paja Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Udi Isten éltessen sokáig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Semmi gond, de ha lehet, legközelebb inkább préseld egy hozzászólásba.... Miért is kell 1 hszbe írni??? :lol: Ez valami új dolog a fórumon? mert eddig ebbe nem kötöttek itt bele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Mobil Super 10W40 van már a 2001-es Z12XE Astra Caravanban. Nekem is ilyen van most a Corsába... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Nekem is ilyen van most a Corsába... :lol: Kicsit furi hangja van kipuff oldalon.Ha torok, célszerű lenne a 4-2-1, mert ugyanannyiba kerül, mint a gyári torok.... Amúgy hallottunk és láttunk ma egy V2000-t, sziszegni.LET lesz a dologban......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Nem rossz...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Miért is kell 1 hszbe írni??? :lol: Ez valami új dolog a fórumon? mert eddig ebbe nem kötöttek itt bele... :lol: Sanyi arra gondolt, hogy egy embernek nem kell 3 egymás utáni hozzászólást beírnia, mivel az tulajdonképpen egyben is elfér. Nem új dolog, én is vontam már össze így hozzászólást, többek között a sajátomat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Köszönöm a jókívánságokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Nem rossz...... :lol: :P Egész jól főznek! :hiya: Miért is kell 1 hszbe írni??? :lol: Ez valami új dolog a fórumon? mert eddig ebbe nem kötöttek itt bele... :lol: Ez tulajdonképpen nem szabály, legalábbis végignyaltam, és nem találtam róla leírást. És nem is kell mindent egy hozzászólásba írni, mert az elég hülyén nézne ki, ha mondjuk Wolfi 12000 HSZ-e egyben lenne. ;) Viszont az is butuskán mutat, ha egy ember egymás után 3-4 hozzászólást ír. Sanyi arra gondolt, hogy egy embernek nem kell 3 egymás utáni hozzászólást beírnia, mivel az tulajdonképpen egyben is elfér. Nem új dolog, én is vontam már össze így hozzászólást, többek között a sajátomat is. Köszönöm, igen, így gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 egész pontosan akkor néz ki "rosszul", ha 1 -2 percek vannak csak a hozzászólások között, és közben más nem ír. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Ez tulajdonképpen nem szabály, legalábbis végignyaltam, és nem találtam róla leírást. És nem is kell mindent egy hozzászólásba írni, mert az elég hülyén nézne ki, ha mondjuk Wolfi 12000 HSZ-e egyben lenne. :lol: Viszont az is butuskán mutat, ha egy ember egymás után 3-4 hozzászólást ír. Elrontanád a játékomat mi? :lol: Az összevonással az a gáz, hogy ha mondjuk 3 hozzászólást írok egymás után, de mondjuk 1-2 óra eltéréssel, és az összevonódik, elképzelhető, hogy aki mondjuk az egyiket már korábban olvasta, az nem fogja elolvasni még1X amit írtam.Nem mint ha olyan fontos közlendőm lenne, hogy kihagyhatatlan :P csak.............. Szóval érted. ;) De nyilván nem fogok lázongani emiatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Wolfi! Sanyi nem órányi eltéréses esetre gondolt szerintem. Csak percesre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Nekem is ilyen van most a Corsába... :lol: Volt mert elfogyott... de én kicseréltem a nívót egy Omega-éra és így már eléri az olajat. :lol: ütántöltöttem Mobil Super S 10w40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Wolfi! Sanyi nem órányi eltéréses esetre gondolt szerintem. Csak percesre. ;) Azé' mondatm, hogy annak semmi akadálya!! :lol: Ebgként voltam Quadolni.Hátt ez bexarás jó.Egy félautómata Honda 250-el mentem, szépen okosan, de hihetetlen, hogy milyen helyeken képes átmenni ez a kisgép.Eleinte nemkicsit paráztam egy-egy akadály előtt, szal finoman szólva be voltam xarva, de mindenhol átment, mindenre felment.Egyedül egy siratófal adta fel a leckét, mert a teteje közelében úgy gondoltam, hogy innen már nincs tovább, és minjá borulás lesz belőle, így leugrottam a gépről, mentve tyúxaros életemet, a Quad pedig szépen keréken lesétált a full meredek domboldalon, és megállt mellettem, hogy ha gondolom mehetnénk tovább.... :lol: Szal azt a siratófalat későbbre hagyom asszem....... :P De aki kisi izgalmat akar vinni az unalmas 7köznapjaiba, nagyon tudom ajánlani neki ezt a mókát.