Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem véletlen vagy minden idők 2. legtöbbet hozzászólója.

2. offmestere :lol:

Meghát, meg is látszik, hogy az első-második helyen lévők, nem is csak otthonról neteznek... :lol: (jó melóhely) :lol:

Elküldve

Isten éltessen sokáig Udimester!

Managerek

Dakota közmondás:

" Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla!"

A menedzserek azonban gyakran kigondolnak más stratégiákat is:

1. beszerez egy erősebb ostort.

2. Lecseréli a lovast.

3. Azt mondja: "mindig is így lovagoltunk."

4. Felkeres helyeket, hogy lássa, hogy lovagolnak máshol döglött lovakon.

5. Kitágítja a minőségi standardokat a döglött lovak meglovagolására.

6. Létrehoz egy task force-ot a ló újraélesztésére.

7. Szervez egy tréninget, hogy jobban tudjanak lovagolni.

8. Összehasonlítja akülönböző módon meghalt lovakat.

9. Megváltoztatja a kritériumokat, amely szerint a ló halott.

10. Külső embereket vesz fel, hogy ők lovagoljanak a döglött lovon.

11. Megállapítja, hogy "nem lehet egy ló annyira döglött, hogy ne lehetne azt megülni".

12. Pótlólagos eszközöket szabadít fel, hogy a ló teljesítményét növelje.

13. Készít egy tanulmányt arról, hogy léteznek-e olcsóbb tanácsadók, akik megállapítják, hogy a ló tényleg döglött-e.

14. Megállapítja, hogy az ő lova "jobban, olcsóbban és gyorsabban" döglött. 15. Átdolgozza a teljesítmény szempontokat a döglött lovak számára.

Elküldve

Mobil Super 10W40 van már a 2001-es Z12XE Astra Caravanban.

A valójában csak 1300Km-t futott (olajcsere óta), és Opel 10W40 olajat megett motorból szép fekete olaj jött elő. Láttam, hogy az ismerős szerelő kissé csodálkozik, de nem szólt semmit.

Elküldve
Mobil Super 10W40 van már a 2001-es Z12XE Astra Caravanban.

A valójában csak 1300Km-t futott (olajcsere óta), és Opel 10W40 olajat megett motorból szép fekete olaj jött elő. Láttam, hogy az ismerős szerelő kissé csodálkozik, de nem szólt semmit.

:lol: :P :lol: :lol:

Félreértés ne essék, ezt is enni fogja kicsit, főleg ha gyakori hidegindítás, sok városi használat jellemzi a használatot, de nem fog elhasználódni ilyen mértékben. ;)

Elküldve
:lol: :P :lol: :lol:

Félreértés ne essék, ezt is enni fogja kicsit, főleg ha gyakori hidegindítás, sok városi használat jellemzi a használatot, de nem fog elhasználódni ilyen mértékben. ;)

Egy hét alatt kiderül milyen az új olaj.

Elküldve
Előbbit szívesen csinálnám, de egy alap cucc is használtan közel 5K.No meg itt a környéken nem sok említésre méltó hely van, ahonnan le lehet szaladni érdemi elrugaszkodás mellett......

Bringám van! :lol: No meg korábban gyarló gyerekkoromban ernyőztem.Volt szerencsém Kalocsán is ugrani. :lol:

Szevasztok cartársak!

Wolfi,itt Kalocsán úgy siklóernyőznek,hogy van egy szgk-juk és van rajta egy csörlő.Felhúzzák egymást a levegőbe.Tök buli,bár én még nem mertem kipróbálni.

Teljesen egyetértek ezzel a módszerrel.Akinek már kicsit fáj valamije,annak rögtön adnak igazolványt.Itt Kalocsán is vívunk velük eleget.

Ez pedig a12000. hozzászólásom! :P

Nem semmi! ;)

Elküldve

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT UDI BARÁTUNKNAK!

Macskafogó!Kedvenc rajzfilmem! :lol:

Ha így folytatod, hamar meglesz neked is! :lol: Na majd mindjárt jól összevonogatlak! :P :lol:

Tegyél úgy ,de így jöttek sorban és én így szóltam hozzá!Gond?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.