mackosajt Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 J0hnny! Vazz... ezen a motoron műtétet is lehetne végezni, olyan tiszta! :lol:
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 hm... azért vannak itt érdekességek,tünnek el hsz-ek. délután, még itt volt S.S Cartársé, most meg már nincsen... :lol: na mind1, csak észrevétel volt... :lol:
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 melyik tűnt el Csaba? Me én most visszalapoztam, és nem tom, melyikre gondolsz, de min. vagy 2 van neki az előző oldalakon.
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 melyik tűnt el Csaba? Me én most visszalapoztam, és nem tom, melyikre gondolsz, de min. vagy 2 van neki az előző oldalakon. Annyira nem lényeg... :lol: Amúgy Tarhonyás Cartárs hsz-e után volt, ami 18.09 -kor kelt.... :lol:
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 hm... azért vannak itt érdekességek,tünnek el hsz-ek. délután, még itt volt S.S Cartársé, most meg már nincsen... :lol: na mind1, csak észrevétel volt... :lol: Most hozzászólást, vagy hozzászólásokat nem találsz ? Ha valaki töröl hozzászólást, más nem tudja helyett beírni a megfelelő helyre.
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Annyira nem lényeg... :lol: Amúgy Tarhonyás Cartárs hsz-e után volt, ami 18.09 -kor kelt.... :lol: passzolom a kérdést. Lehet ő maga törölte. én csak pislogok, hogy miről is van szó. (Így melóból bekukkantva a fórumba.)
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Most hozzászólást, vagy hozzászólásokat nem találsz ? Ha valaki töröl hozzászólást, más nem tudja helyett beírni a megfelelő helyre. Nem érdekes... már bánom, hogy megemlítettem... :lol: no comment... Asszem mára elegem is lett a fórumból... Jóccakát mindenkinek...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Asszem mára elegem is lett a fórumból... Jóccakát mindenkinek... Már megest nemjó kedved van. :lol: 1X egy helyi ismi mondta, hogy nem kell mindent mellre szívni, hanem csak lazán.Azóta is áldom a nevét eme bölcsességért..... :lol: ( Atommanó)
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Asszem mára elegem is lett a fórumból... Jóccakát mindenkinek... "Na nézd csak azt a mimózaligeti dörzsbringás mindenit,hát lepkézek mint Mari néni a körhintán!"
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 J0hnny! Vazz... ezen a motoron műtétet is lehetne végezni, olyan tiszta! :lol: A szerelőnek,aki ebbe bele akar nyúlni,csakis fehér köppenyben és bemosakodás után teheti meg! :lol:
warwolf Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 A szerelőnek,aki ebbe bele akar nyúlni,csakis fehér köppenyben és bemosakodás után teheti meg! :lol: Mint a Gabi meg a Zsolti szoktak mi? :lol:
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Mint a Gabi meg a Zsolti szoktak mi? :lol: Látom régen jártál kint a "műtőben"! :lol: Majd megmutatom micsoda kézmosójuk van!
warwolf Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Látom régen jártál kint a "műtőben"! :P Majd megmutatom micsoda kézmosójuk van! Steril vödör?Akár szüléshez is okés......Amennyi Ultra már benne van! :lol: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Steril vödör?Akár szüléshez is okés......Amennyi Ultra már benne van! :lol: :lol: :lol: Már nem!Beújítottak,de nehéz lenne elmagyarázni,majd megmutatom! :P
Joee Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Az irodai sarkot nézzétek meg, az jobb a kézmosónál is :lol: Főként a főnöki szék a fajin :lol: Nemutolsósorban feltünt egy full p1-es is a láthatáron :lol: :P
pjoc Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 van még itt valaki? Helló Van, ilyen kor kezdődik az élet :lol:
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Helló Van, ilyen kor kezdődik az élet :lol: ne mondd! nem úgy néz ki!
pjoc Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 ne mondd! nem úgy néz ki! :lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni... Hol voltál tegnap találkozón?
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 :lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni... Hol voltál tegnap találkozón? Abonyba mentem át. Szolnokon nem tudom már, kik vannak
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 :lol: tényleg nagy a csend, de lassan lépek én is, valahová csak kellene menni... Hol voltál tegnap találkozón? és te merre mész, buli, vagy majd kiderül?
pjoc Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Abonyba mentem át. Szolnokon nem tudom már, kik vannak Párszor kinéztem az 1 es parkolójába Szolnokon, de nemigazán volt szimpatikus a társaság... Úgyhogy amikor néha úgy alakul, irány Kecskemét... Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol:
kadi418 Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 Párszor kinéztem az 1 es parkolójába Szolnokon, de nemigazán volt szimpatikus a társaság... Úgyhogy amikor néha úgy alakul, irány Kecskemét... Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol: valaki azt mondta, mostanában a Tescohoz mennek, de ha nem ismerek senkit, én se szívesen megyek. kár h privi buli, én is mentem volna valamerre, ne itthon unatkozzak
mélykék76 Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 ....Egyik ismerősnél van buli, csak kicsit rá kellett pihenni, de el kellene már indulni :lol:.... Rálapoztál kicsit ? :lol:
pjoc Elküldve Október13, 2007 Elküldve Október13, 2007 valaki azt mondta, mostanában a Tescohoz mennek, de ha nem ismerek senkit, én se szívesen megyek. kár h privi buli, én is mentem volna valamerre, ne itthon unatkozzak Előbb is beszélhettünk volna, délelőtt passzoltam el két belépőt az Atlantisba :lol: Fekete dákó volt :lol: Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy lehet énis itthon bulizom, mert már 1 órája készülök indulni, de semmivel nem vagyok előrébb :lol: , meg sok kedvem nincs is, pihenőnek indult alvás lett belőle, nem is kicsi....
Recommended Posts