Én később is menni fogok. A végén a tulaj felesége elárulta, hogy bizony ez egy elég nehéz épített pálya, szal gyakorlásnak kitünő.Én meg nemkicsit lehidaltam ettől a beszólástól.... :lol: Erről beszélt tegnap Morgó........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Erről beszélt tegnap Morgó........ Mintha egy kicsikét nem 1 ótóból lett volna éppen ez a honda... :lol: a golf jobb oldala meg sejtelmesen paradicsomos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Mintha egy kicsikét nem 1 ótóból lett volna éppen ez a honda... :lol: a golf jobb oldala meg sejtelmesen paradicsomos. :lol: Hát igen.Gyanus, hogy kettőből volt az eleje, mint ahogy ezekre a szekerekre ez sajnos jellemző..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Sanyi arra gondolt, hogy egy embernek nem kell 3 egymás utáni hozzászólást beírnia, mivel az tulajdonképpen egyben is elfér. Nem új dolog, én is vontam már össze így hozzászólást, többek között a sajátomat is. Elnézést kérek,hogy kellemetlenséget okoztam.Köszönöm,hogy összevontátok.Még nehezen mennek nekem ezek a dolgok,nekem igy volt egyszerűbb.Igyexek odafigyelni,és megpróbálom kezelni,ezt az összevonást meg a javítást!Szép napot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Takarítottam ma egy kicsit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Elnézést kérek,hogy kellemetlenséget okoztam.Köszönöm,hogy összevontátok.Még nehezen mennek nekem ezek a dolgok,nekem igy volt egyszerűbb.Igyexek odafigyelni,és megpróbálom kezelni,ezt az összevonást meg a javítást!Szép napot. :lol: Ez nekem szólt! ;) Szal NO PARA! :hiya: Takarítottam ma egy kicsit: http://img440.imageshack.us/img440/7583/33041215vo8.th.jpg http://img165.imageshack.us/img165/1664/69329275ve7.th.jpg [http://img229.imageshack.us/img229/8704/11825739yy7.th.jpg http://img376.imageshack.us/img376/2711/43431619uo0.th.jpg Vettél új Dezsőt? :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Erről beszélt tegnap Morgó........ Nem véletlen kapta anno a "koporsó" becenevet ez a Honda.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Nem véletlen kapta anno a "koporsó" becenevet ez a Honda.... :lol: Hát igen.Kis súly, erős motor.Kanyarstabilitás meg......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Sanyi arra gondolt, hogy egy embernek nem kell 3 egymás utáni hozzászólást beírnia, mivel az tulajdonképpen egyben is elfér. Nem új dolog, én is vontam már össze így hozzászólást, többek között a sajátomat is. Hát, érdekes, mert eddig nekem nem 1X volt már olyan, hogy egymásután voltak a hsz-eim, és mégsem szólt senki... meg nem is lett összevonva! :lol: A másik, meg nem értek 1et ezzel, mert minek szenvedjek én azzal, hogy összevonogassam a hszeket, meg amúgy is, külön hsz-ben jobban látszik, kinek is a hsz-ére válaszoltam esetleg... :lol: Most ezen nem akarok vitázni, de ha a fórum szabályzat nem tiltja, mintahogy azt S.S. is írta, akkor meg miről is beszélünk?! :lol: uff :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Elnézést kérek,hogy .... Nem kell elnézést kérned, mert ÉN voltam, aki nemtetszését fejezte ki!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Nem kell elnézést kérned, mert ÉN voltam, aki nemtetszését fejezte ki!!! :lol: Csabikám,szerintem spongyát rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Joe, kűggyé' ímélt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Joe, kűggyé' ímélt! :lol: Szójjjjááá, mert felejtek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts