Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

hm... azért vannak itt érdekességek,tünnek el hsz-ek. délután, még itt volt S.S Cartársé, most meg már nincsen... :lol:

na mind1, csak észrevétel volt... :lol:

Elküldve
melyik tűnt el Csaba? Me én most visszalapoztam, és nem tom, melyikre gondolsz, de min. vagy 2 van neki az előző oldalakon.

Annyira nem lényeg... :lol:

Amúgy Tarhonyás Cartárs hsz-e után volt, ami 18.09 -kor kelt.... :lol:

Elküldve
hm... azért vannak itt érdekességek,tünnek el hsz-ek. délután, még itt volt S.S Cartársé, most meg már nincsen... :lol:

na mind1, csak észrevétel volt... :lol:

Most hozzászólást, vagy hozzászólásokat nem találsz ?

Ha valaki töröl hozzászólást, más nem tudja helyett beírni a megfelelő helyre.

Elküldve
Annyira nem lényeg... :lol:

Amúgy Tarhonyás Cartárs hsz-e után volt, ami 18.09 -kor kelt.... :lol:

passzolom a kérdést. Lehet ő maga törölte.

én csak pislogok, hogy miről is van szó. (Így melóból bekukkantva a fórumba.)

Elküldve
Most hozzászólást, vagy hozzászólásokat nem találsz ?

Ha valaki töröl hozzászólást, más nem tudja helyett beírni a megfelelő helyre.

Nem érdekes... már bánom, hogy megemlítettem... :lol:

no comment...

Asszem mára elegem is lett a fórumból...

Jóccakát mindenkinek...

Elküldve

Jóccakát mindenkinek...

Már megest nemjó kedved van. :lol: 1X egy helyi ismi mondta, hogy nem kell mindent mellre szívni, hanem csak lazán.Azóta is áldom a nevét eme bölcsességért..... :lol: ( Atommanó)

Elküldve

Jóccakát mindenkinek...

"Na nézd csak azt a mimózaligeti dörzsbringás mindenit,hát lepkézek mint Mari néni a körhintán!"

Elküldve
J0hnny! Vazz... ezen a motoron műtétet is lehetne végezni, olyan tiszta! :lol:

A szerelőnek,aki ebbe bele akar nyúlni,csakis fehér köppenyben és bemosakodás után teheti meg! :lol:

Elküldve
Látom régen jártál kint a "műtőben"! :P Majd megmutatom micsoda kézmosójuk van!

Steril vödör?Akár szüléshez is okés......Amennyi Ultra már benne van! :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Steril vödör?Akár szüléshez is okés......Amennyi Ultra már benne van! :lol: :lol: :lol:

Már nem!Beújítottak,de nehéz lenne elmagyarázni,majd megmutatom! :P

Elküldve

Az irodai sarkot nézzétek meg, az jobb a kézmosónál is :lol:

Főként a főnöki szék a fajin :lol:

Nemutolsósorban feltünt egy full p1-es is a láthatáron :lol: :P

Elküldve
ne mondd! nem úgy néz ki!

:lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni...

Hol voltál tegnap találkozón?

Elküldve
:lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni...

Abonyba mentem át. Szolnokon nem tudom már, kik vannak

Elküldve

és te merre mész, buli, vagy majd kiderül?

Elküldve
Abonyba mentem át. Szolnokon nem tudom már, kik vannak

Párszor kinéztem az 1 es parkolójába Szolnokon, de nemigazán volt szimpatikus a társaság...

Úgyhogy amikor néha úgy alakul, irány Kecskemét...

Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol:

Elküldve
Párszor kinéztem az 1 es parkolójába Szolnokon, de nemigazán volt szimpatikus a társaság...

Úgyhogy amikor néha úgy alakul, irány Kecskemét...

Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol:

valaki azt mondta, mostanában a Tescohoz mennek, de ha nem ismerek senkit, én se szívesen megyek. kár h privi buli, én is mentem volna valamerre, ne itthon unatkozzak

Elküldve
valaki azt mondta, mostanában a Tescohoz mennek, de ha nem ismerek senkit, én se szívesen megyek. kár h privi buli, én is mentem volna valamerre, ne itthon unatkozzak

Előbb is beszélhettünk volna, délelőtt passzoltam el két belépőt az Atlantisba :lol: Fekete dákó volt :lol:

Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy lehet énis itthon bulizom, mert már 1 órája készülök indulni, de semmivel nem vagyok előrébb :lol: , meg sok kedvem nincs is, pihenőnek indult alvás lett belőle, nem is kicsi....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.