J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nem egy kivilágítatlan sodrófa volt véletlen? :lol: :lol: Keménykedik az asszony? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Helló! Én is ma lefejeltem az Astrát,mint vakond a kútkávát! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Helló! Én is ma lefejeltem az Astrát,mint vakond a kútkávát! :lol: :P Mit vétett? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Már vagy 15 éve is van, hogy anyáméknál leálltam a pincébe a kocsival. Nyitottam az ajtót, és már dugtam is ki a fejem. Az ajtó megakadt a radiátorban, én pedig szakszerüen bevágtam a fejem bal oldalát az ajtóba. Reflexszerűen visszarántottam, és ezzel a mozdulattal a tetőbe vágtam a jobb oldalam is. Na attól a porc is eltört a fülemben..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Mit vétett? :lol: :lol: Semmit csak belenéztem a motortérbe a haverom meg megnyomta a légkürtöt!A többit szerintem már el tudod képzelni. :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Semmit csak belenéztem a motortérbe a haverom meg megnyomta a légkürtöt!A többit szerintem már el tudod képzelni. :lol: :lol: :P Nagy öröm, és boldogság, majd a szokásos futóverseny! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Semmit csak belenéztem a motortérbe a haverom meg megnyomta a légkürtöt! Jó haver :lol: , a klubban a helye! Itt is vannak hasonló adottságú emberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Jó haver :P , a klubban a helye! Itt is vannak hasonló adottságú emberek. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Jó haver :lol: , a klubban a helye! Itt is vannak hasonló adottságú emberek. Kiiicsoda? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Ismerek olyat, aki látta, hogy mesélték, hogy vannak. Én nem ismerek személyesen egyet sem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Ismerek olyat, aki látta, hogy mesélték, hogy vannak. Én nem ismerek személyesen egyet sem.... :lol: Néz csak tükörbe reggel apukám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Néz csak tükörbe reggel apukám! :lol: Bagoly, verébnek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Bagoly, verébnek? :lol: :lol: Milyen anyagot szívsz,hogy ilyeneket látsz áruld már el? :lol: Holland cucc? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Milyen anyagot szívsz,hogy ilyeneket látsz áruld már el? :lol: Holland cucc? :lol: Céges gép, kék halál! :lol: :P ;) Nem bírta fesz.kimaradást......Szünetmentes meg nem volt........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 pangás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 holnap megyek a luxusautó kiállításra... van még 1 jegyem ha valaki jönne hívjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 pangás... Cégnél behalt a gép.Így mi sem tudtunk nyomulni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Cégnél behalt a gép.Így mi sem tudtunk nyomulni. :lol: Kicsináltátok a fórumozással :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Jó haver :lol: , a klubban a helye! Itt is vannak hasonló adottságú emberek. Akkor én is jó helyen vagyok! :lol: Úgy elszaladt,nem láttam azóta.Szerencséjére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 na kezdődik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ÉBRESZTŐ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Kicsináltátok a fórumozással :P Nemmivoltunk! :lol: :lol: De felajánlottuk, mert baróó lassú mostanság....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ....De felajánlottuk.... Neéttteeeeem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Neéttteeeeem :lol: Hát, hogy majd jóól kicsináljuk, és kapunk új, és gyors gépet.1X már Gepárd elküldte a kékhalálba a gépet, mert rátöltött egy ATI drivert amit a PC zokon vett, és sehovatovább...... Szóval ezt a lehetőséget most is felajánlottuk a főnökünknek...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Hát, hogy majd jóól kicsináljuk, és kapunk új, és gyors gépet.1X már Gepárd elküldte a kékhalálba a gépet, mert rátöltött egy ATI drivert amit a PC zokon vett, és sehovatovább...... Szóval ezt a lehetőséget most is felajánlottuk a főnökünknek...... :lol: :lol: Ez a Subaru olyan mintha a GSI-vel mentem volna, Csabinak psssszt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts