Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nehezen tuszkoltad be mosogatógépbe ? :P

jóvannakötözködjél... :lol:

Mondom, hogy elfáradtam, már az írás is fárasztó volt... :lol: :lol:

De javítottam :hiya: ;)

Elküldve
jóvannakötözködjél... :lol:

Mondom, hogy elfáradtam, már az írás is fárasztó volt... :lol: :lol:

De javítottam :hiya: :hiya:

Ha Tominak Omegája lenne, akkor már ennyit sem tudtál volna írni ? :P ;)

Elküldve
És én teljesen egyetértek Losival és az akcióval. (nagyapám mozgássérült, és sokszor csak messze tud parkolni)

Én is! :lol: Vigyék csak el a sok látássérült autóját...... :lol:

Fent van iwiwen is a csaj, ott drakuláltam neki a képekhez, és sok sikert kívántam a továbbiakban is a munkájához.Visszaírt, hogy honnan ismerem én ŐT, de felhívtam a figyelmét az iwiw adta lehetőségekre.Egy igazi nagy adatbázis..... :lol:

Elküldve
Gondolom, Wolfi azért dobta a linket be, mert egyet ért a tisztogatással. Ez a dilinyós viszont nagyon nem (utolsó hozzászólás a cikkhez). Csak ki akartam emelni, hogy mennyire hülye emberek vannak.

Ok így rendben, csak a kiemelés miatt olybá tünt, mintha Wolfi írt volna "z" néven.

Tamásunk kit nem ismer? (költői kérdés)

Elküldve

Sziasztok kecskemétiek!

Újra van netem, pici szabad időm, de nagyobb gondom....

Van ugyebár nekem ez a z12xe motorkódú astra caravanom, ami zabálja az olajat... 2000Km alatt megette az Opel 10w40 olajat a mérőpálca szerint.

Vigyem szerelőhöz?

A Gepárd által ajánlott tag mennyire ráérős mostanában?

Köszönöm az infót!

Elküldve
Sziasztok kecskemétiek!

Újra van netem, pici szabd időm, de nagyobb gondom....

Van ugyebár nekem ez a z12xe motorkódú astra caravanom, ami zabálja az olajat... 2000Km alatt megette az Opel 10w40 olajat a mérőpálca szerint.

Vigyem szerelőhöz?

A Gepárd által ajánlott tag mennyire ráérős mostanában?

Köszönöm az infót!

Első körből tegyél bele normális, nem gyári olajat.S, ha azt is eszi, utána vidd el szerelőhöz.Javallott olaj nálunk a Metabond Speed 10w40, Mobil 1 10W40, Valvoline Durablend 10W40 (Olajdepóban a legolcsóbb), Liquid Molly 10W40...........

Elküldve
Köszi Corsawolf! :lol:

Szívesen.Nekem az 1.6 16V Astra F 6500km alatt megette a 1.5L-t, és rondán elkokszosodott.Utána váltottam.Először Valvolinera, aztán pedig Metabondra, amit később még más verdákba is öntöttem.Pl. Corsa A C20NE, Mitsubishi Lancer 1.6 16V, barátom Corsa A C20XE-ébe, és végül a Vekibe.Utóbbi meg is hálálta, mert elmúlt a diesel kattogása.....Ami benne volt, egy nagy rakás X@r volt.......

Hátígyhát...... :lol:

Elküldve
www.opel16V.hu ...... Nála érdemes ilyesmit venni......

hihi... (bezzeg engem nem sokan ajánlanak. :lol: )

Hohó! Grabovszki! Várom! :P

emmegmi Sanyi? Mire írtad?

Este negyed 9 körül?

Nyugodtan! Elárulom, egy 210 magas kigyúrt emberről van szó, max. kereshetsz másik országot lakhelynek. :lol:

(komolyan ne vegyél) :lol: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.