mint nekem a C20XE GSi..........Jó lenne, de sose' lesz. Értem én. A Manta projekt storno, mert nem jó a pálya.De más még lehet belőle......... :lol: Majd megkérdem anyukát, mit szólna a dolgokhoz.Bár gyanítom a válasz mikéntjét..........de egy próbát csak megér na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tehát akkor ez olyam marad neked , mint nekem a C20XE GSi..........Jó lenne, de sose' lesz. Értem én. A Manta projekt storno, mert nem jó a pálya.De más még lehet belőle......... :lol: Majd megkérdem anyukát, mit szólna a dolgokhoz.Bár gyanítom a válasz mikéntjét..........de egy próbát csak megér na! :lol: Mondjuk én eltudnám képzelni Timit lobogó hajjal cabriózni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Mondjuk én eltudnám képzelni Timit lobogó hajjal cabriózni! :lol: Autóbeszámítás lehetséges. Esetleg rákérdezhetnél, hogy mennyit fejelne rá Dezsőre, oszt meg is van a gépsasod..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 A héten volt egy kis meló... A megoldás... Levezetésnek szétkaptam a mocit is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 A héten volt egy kis meló... http://kepfeltoltes.hu/071025/DSC04431.JPG...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071025/DSC04432.JPG...ltoltes.hu_.jpg A megoldás.. http://kepfeltoltes.hu/071025/DSC04433.JPGkicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Levezetésnek szétkaptam a mocit is http://kepfeltoltes.hu/071025/DSC04433.JPG...ltoltes.hu_.jpg Deráértél ! :lol: Johnny, ennek azé' szebb színe van....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ráértem, igen...hétfő óta pihizett az astra, ma raktam össze... :lol: Ilyenkor jó a suzi a háznál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ez a belső radiátor dolog ennyire G astra betegség? :lol: Losi!Két lábbal állok a földön és most nem kivitelezhető a dolog!Sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ilyenkor jó a suzi a háznál... :lol: GSX-R Power! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ráértem, igen...hétfő óta pihizett az astra, ma raktam össze... :lol: Ilyenkor jó a suzi a háznál... :lol: Sokért volt hozzá a gladiátor? Johnny, te tudod.De így sose' lesz Cabriód vzze! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jól elQrták, 4 gumigyűrűs csatlakozása van a radiátornak... :lol: A régi tömítések megkeményedtek...6 év alatt....mi lessz 10 éves korában ? A képen látható tömítés garnítúra volt a költség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jól elQrták, 4 gumigyűrűs csatlakozása van a radiátornak... :lol: A régi tömítések megkeményedtek...6 év alatt....mi lessz 10 éves korában ? Nálad lesz még akkor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Johnny, te tudod.De így sose' lesz Cabriód vzze! :lol: Ha 50E-vel többet keresnék nem gondolkoznék rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ha 50E-vel többet keresnék nem gondolkoznék rajta! Lárifári! :lol: Ha kell, szerezd meg.Ha nem, akkor ne szédítsd magad.Nincs értelme.Ezt mint barát mondom.Nézegesd a lakáshirdetéseket, és számolj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Lárifári! :lol: Ha kell, szerezd meg.Ha nem, akkor ne szédítsd magad.Nincs értelme.Ezt mint barát mondom. Ezt már mondtad egyszer,de mi lett abból is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ezt már mondtad egyszer,de mi lett abból is... :lol: Nememléxem.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Nememléxem.......... :lol: Andersen már meghalt Papa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 te meg két napja jössz hozzám :lol: Voltam arra,többször is,de sosem láttam a vecit az irodánál... :lol: ezért be sem mentem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Johnny, ennek azé' szebb színe van....... Deszéépótó.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Holnap jönnek megnézni a volvot valahonnan a világ végéről és tetszik neki el is viszik. :lol: de jo lenne akkor jöhet az uj paripa a házhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Holnap jönnek megnézni a volvot valahonnan a világ végéről és tetszik neki el is viszik. :lol: de jo lenne akkor jöhet az uj paripa a házhoz. S60? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Deszéépótó.... :lol: Csak írtam neki egy mail-t mi az ucsó ára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts