Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kiugrottam és akkor látom,hogy egy antracid szürke GSi Astra!Kérdem tőle,hogy nem láttad hogy fékezek?Azt hitte tovább gurulok!A bringás jött,szal nem mehettem tovább!Átnéztük a gépeket,az enyémen semmi nem látszik,az övén azrét sérült a festés két helyen is,mert egyrészt a horgot megfogta a lökössel,másrészt a jobb szélén is lement a festése.

Én azért megnézegetném rendesen, nem ment-e el a lökös egy kicsit valamerre...

Elküldve
Ok!

Legközelebb elütöm a bringást a gyalogátkelőn,hogy a 30-as táblánál száguldozó GSi-s betartsa a féktávot! :lol:

Én tegnap este még világosban tekertem a boltból haza, és kis híján egy ML merga hűtőrácsdísze lettem.A jómunkásember nem látott, hála a b@szottnagy A oszlopának........ (Budai utca-Kada Elek utca#)

Elküldve
Én tegnap este még világosban tekertem a boltból haza, és kis híján egy ML merga hűtőrácsdísze lettem.A jómunkásember nem látott, hála a b@szottnagy A oszlopának........ (Budai utca-Kada Elek utca#)

Mi va?Nem tudsz aludni? :lol:

Elküldve
Melóhelyen?Tul.képpen lehet, de ha észreveszik, nagyon se....gbeqrnak érte! :lol:

Akkor tegnap zúzós nap volt, én vasajtónak mentem neki fejjel. de ellenállt.

Most va egy két púp a fejemen de a KOMA Eü szakasza megfelelő ellátásban részesített :lol: (mindketten)

Köszönet érte!!!

Elküldve

Most va egy két púp a fejemen de a KOMA Eü szakasza megfelelő ellátásban részesített :lol: (mindketten)

Köszönet érte!!!

és a doki azt mondta ne számítógépezz, most lebuktál. le is megyek, megmondalak! :lol:

Elküldve

Köszönet érte!!!

Veszélyes üzem ez kérem..... :P :lol:

Ebként Thx a dekopír lehetőséget, egész jól sikerült befaragnom a polcot. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.